اموزش درست کردن کباب ماهی سنگسر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش درست کردن کباب ماهی سنگسر (/showthread.php?tid=40712) |
اموزش درست کردن کباب ماهی سنگسر - امیررضا* - 27-07-2013 مواد لازم: ماهی سنگسر= 1عدد بزرگ سیر= 4حبه فلفل قلمی قرمز خرد شده= 1عدد نمك و فلفل= به میزان لازم روغن زیتون= 3/2 پیمانه آب لیموی تازه= 6قاشق سوپخوری جعفری خرد شده= 2-3قاشق سوپخوری طرز تهیه : ماهی را شسته , با یك چاقوی نوك تیز فلس های ماهی را پاك كنید از زیر گردن تا دم ماهی را برش دهیدو محتویات داخل شكم ماهی را خالی كنید . داخل شكم را بشوئید و سپس سر ماهی را جدا كنید. با دقت استخوان های ماهی را در آورده ولی پوست ماهی را جدانكنید . ماهی را با دستمال آشپزخانه خشك كنید. در یك ظرف 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو, نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی ماهی بریزید. در جای خنك بمدت 1 ساعت در این سس بماند. سپس ماهی را روی كباب پز قرار دهید, در حین پخت با یك قلم مو 2-3 قاشق سوپخوری روغن زیتون را دو طرف بمالید. در یك ماهی تابه كوچك باقی مانده روغن , سیر , فلفل قرمز, نمك و 3 قاشق سوپخوری آب لیمو را با هم مخلوط كنید. ماهی تابه را روی حرارت بگذارید چند جوش كه زد آن را بردارید . با دقت ماهی را از كباب پز به ظرف اصلی انتقال دهید. از سس آماده شده روی ماهی بدهیدودر آخر جعفری خرد شده را روی ماهی بریزید . این غذا را داغ داغ سرو كنید. |