![]() |
اس ام اس خنده دار ماه رمضان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس خنده دار ماه رمضان (/showthread.php?tid=40717) |
اس ام اس خنده دار ماه رمضان - محمد تی ام - 27-07-2013 ![]() آمد آن ماهی که نامش رمضان است معده از آمدنش شدیدا نگران است ! - – - * – - - اندکی صبر … “زولبیا بامیه ” نزدیک است ! - – - * – - - باز ماه رمضان آمدست و روزه / رایگان گشت بلیط اتوبوس و موزه باز در بند شدند لات و ابلیس و هبل / باز بلبل به چمن می فروشد غمزه بعد افطار دلت گرد و قلمبه گردد / بس که خوردی کباب جوجه یکروزه ! - – - * – - - ما فردا شب واسه افطار میایم خونتون (ستادایجاد رعب و وحشت درماه رمضان) ! - – - * – - - تابلو هلال احمر رو به غضنفر نشون میدن میگن معنی این تو جاده چیه؟ میگه به ماه مبارک رمضان نزدیک میشوی ! - – - * – - - به طرف میگن چرا روزه نمیگیری؟ میگه : مشکل دارم، نمیشه مشگن مشکلت چیه ؟ میگه : گرسنه ام میشه ! - – - * – - - ای کسانیکه روزه نمیگیرید…….حداقل افطار کنید….. ! چون از قدیم گویند کار را آن کرد که تمام کرد ! - – - * – - - هرچند که روزه است حاجی رمضان تا خرخره می خورد حقوق دگران یک ذره غبار اگر رود توی گلوش از بابت روزه می شود دل نگران ! - – - * – - - در خانه ما ز خوردنی چیزی نیست ای روزه میا وگرنه خواهم خوردت ! - – - * – - - چون ندارم چیز بهر خوردنم ماه روزه ،روزه خواری می کنم چون به پایان می رسد ماه صیام از فراقش آه و زاری می کنم ! - – - * – - - سحرگاهان به قصد روزه داری// شدم بیدار از خواب و خماری برایم سفره ای الوان گشودند// به آن هر لحظه چیزی را فزودند برنج و مرغ و سوپ وآش رشته// سُس و استیک با نان برشته خلاصه لقمه ای از هرچه دیدم// کمی از این کمی از آن چشیدم پس از آن ماست را کردم سرازیر// درون معده ام با اندکی سیر وختم حمله ام با یک دو آروغ// بشد اعلام بعداز خوردن دوغ سپس یک چای دبش قند پهلو// به من دادند با یک دانه لیمو خلاصه روزه را آغاز کردم// برای اهل خانه ناز کردم برای اینکه یابم صبر و طاقت// نمود م صبح تا شب استراحت دوپرس ِ کلّه پاچه با دو کوکا// کمی یخدر بهشت یک خورده حلوا به افطاری برایم شد فراهم// زدم تو رگ کمی از زولبیا هم وسی روزی به این منوال طی شد// نفهمیدم که کی آمد و کی شد به زحمت صبح خود را شام کردم// به خود سازی ولی اقدام کردم به شعبان من به وزن شصت بودم// به ماه روزه ده کیلو فزودم اگرچه رد شدم در این عبادت// به خود سازی ولیکن کردم عادت خدایا ای خدای مهر و ناهید// بده توش و توانی را به« جاوید» که گیرد سالیان سال روزه// اگرچه او شود از دم رفوزه … در این شبهای رمضان ، تو را به خدا سر سفره افطار دستهات رو با خلوص نیت به آسمان دراز کن و همون بالا نگهدار بزار بقیه هم یه لقمه بخورن خب ! - – - * – - - آیا می دانستید مستحب است قبل از افطار دعای جوشن کبیر بخوانیم !؟ - – - * – - - از بالاترین فضیلت ها در ماه رمضان ، افطاری دادن است منتظر تماس شما هستیم . . . ! - – - * – - - روزه دار گرامی ، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما جهت رفاه حال اطرافیان و حتی حیوانات لطفا موقع سحر ، ۵-۶ بار مسواک بزنید ! با تشکر - – - * – - - تبلیغ حیف نون برای حجاب در ماه رمضان ! “به زلفانت بیاموز که بیرونش ارزش دیدن ندارد” - – - * – - - پیامک حیف نون به نامزدش ! دوستت دارم به اندازه همه اذون های مغرب ماه رمضون ! - – - * – - - فرا رسیدن ماه زولبیا و بامیه بیخوابی شبانه ، گرسنگی روزانه ، روز شماری ماهانه پرخوری سحرانه ، افطاری شاهانه و توقع آمرزش سالانه ! مبارک ! - – - * – - - به حیف نون گفتن نماز میخونی ؟ گفت عادت ندارم گفتن روزه چی ؟ گفت طاقت ندارم گفتن چرا سحر و افطار میخوری ؟ گفت اونقدرا هم که کافر نیستم ! RE: اس ام اس خنده دار ماه رمضان - šhεïdα - 27-07-2013 ممنون خیلی توپ بود |