اس ام اس دلتنگی ها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اس ام اس دلتنگی ها (/showthread.php?tid=34668) |
اس ام اس دلتنگی ها - T A R A - 06-05-2013 اس ام اس دلتنگی ها از ساعت متنفرم ! این اختراع غریب بشر که مدام ، جای خالی حضورت را به رخ دلتنگی یادم میکشد!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلتنگى” حس نبودن کسی است که تمام وجودت یکباره تمنای بودنش رامیکند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلتنگی عین آتش زیر خاکستر است گاهی فکر میکنی تمام شده اما یک دفعه همه ات را آتش میزند . . . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * منم دلتنگ رویت دلم آید به سویت چه کردی با دل من که کرده آرزویت . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * فـرهنـگ لـغـتهــا نـیـاز بـه ویــرایــش دارند بـرای مـعنی دلـتـنـگی احتیـاج بــه ایــنهــمـه کـلمه نــیـســت, دلتنـگی یــعنـــی تـــو . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه سخت است دلتنگ قاصدک بودن در جاده ای که در آن هیچ بادی نمی وزد.. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اشک من جاری شد… جای تو خالی بود جـــــــــای تـــــــــو … عکس تو درطاقچه ی کوچک قلبم خندید شعر دلتنگی من سخت گریست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بیقرار تو ام و در دل تنگم گلههاست ، آه ! بی تاب شدن عادت کم حوصلههاست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دل تنگم و جز روی خوشت در نظرم نیست در گیتی و افلاک به جز تو قمرم نیست با عشق تو شب را به سحر گاه رسانم بی لذت دیدار تو شب را سحرم نیست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تو که رفتی دلم برایت تنگ شد حال که آمده ای در دلم جا نمیشوی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دل است دیگر یا شور میزند یا تنگ میشود یا میشکند آخر هم مهر سنگ بودن …میخورد روی پیشانیاش * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * واژههایم رنگ باران دارد وقتی از تو مینوسم قلبم خیس دلتنگی است وچشمانم طوفانی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اشکهایم که سرازیر میشوند…… دیری نمیپایدکه قندیل میبندد… عجیب سرد است هوای نبودنت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دیگـر فرصتی بـرای پیامک دادن نیست دست واژهها را میگیرم و به دیدنت میآیـــم دلتنگیت در هیچ پیامینمیگنجد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * امروز… انگار کسی آمد… و هوای دلتنگی ات را … هی در آسمان اتاقم پاشید … و تو نبودی…… * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دقایقی در زندگی هستندکه دلت برای کسی آنقدر تنگ میشود که میخواهی اورا از رؤیاهایت بیرون بکشی و در دنیای واقعی بغلش کنی. «گابریل گارسیا» * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلم برایت تنگ شده ! می خواهم آنقدر اشک بریزم تا غبار فاصله از قلبم تمیـــز شود . ولی می ترسم … ” تهران” ، ” ونیــــز” شود !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به گمانم یادت پنجره ی احساسم را میکوبد ، چرا که در دلم هوای دلتنگی به پاست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * کاش دهخدا میدانست دلتنگی … اشک …. فاصله …. بی وفایی…. تعریفش فقط دو حرف است “تـــو” * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلتنگم اما تو را طلب نمیکنم…نه اینکه بی نیازم … صبورم.. “ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلتنگی … دلتنگی … همانند سربازی که تازه از جنگ بازگشته محتاج نوازش دستهایت هستم باور کن که دلتنگی … دلتنگی … دلتنگی مرگ تدریجی ست !!! RE: اس ام اس دلتنگی ها - parnia tajik - 06-05-2013 مرسي RE: اس ام اس دلتنگی ها - ana16 - 06-05-2013 میسی RE: اس ام اس دلتنگی ها - bela vampire - 06-05-2013 عالی بودن مسی RE: اس ام اس دلتنگی ها - ჩяσOσкєη ժяєαм - 06-05-2013 گاه دلتنگ میشوم دلتنگتر از همه دلتنگیها گوشه ای می نشینم و می شمارم صدای شکستن ها را نمی دانم من کدام امید را نا امید کرده ام و کدام خواهش را نشنیدم و به کدام دلتنگی خندیدم که این چنین دلتنگم دلتنگم... RE: اس ام اس دلتنگی ها - samin joon - 06-05-2013 گفت به دردت نمیخورم،نمیدانست که اورا برای دردهایم نمیخواستم......... RE: اس ام اس دلتنگی ها - Wєιяɗ - 31-12-2013 wooooooooooooow so nice |