![]() |
پیامک های دوستت دارم - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک های دوستت دارم (/showthread.php?tid=40094) صفحهها:
1
2
|
پیامک های دوستت دارم - DARK.H - 26-07-2013 می خواهم داستانی از علاقه ام به تو را بنویسم . . . یکی بود ، یکی . . . بی خیال . . . ! خلاصه اش می شود اینکه : دوستت دارم لعنتی . . . ! زندگی همینه : انتظار یه آغوش بی منت . . . یه بوسه بی عادت . . . یه دوستت دارم بی علت . . . باور کن زندگی همین دوست داشتنهای ساده س . . . تو که بهترینی ، تو که واسه من دلیل بودنی / دوستت دارم حتی اگه تو عاشقی جر بزنی عشق آدم را داغ می کند و دوست داشتن آدم را پخته می کند ! هر داغی یک روز سرد می شود ، ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمی شود . . . دوستت دارم . . . از اینجا تا هر کجا که نیستی ، با تمام خیال دوستت دارم ! از من تا وجودت فاصله فقط چند کیلومتر “ دوستت دارم ” است ! دوستت دارم ، همین ؛ این نه قابل محاسبه است نه قابل شمارش ، حتی نمی توانی میزانش را تخمین بزنی ! بی انتهاست تا وقتی هستم تا وقتی هستی ، هست به امتداد زندگی . . . دوستت دارم هدیه ای است که هر قلبی فهم گرفتنش را ندارد ! قیمتی دارد که کسی توان پرداختنش را ندارد ! جمله ی کوتاهی است اما هر کسی لیاقت شنیدنش را ندارد . . . ! با تمام احترامی که برا “شما” قایلم اما “ تو ” رو دوست دارم . . . ! بعضی وقتا تو دعوا فقط باید نگاه کنی! سکوت کنی ! فحشاشو بده و بهونه هاشو به جون بخری ! تموم که شد بغلش کنی و اروم. در گوشش بگی : با من نجنگ ، من دوست دارم . . . مانده ام سکوتت را جواب ابلهان بدانم یا علامت رضایت ! وقتی بهت میگویم دوستت دارم . . . سر به گوش من بگذار و آرام بگو : ” دوستت دارم ” از چه میترسی ؟! فردا دوباره میتوانی انکار کنی ! دوستت دارم ! بهایش هم هر چه هست ! روی چشمانم . . . ! ﺗﻮ ﺭﻭ ” ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ” ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﮐﻪ ﭼﺮﺍ !؟ ﯾﺎ ﺍﺯ ﭼﻪ ﻭﻗﺖ !؟ ﯾﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺷﺪ ﮐﻪ !؟ ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ ؟ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻨﯽ ، ﮐﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ ! ﻭ ﻣﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﮐﻨﻢ ، ﮐﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﻢ . . همین که تو می دانی ” دوستت دارم “ کافیست . . . بگذار خفه کند خودش را دنیا . . . تمام شهر از بس عاشقی کردند قهارند ؛ مـن اما ناشیانه ” دوستت دارم ” ! غروب غم هایت را به هر بهائی خریدارم ، مرا لایق بدانی یا ندانی دوستت دارم . . . ﻧﺒﺎﯾﺪ ﯾﻪ مو ﺍﺯ سرت کم ﺑﺸﻪ ! ﺣﻖ نداری اخم ﮐﻨﯽ ، ﻫﻤﯿﺸــﻪ ﺑﺎﯾﺪ بخندی ! ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻧﺎﺭﺍﺣــﺖ ﺷـﺪﻥ ﻧـــﺪﺍﺭﯼ ! ﺑﺎﯾﺪ خیلی ﻣﻮﺍﻇـﺐ ﺧـﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷـﯽ ﻓﻬﻤﯿـــﺪﯼ ؟ ﺣﻖ مریض ﺷﺪﻥ ﻧﺪﺍﺭﯼ ! باشه ؟ ﭼﻮﻥ ﻣﻦ دوستت دارم . . . ! به نام اون کسی که می پرستی ، تو رو دوست دارمت هرجا که هستی . . . تو را چو قلب شب تار دوستت دارم / تو را چو صبح سپیدار دوستت دارم هزار مرتبه انکار کردم عشق تو را / هزار مرتبه انگار دوستت دارم دوستت دارم ، پریشان شانه میخواهی چه کار ؟ دام بگذاری اسیرم ، دانه میخواهی چه کار ؟ تا ابد دور تو میگردم ، بسوزان عشق کن ای که شاعر سوختی ، پروانه میخواهی چه کار ؟ می دانی که هنوز “ دوستت دارم ” عاشقانه ترین هدیه ای است که برای تو دارم ! دوست داشتن زبان ، زمان ، راه ، دلیل ، نشانه نمی خواهد . . . ! دوست داشتن دل میخواهد ، یک من و یک تو میخواهد . . . خیلی دوستت دارم اما نمیدونم “ خیلی ” رو چطوری بنویسم که خیلی خونده بشه . . . هیچ چیز تو دنیا ارزشمندتر از این نیست که بدونی کسی حتی بیشتر از جونش دوستت داره ! دوست داشتن یعنی تنهایت میگذارم همانگونه که خواستی اما جایت در زندگیم همیشه خالیست ! RE: پیامک های دوستت دارم - رونیکاا - 26-07-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پیامک های دوستت دارم - T A R A - 26-07-2013 اسطوره های تاریخ، فقط، یک بار اتّفاق می افتند. ساده می آیند، ساده می مانند و ساده می روند... همین. با این همه سادگی، می شوند "اسطوره"! این همه سادگی امّا، همیشه این قدر هم ساده نیست! در دلِ همه ی این همه سادگی، پر است از ، اعجابْ گونه هایِ تکرار ناشدنیِ تاریخ! عجایبی امّا ، در نهایت سادگی و باورپذیری! همین است که، "اسطوره" است. RE: پیامک های دوستت دارم - ☻JOKER☻ - 26-08-2013 خیلی دمباله اینا بودم مرسی ![]() ![]() RE: پیامک های دوستت دارم - nafas.k - 04-09-2013 عالی بود حرف نداشت RE: پیامک های دوستت دارم - مهیا 122 - 04-09-2013 مرسی عالی بود گلم ![]() RE: پیامک های دوستت دارم - تیناجونی - 04-09-2013 مخسیییییییییییییییی ![]() ![]() RE: پیامک های دوستت دارم - hamechi_ba_Ali0007 - 09-10-2013 عالی بود RE: پیامک های دوستت دارم - نفس. - 05-06-2014 عالی بود عزیزم ![]() RE: پیامک های دوستت دارم - M ATIN - 05-06-2014 ممنون کپی کردم واسه دوستام می فرستم(دوست های پسر!!!!!!) ![]() |