طرز تهیه اسفناج لقمه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه اسفناج لقمه ای (/showthread.php?tid=40745) |
طرز تهیه اسفناج لقمه ای - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 27-07-2013 مواد لازم برای نان: ماست و روغن مایع و آرد ذرت: از هر کدام یك پیمانه سركه : یك قاشق غذاخوری تخممرغ : یك عدد بیكینگ پودر :1/4 قاشق چایخوری نمك و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم مواد لازم محتویات : اسفناج : 500 گرم پیاز : یك عدد پنیر سفید :50 گرم كره : یك قاشق غذاخوری نمك و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه : پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناجهای خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید. در ظرف دیگری سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیكینگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یكدستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را كمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخممرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. |