اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری (/showthread.php?tid=40709) |
اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری - امیررضا* - 27-07-2013 این غذای خوشمزه یکی از غذاهای بومی منطقه لارستان فارس می باشد مواد لازم: برنج= 1 پیمانه ماهی فیله شده= 400 گرم کشمش =250 گرم پیا=ز 1 عدد بزرگ شملیز خشک شده= 30 گرم ادویه ماهی و نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم طرز تهیه: 1. ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم 2. پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم. 3. ماهی ها را در سایز کوچک خورد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم. 4. در نهایت کشمش را اضافه کرده و تنها کمی تفت می دهیم. 5. مواد تهیه شده و برنج را لایه لایه روی هم درون قابلمه اصلی ریخته و به مدت نیم ساعت دم می کنیم. |