انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی (/showthread.php?tid=41324)



طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی - τοxικ - 29-07-2013

مواد لازم :

سینه مرغ آب پز شده و ریش ریش شده یک پیمانه
پیاز یک عدد
هویج یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی 4 عدد متوسط
تخم مرغ یک عدد (اگه دوست دارید)
آرد سوخاری به میزان لازم (به قدری که سیب زمینی خمیری بشه)
نمک و زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه :
اول سیب زمینی ها رو بذارید آب پز شه .تو اون فاصله ، پیاز رو خرد کنید و تفت بدید .هویج رو نگینی خرد کنید و با پیاز تفت بدید .بعد سینه مرغی رو که داشتید رو بهش اضافه کنید و تفت بدید ، آخر سر هم رب گوجه رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل و زرد چوبه هم اضافه کنید .وقتی که سیب زمینی ها آب پز شد ، اونا رو له کنید ( شبیه به پوره بشه ) .

اونجا که نوشتم تخم مرغ اگه دوست دارید ، واسه اینه که یه جورایی مزه ی کوکو سیب زمینی می گیره اونجوری ، اگه دوست ندارید اون طعم رو بگیره ، تخم مرغ رو اضافه نکنید ، من بدون تخم مرغ درست کردم ، مشکلی هم پیش نیومد .بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید ، به قدری اضافه کنید که احساس کنید که میتونید از دستتون جداش کنید ( البته سفت نشه ) ( حتما به دست می چسبه ، پس سعی نکنید که آرد سوخاری رو زیاد کنید )بعد روغن رو بریزید تو ماهیتابه تا گرم بشه .

حالا واسه درست کردن پیراشکی ...
هر بار که می خواید هر پیراشکی رو درست کنید دستتون رو کاملا خیس کنید که نچسبه ...به اندازه ی 1 قاشق غذا خوری سر پر از خمیر سیب زمینی بردارید ، یه کمی تو دستتون بازش کنید و از موادی که دارید توش بریزید ، به اندازه ی تقریبا 1 قاشق مربا خوری ، بعد خمیر رو ببندید و یه کمی فشارش بدید که پهن شه ،

بعد بذارید تو روغن تا سرخ شه ( هر جای کار که احساس کردید که خمیر داره می چسبه ، دستتون رو خیس کنید . من یه ظرف آب کنار دستم گذاشته بودم که راحت باشم )احتیاجی نیست مغز پخت بشه ، چون همه ی موادی که استفاده کردیم پخته شده است ، در حدی باشه که روش طلایی بشه .