اموزش درست کردن ماهى افلاطونى - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش درست کردن ماهى افلاطونى (/showthread.php?tid=41080) |
اموزش درست کردن ماهى افلاطونى - امیررضا* - 28-07-2013 مواد لازم: ماهى سفيد بزرگ = يك عدد آب انار ترش = يك فنجان آب غوره =يك فنجان آب نارنج = يك فنجان آب ليمو = يك فنجان رب گوجه فرنگى =2 قاشق غذاخورى ميخك و جوز كوبيده و دارچين = يك قاشق غذاخورى 8نمك و فلفل = به اندازه كافى طرز تهيه: با يك كارد تيز فلس هاى درشت ماهىرا مىكنيم. شكم ماهى را بازكرده محتويات آن را خالى مىكنيم و شكم را تميز مىكنيم. ماهى را خشك مىكنيم. در تاوه مناسب يا در يك طشتك مقدارى كره مىريزيم, وقتى كره داغ شد به دو روى ماهى كمى آرد مىپاشيم و از هردو رو در روغن سرخ مىكنيم. ترشى ها را با هم مخلوط مىكنيم. رب گوجه و ميخك و جوز ودارچين و نمك و فلفل را اضافه مىكنيم و سس را يك جوش ميدهيم و آنرا روى ماهى ميريزيم. در ماهى تاوه را مىگذاريم و ماهى را روى آتش ملايم در سس مىپزيم تا تمام سس به خورد ماهى برود. |