![]() |
خنده خنده خنده خنده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: خنده خنده خنده خنده (/showthread.php?tid=35374) صفحهها:
1
2
|
خنده خنده خنده خنده - arooos - 13-05-2013 . اعتراف میکنم بچه که بودم فکر میکردم ماکارونیو مثه برنج میکارن درمیاد … بابا اونطوری نگاه نکنید ، الان دیگه میدونم درخت داره ! . . یکی از صوالایی که وختی ازم پرسیده میشه سعی میکنم نشنوم و صحنه رو با آرامش ترک کنم : سحر ! آب کتری جوش اومده ؟ لامسب عواقب بعدی ناجوری داره از قبیل : قوری رو باید بشوری چای رو دم کنی صبر کنی رنگ بده یه سینی چایی بریزی ، اوووووووووووه ، اصن مصیر زندگی آدم عوض میشه … میرن ۱۰۰۰متر زیر آب به ماهیه سیخ میزنن ، گاز که میگیره میگن ببینید چه خطرناک و وحشیه ؟ بعد اسم برنامه رو میزارن جستجوی هیولا … هیولا تویی ، ول کن زبون بسته رو ! . دیروز توی خیابون خواستم دوستمو صدا کنم به شوخی صداش کردم دکتر ، همه برگشتن نگاه کردن !!! اون موقع فهمیدم که ۸۰درصد مردم این کشور اگه چیزی تو اعتماد به نفس از من حقیر زیادتر نداشته باشن چیزی کمتر هم ندارن ! . . من یه عادتی دارم … وقتی اس ام اس میفرستم و میبینم دوتا حساب میشه ، اول شروع میکنم به حذف نکات ادبی مثل “، ؛” بعد کلمه های اضافی رو حذف میکنم ؛ مثلا جوووونم میشه جونم یا بووووووووووووووس تبدیل به بوس میشه … اگه اینا جواب نداد شروع میکنم کلمه هارو میچسبونم مثلا بزنگ به جای زنگ بزن یا بسلام به جای سلام برسون … . . گفتمش نقاش نقشی بکش از زندگی ، نه گذاشت نه برداشت یه پراید کشید با یه باغ پسته پشت سرش ! . شما یادتون نیست قدیما یه عده بودن پشت فرمون پراید فیگور گردن میگرفتن و کج میشستن … اونا فک و فامیلای نوستراداموش بودن ! . . همیشه یه ایمیل نخونده تو اینباکسم میزارم ، به هر حال آدم باید خودش به زندگیش هیجان بده … . الان تو خیابون منتظر تاکسی بودم ، یه دختره با بوگاتی ترمز زد جلو پام ! یک نگاه انداختم بعد به افق نگاه کردم گفتم کمتر از “پراید” سوار نمیشم … . . . با این گرونی گوشت فکر کنم تا چند وقت دیگه جلوی پای عروس و دوماد مجبورن تن ماهی باز کنن ! . در جواب کسی که بهت میگه : آدم باش حیوون ! باید بگی اگه من آدم باشم تو تنها می مونی … . . . عکاسی گلرخ با خدمات ویژه : عکس از عروس و داماد در باغ پسته پاشیدن پوست پسته و آجیل در حین فیلمبرداری بر سر عروس داماد رد شدن پراید از جلوی دوربین ( ٢ الی ٣ بار زنگ زدم عکاسی نوبت بگیرم یه دختره گوشی رو برداشته میگه : بفرمایید ؟ میگم : ببخشید خانم امروز وقت خالی کی دارید؟ میگه : واسه گرفتن عکس؟ پ ن پ : واسه اینکه با خونواده خدمت برسیم برا امر خیر! پیرزن پیرمردای نسل جدید بی آزارترین و بهترین پیرمرد پیرزنای جهان میشن ! باور نمی کنی ؟ عزیزم کسی که کل جوونیشو جلوی کامپیوتر تلف کرده انتظار داری تو پیری بره پارک برا دوستاش خاطرات فیسبوکو تعریف کنه !!!؟ به منشی شرکت می گم : بی زحمت یه لحظه درایو سی > پوشه ی کاتالوگ ها رو باز کن میگه : منظورتون اینه کامپیوترو روشن کنم ؟ گفتم : نه بابا چه کاریه این همه زحمت بخودت بدی چند تا سوراخ پشت کیس گذاشتن از اونجا سعی کن بازش کنی روانی تر از اونی که ساعت ۸ صبح میاد با بلندگو دستی داد میزنه ” آی هندووونه به شرط چاقو خونه دار و بچه دار زنبیل و بردار و بیار ” همسایه بغلی ماست که واسش چایی قند پهلو می بره تا گلوش تازه بشه ! ۹۹ درصد از زمانی که برا درس خوندن میزارم به نگاه کردن به برگه های باقیمونده کتاب می گذره چند سال دیگه مثلن از یکی می پرسی بچه کجایی آمو؟ می گه : متولد گوگولی ام اما از ۵ سالگی به بعد فلکه اول فیسبوکیه می شینیم خوشتون اود نظر و سپاس یادتون نره RE: خنده خنده خنده خنده - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 14-05-2013 ممنون .....قمشنگ بود RE: خنده خنده خنده خنده - mehregan fawl - 14-05-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خنده خنده خنده خنده - الکسا - 14-05-2013 مررر30 RE: خنده خنده خنده خنده - good girl* - 14-05-2013 عالی بود ممنون RE: خنده خنده خنده خنده - komando - 14-05-2013 واقعا قشنگ بود RE: خنده خنده خنده خنده - bela vampire - 14-05-2013 خیلی باحال بودن مرسی RE: خنده خنده خنده خنده - banoye qam - 14-05-2013 mer30.bahal bod ![]() ![]() RE: خنده خنده خنده خنده - fati21 - 14-05-2013 خیلی قشنگ بووووووووووووووووووووووووووود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/font][/size] اس ام اس یاروبه نامزدش: بی تواصلا باتوهرگز باهم عمرا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: خنده خنده خنده خنده - ~~sweet love~~ - 14-05-2013 مرسیییییییییییی. |