![]() |
tanzخخخخ به خدا جدییده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: tanzخخخخ به خدا جدییده (/showthread.php?tid=38708) صفحهها:
1
2
|
tanzخخخخ به خدا جدییده - IMP*GIRL - 19-07-2013 یارو همچین می گه من تفریحی سیگار می کشم انگار بقیه برای شکنجه و عذابشه که می کشن! . . . یا به پدربزرگ و مادربزرگ های ما اس ام اس نده یا اگر می دی، لطف کن خودت براشون توضیح بده یعنی چی! از بس نشستیم توضیح دادیم فکمون در رفت! . . . هروقت بین دوتا انتخاب مردد بودی شیر یا خط بنداز! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که; اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه… میفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته یا خط… . . . . اونقده کیف میده به یکی بگی وایسا ازت عکس بگیرم.. بعد ازش فیلم بگیری ![]() عین منگلا نگا میکنه ![]() ۱ بار امتحان کن! . . . متاسفانه اغلب احترامایی که واسه آدما قائلم از جنس احترامیه که موقع رانندگی واسه یه نیسان آبی قائلم!!! . . . مردها کلا به دو گروه اصلی تقسیم میشن : گروه اول گروه دوم تنها تفاوتشونم هم در اینه که هیچ تفاوتی ندارن زیادن تو یه گروه جا نمیشد ! . . . طنز و جوک خنده دار به بابام میگم : چقدر عیدی میدی امسال بهم؟ میگه : چطور؟ میگم : هیچی ، میخوام روش حساب کنم. میگه : برو خدارو شکر کن امسال با این گرونیا هنوز از خونه پرتت نکردم . . . ﯾﻪ ﺳﺮﯾﺎ ﻫﺴﺘﻦ ﻣﻨﺘﻈﺮﻥ ﺳﺎﻝ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺷﻪ ﺑﮕﻦ ﻣﺎ ﯾﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﺣﻤﻮﻡ ﻧﺮﻓﺘﯿﻢ! ﯾﺎ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﻧﺨﻮﺍﺑﯿﺪﯾﻢ! ﺧﯿﻠﯽ ﺑﺎ ﻧﻤﮑﻦ ﺍﯾﻦ ﺍﻓﺮﺍﺩ! . . . جدیدترین مطالب خنده دار امروز کنار خیابون ایستاده بودم … . . . بعضى از دخترا هم که موقع عکس انداختن اِنقد سرشون و کَج مى کنن آدم فِک میکنه هدف از این عکس نشون دادن پــَسِ کــَلَشـونه . . . . . . خنده بازار روی شیشه دوغ نوشته: دوغِ گازدارِ کربناته تزریقی گرما ندیده همگن شده با طعم نعناع و بدون چربی… آخه لامصب دوغه یا اورانیوم ؟؟؟ . . . در نظر دارم کتابی تحت عنوان آداب مهمانی رفتن منتشر کنم خیلی نکاتی هست که باید بهشون اشاره کنم :| لعنت به مهمانی که بی موقع بیاید :| . . . توجه کردین یادگاری های روی دیوار و صندلی کلاس های دانشگاه اموزنده تر از حرف های استاده!!! . . . مطالب خنده دار ۹۲ بقالی ( baghali ) باقالی ( baghali ) بغلی ( baghali ) تو روح اون کسی که فینگیلیش رو اختراع کرد :| . . . مهمون اومده خونمون جلوش پا شدیم میگه بشینید توروخدا برای من پاشدید؟ په نه په همینجوری خوشحالیم، داریم موج مکزیکی میریم . . . . . . باحالترین مطالب طنز تــا چـن سال دیــگه تعداد خواننده ها از شنونده ها بیشتر میشه بعد تو سایت های موزیک اسم شنونده های جدید رو میذارن :| . . . جدی ترین چهره رو اونایی دارن که تو صف دسشویی عمومی وایسادن ! . . . دیگه اوضاع طوری شده که وقتی بهت عیدی میدن یه جوری نگات میکنن که انگار منتظرن بقیه پولشونو پس بدی! . . . ![]() ![]() RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - تامای!! - 19-07-2013 واسه من که تکراری بود چون عین همینا جک گرفتم از اینترنت RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - مهدی خطر - 19-07-2013 تکراری RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - SÅℋAℕⅅ - 19-07-2013 تکراری RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - m-hossein - 19-07-2013 mer30 RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - De Sciglio - 19-07-2013 تکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــراریســــــــت RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - IMP*GIRL - 19-07-2013 حالا اگه من نمیگفتم به خدا جدیده بازم شما هی تیک میگرفتین تکرررررررررراری تکراری تکراری؟نه دیگههه بابا انصافتو RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - setayeshs2 - 19-07-2013 تکراری ![]() ![]() RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - مهدی8 - 19-07-2013 مرسی با حال بود ![]() RE: tanzخخخخ به خدا جدییده - ~Ali~ - 19-07-2013 ممنون:cool: |