طرز تهیه ترشی گیلاس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ترشی گیلاس (/showthread.php?tid=40754) |
طرز تهیه ترشی گیلاس - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 27-07-2013 مواد لازم : گیلاس:۱ کیلو شکر سفید: ۳ قاشق غذاخوری سرکه: ۱/۵ لیتر فلفل سیاه یا سفید درسته: ۱۰ عدد برگ بو و رزماری تازه: تعدادی آب ساده: ۱ استکان طرز تهیه : ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است . نکته:از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد . |