اموزش درست کردن نان روغن جوشی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش درست کردن نان روغن جوشی (/showthread.php?tid=40883) |
اموزش درست کردن نان روغن جوشی - امیررضا* - 27-07-2013 مواد لازم آرد: یک کیلو خمیر مایه: به اندازه اناری کوچک زردچوبه: یک قاشق مرباخوری نمک: به مقدار کافی جوش شیرین: یک قاشق چایخوری طرز تهیه: * خمیر مایه را در 2 لیوان آب حل کرده تفاله آن را صاف کنید. * نمک و زردچوبه را داخل آنها بریزید. * بعد آردها را هم اضافه کرده و خمیر کنید کمکم آب اضافه کنید تا خمیر سفتی بدست آید. * بعد خمیر را مشت داده تا کاملاً خمیر جا افتاده شود سپس روی خمیر را با پارچه گرمی بپوشانید چند ساعت نگه دارید. * بعد جوش شیرین را آب کرده قاطی خمیر کنید و باز مشت داده ربع ساعت نگهدارید تا خمیر کاملاً بالا آمده کمی ترش شود.(ورآمده وآماده پخت گردد). * بعد خمیر را چونه کرده پهن میکنیم و دانه دانه در تابهای که مقدار زیادی روغن دارد میاندازیم و زیر و رو میکنیم تا سرخ شود. * ناگفته نماند هر دفعه که از خمیر چونه میگیرید به اندازه یک انار متوسط باشد روغن هم کاملاًداغ و آتش هم تند باشد تا روغن جوشی پف کند(سعی کنید از روغن مایع استفاده کنید) *بعد از سرد شدن چنانچه دوست داشته باشید میتوانید روی آنها شکر بپاشید. |