انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه اسفناج لقمه ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه اسفناج لقمه ای (/showthread.php?tid=40745)



طرز تهیه اسفناج لقمه ای - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 27-07-2013

مواد لازم برای نان:
ماست و روغن مایع و آرد ذرت: از هر کدام یك پیمانه
سركه : یك قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ : یك عدد
بیكینگ‌ پودر :1/4 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم

مواد لازم محتویات :
اسفناج : 500 گرم
پیاز : یك عدد
پنیر سفید :50 گرم
كره : یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه :
پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یك‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را كمی ورز دهید.

بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.