![]() |
نوشته های خنده دار و کوتاه (3) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: نوشته های خنده دار و کوتاه (3) (/showthread.php?tid=35252) |
نوشته های خنده دار و کوتاه (3) - arooos - 12-05-2013 دقت کردین وقتی میرین دکتر مریض قبل شما ٣ ساعت تو اتاق دکتره ولی وقتی نوبت شما که میشه دو ثانیه معاینه میشین و میایینبیرون! ؟ *************************************** بالاخره حکمت ” آی سی یو ” رو در بیمارستان دریافتم ! جمله ای حکیمانه از جناب عزراییل خطاب به بیمار : “I See You” *************************************** فقط کافیه در ماشینت باز باشه ، عالم و آدم میان بغل دستت که بگن در ماشین بازه … حالا اگه بی بنزین تو خیابون بمونی ، هیشکی آدم حسابت نمیکنه ! *************************************** “معرفت” یه موقعی لباس رفاقت بود!!! الان “منفعت” جاشو گرفته *************************************** از یه جایی به بعد دیگه بزرگ نمیشی، پیر میشی از یه جایی به بعد دیگه خسته نمیشی، میبُری از یه جایی به بعد هم دیگه تکراری نیستی، زیادیئی… *************************************** دنیا رو می بینی ؟ حرف حرف میاره ، پول پول میاره خواب خواب میاره ولی محبت خیانت میاره ! *************************************** یک ساعته اومدم کلوب و در اتاقمم بستم ک دارم درس میخونم الان بابام اومده میگه دخترم داری چیکا میکنی؟ گفتم دارم درس میخونم میگه بیا کتابتم ببر که بهتر متوجه شی ! *************************************** هیچی ترسناک تر از این نیس بیای خونه ببینی یکی اتاقتو تمیز کرده حالا ۲ ساعت باید بشینم فکر کنم ببینم چی قایم کرده بودم و آیا کشف شده یا نه ! *************************************** رو دسته صندلی نوشته بود وقتی زلزله اومد پشت صندلیو نگا کن پشتشو نگا کردیم نوشته بود الان نه خره وقتی زلزه اومد ! *************************************** اومدم یه آدم خیلی خوشتیپ رو بغل کنم خوردم به آینه! *************************************** هر وقت دره این یخچال لامصــب رو باز میکنیم خالیه ها، حالا اگه بخوایم یه قابلمه کوچیک تو یخچال جا بدیم باس یه ساعت پازل حل کنیم با محتویات ، تا بتونیم جاش بدیم ..! *************************************** بالاخره فهمیدم چرا اینقد تو عروسیا بهت اصرار میکنن بری برقصی! چون خودشون جا ندارن بشینن، بر که میگردی هم جا نداری هم میوه تازه شیرینیاتم خوردن ! *************************************** ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺗﻮ اتوبوس ﺗﺎ ﻧﺸﺴﺖ ﯾﻪ ﭼﮏ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺵ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﯿﺶ!!! ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﺩﯾﻮﻧﻪ ﭼﺘﻪ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ ؟؟؟ ﻏﻀﻨﻔﺮ:ﺭﺍﻩ ﻃﻮﻻﻧﯿﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﯾﻬﻮ ﺯﺭ ﺯﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧﮑﻨﯽ *************************************** دختر ﻧﻮﺷﺘﻪ : ” ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﯿﺶ ﻧﺒﻮﺩﯼ،ﻣﻦ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﮐﺮﺩﻡ “! ﯾﻪ پسره ﺯﯾﺮﺵ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺟﺮﺍﺡ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﺖ ﺍﯾﻨﻮ ﺑﻬﺖ ﮔﻔﺖ؟ !! *************************************** آهای اونایی که خیلی خودتونو میگیرید چاه توالت ما هم خیلی وقتا میگیره گفتم که در جریان باشید *************************************** آیا میدانید کوتاهترین جنگ در سال ۱۸۹۶ بین زانزیبار و انگلستان که ۳۸ دقیقه طول کشید؟؟؟!!! فک کنم رفتن لب مرز به هم فحش دادن برگشتن *************************************** بیست سوالی ….؟ _ تو جیب جا میشه ؟ بله _از جیب راحت در میاد ؟ بله _glx ؟ افرین درسته ! *************************************** پیرزن دید عزراییل داره میادازترس رفت تومهدکودک نشست پیش بچه ها و شروع کرد به پفک خوردن! عزراییل نشست پیشش گفت چکارمیکنی؟ پیرزن با صدای بچگانه گفت:قاقامیخورم! عزراییل گفت پس بخورکه میخوایم بریم ددر!!؟ *************************************** اون نونواهایی که نونو میچسبونن به تنور همه رپرن ، شما حرکاتو دقت کن ! *************************************** دختره فرم دانشگاه پر کرده: نام:پریسا …. نام خانوادگی:جلالی …. فرزند: سوم!! این چطوری کنکور قبول شده واسم سواله *************************************** اگه بدونید چنگیزخان با سوزوندن کتابای علمی چقد از بار درسهایی که قرار بوده بخونیم کم کرده هر شب جمعه واسش فاتحه میخونید !!! RE: نوشته های خنده دار و کوتاه (3) - DarkLight - 25-08-2016 دستت درد نکنه چنگیز خان حالات میکنم ای کاش یکمی بیشتر میسوزوندی مثل ریاضی و فلسفه و علوم RE: نوشته های خنده دار و کوتاه (3) - MAIKY2015 - 28-08-2016 عالی بود like RE: نوشته های خنده دار و کوتاه (3) - Hanie...... - 28-08-2016 ![]() RE: نوشته های خنده دار و کوتاه (3) - shaayan_m - 28-08-2016 عالی بودن اگه میشه بازم بزار اخرییا ش دیگه ترکوندن سپاس |