انجمن های تخصصی  فلش خور
بهترین زمان برای مودب بودن! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+---- انجمن: روان شناسی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=63)
+---- موضوع: بهترین زمان برای مودب بودن! (/showthread.php?tid=39576)



بهترین زمان برای مودب بودن! - ღSηow Princessღ - 24-07-2013

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهترین زمان برای مودب بودن! 1
اگر می خواهید بدانید کی بهتر است هدیه دهید، کی و چطور باید از کسی تشکر کنید، کسی را دعوت کنید این راهنمایی‌ها به دردتان می‌خورد.

معرفی خود به همکار جدید

به محض اینکه شنیدید همکار جدید از راه رسیده به او خوشامد بگویید. منتظر نشوید که در یک جلسه همدیگر را ببینید یا موقع تبادل ایمیل با هم آشنا شوید.

اگر زمان گذشت و شما به هر دلیلی این کار را نکردید، سراغ همکارتان بروید و از اینکه بی‌ملاحظه بوده اید عذرخواهی کنید و خود را مشتاق دانستن سابقه کاری او نشان دهید. بپرسید از کار جدیدش خوشش آمده یا نه یا اینکه به ناهار دعوتش کنید. شما کارمند قدیمی‌تری هستید که به فضا آشنایی دارد، پس توپ را در زمین خودتان نگه دارید تا همکار تازه واردتان معذب نشود.

سلام همسایه

“میلی داونینگ” نویسنده ستون “خانم اخلاق” در مجله جهانی بوستن توصیه می‌کند: “بهتر است چند روز منتظر شوید تا همسایه جدید از باز کردن جعبه‌های اثاثیه و چیدن آن‌ها فارغ شود بعد برای آشنایی اقدام کنید. پیش از این فقط اینکه بروید و سلامی بکنید کفایت می‌کند.

بهتر است فهرستی از اطلاعات مفید محل را همراه خود ببرید.منوی رستوران‌های محلی، نقشه‌های محله ، اسم و شماره تلفن نزدیک‌ترین و بهترین رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها و خدمات فنی‌های محل یک هدیه به دردبخور برای همسایه تازه وارد است.

ارسال کارت آرزوی سلامتی

به محض اینکه شنیدید کسی کسالتی دارد کارت یا گل برایش بفرستید. اگر شخص باید جراحی شود یا برای مدت کوتاهی تحت درمان باشد کارت را بعد از عمل و یا دوره درمانی ارسال کنید.

اگر از وضعیت بیمار اطلاع کامل ندارید پیش از ارسال کارت، از دوستان و خانواده جویای احوالش شوید. اگر حال بیمار به سرعت رو به وخامت می‌رود ارسال کارت خیلی مناسب نیست. بهتر است به عیادت او بروید و تماس‌تان را با نزدیکان بیمار ادامه دهید.

ارسال یادداشت تسلیت

یادداشت تسلیت را چند روز پس از مراسم تشییع جنازه ارسال کنید. حواس‌تان باشد که قرار نیست داغ خانواده متوفی را تازه کنید، قرار است حالشان بهتر شود. پس در نوشتن یادداشت دقت کنید.

ممکن است بازماندگان خیلی از ارسال گل خوشحال نشوند. شاید ترجیح دهند مبلغی را به خیریه اهدا کنند. اگر این طور است برای آرامش روح متوفی، به خیریه‌ای کمک کنید.

هدیه برای نوزاد

هدیه را نهایتا سه هفته پس از تولد نوزاد بفرستید، یا وقتی برای اولین بار نوزاد را دیدید به او هدیه دهید.

چیزی بخرید که برای کودک رو به رشد مناسب باشد، یا اینکه از کارت‌های هدیه استفاده کنید تا والدین کودک خودشان آنچه کودک نیاز دارد برایش بخرند.

۵ هفته بعد از تولد نوزاد احوال والدینش را بپرسید، در این مدت تلفن‌های تبریک تمام شده‌اند و زندگی والدین نوزاد به روال عادی خود بازگشته است. شاید صحبت با یک دوست بزرگسال برایشان لذت بخش باشد.

هدیه تولد

هدیه را چند روز قبل یا بعد از تولد بفرستید. سعی کنید هدایای بچه ها را به موقع اهدا کنید چون ممکن است آن ها نسبت به بزرگتر‌ها از دیر هدیه گرفتن دلخور شوند.

اگر دیر شد، باز به هر حال هدیه‌تان را بفرستید. با یک جمله ساده مثل این: “ببخش خیلی طول کشید تا هدیه دلخواهم را پیدا کنم”، تاخیر شما جبران می‌شود.

تماس در پی پیغام تلفنی

اگر در محل کار پیغام تلفنی دریافت کردید باید در همان روز پاسخش را بدهید. پاسخ به پیغام تلفنی کاری بعد از ۲۴ ساعت تقریبا بی‌ فایده است. تماس‌های شخصی را می‌توان تا دو روز بعد هم پاسخ داد.

در یک تماس شخصی اگر وقت صحبت تلفنی ندارید، برای دوست‌تان پیغامی بفرستید و بگویید که چه زمانی با او تماس خواهید گرفت.

ایمیل‌های کاری را هم نهایتا تا ۴۸ ساعت پاسخ دهید. تاخیر بیشتر وجهه کاری شما را خراب خواهد کرد. در مورد دوستان هم همین ادب و مهربانی را رعایت کنید.