انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری (/showthread.php?tid=40709)



اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری - امیررضا* - 27-07-2013

اموزش درست کردن کشمش پلو ماهی لاری 1

این غذای خوشمزه یکی از غذاهای بومی منطقه لارستان فارس می باشد
مواد لازم:
برنج= 1 پیمانه
ماهی فیله شده= 400 گرم
کشمش =250 گرم
پیا=ز 1 عدد بزرگ
شملیز خشک شده= 30 گرم
ادویه ماهی و نمک و فلفل و زردچوبه= به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ادویه را در آبی که زردچوبه به آن اضافه کرده ایم می پزیم و آبکش می کنیم
2. پیاز را نگینی خورد کرده و سرخ می کنیم و سپس ادویه ماهی را کمی در آن تفت می دهیم.
3. ماهی ها را در سایز کوچک خورد می کنیم و روی پیاز میریزیم و کمی که تفت گرفت نمک و فلفل و شملیز اضافه می کنیم.
4. در نهایت کشمش را اضافه کرده و تنها کمی تفت می دهیم.
5. مواد تهیه شده و برنج را لایه لایه روی هم درون قابلمه اصلی ریخته و به مدت نیم ساعت دم می کنیم.