انجمن های تخصصی  فلش خور
سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر (/showthread.php?tid=4082)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - ღeternal Loveღ - 22-02-2012

روکی سگی است که در انگلیس بیشترین ناز و عشوه را دارد و صاحب آن به نام "لنزی نوبل" سالانه هزینه زیادی برای این سگ می کند.

به گزارش ایران ناز عمر این سگ کمتر از دو سال است، این در حالی است که 1500 دست لباس های شیک دارد. علاوه بر آن غذای روکی نیز مخصوص است و هفته ای چند بار به سالن آرایش می رود.

روکی روزانه دهها بار لباسهای خود را تغییر می دهد. طراح لباس این سگ شیک پوش می گوید: روکی کفش نمی پوشد، زیرا نمی تواند با آن به راحتی راه برود.

صاحب سگ می گوید: روکی هر غذایی را نمی خورد و غذای مورد علاقه آن مرغ آب پز است.
سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر  1سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر  1سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر  1سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر  1سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر  1سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر  1

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - mohamad66 - 22-02-2012

زیاد خوشگل نیست من نژاد شیتسو رو ترجیح میدم

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - ...Sara SHZ... - 22-02-2012

من دوبر منو ترجیح میدم خیلی باشخصیته!
من دوبر منو ترجیح میدم خیلی باشخصیته!

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - A * L * O * N * E b * o * y - 26-02-2012

خوش بحال سگهSmile

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - ♥ Sky Princess♥ - 26-02-2012

هههههههههههههههههههههههه من خوشبخت ترم بیشتر از این سگه لباس دارم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - mahdi69 - 26-02-2012

ای توف به این شانس ما تو دست دومش موندیم اون وقت این با این قد و هیکلش 1500 دست لباس داره

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - p_boy22 - 26-02-2012

ازسگامتنفرم مخصوصاکوچولوهاش

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - baran joon - 27-02-2012

من عاشق این نژادم واییییییییییییییییییی سالومه هم یکی از اینا داره کاش بشه یکی بگیرم من به همه ی حیوونات علاقه مندم وایییییییییییییی فقط الان در حال حاضر یک ژرمن شپرت داریم که اسمش فیدل ولی خیلی بزرگه البته دوسش دارم ولی من شخصا سگ کوچک بیش تر دوست دارم و مرسیییییییییییییییییییییییی دوست دارم از بارانBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
RolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
من عاشق این نژادم واییییییییییییییییییی سالومه هم یکی از اینا داره کاش بشه یکی بگیرم من به همه ی حیوونات علاقه مندم وایییییییییییییی فقط الان در حال حاضر یک ژرمن شپرت داریم که اسمش فیدل ولی خیلی بزرگه البته دوسش دارم ولی من شخصا سگ کوچک بیش تر دوست دارم و مرسیییییییییییییییییییییییی دوست دارم از بارانBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlushBlush
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
RolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyesRolleyes
WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - AmItiSe - 14-07-2012

واي واقعا به اين سگه مي گن خوش شانس

RE: سگی بسیار خوشبخت با 1500 دست لباس! +تصاویر - sara ss501 - 14-07-2012

خیلی خوش شانسه