انجمن های تخصصی  فلش خور
تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. (/showthread.php?tid=34114)

صفحه‌ها: 1 2

تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - mamad his fis - 29-04-2013

برای خیلی از افراد این پرسش که چرا زنان به طلا و جواهر فروشی علاقه خاصی دارند و سعی می‌کنند خود را وارد آن مکان کنند، مجهول و حل نشدنی است.

زن‌ها بنا بر تحقیقات پژوهشگران به طور ذاتی به زیور آلات و آویز علاقه دارند و به سبب آن از زمان قدیم فلز‌های براق را مورد استفاده قرار می‌دادند.

با گذر زمان زنان با خصلت خود به جای ماندند، ولی خصلت طلا که برای آنان مفید بود و از بین نیز نمی‌رود آشکار شد به همین دلیل اکثریت زنان رو به این فلز آورده و برای آراستن خود از آن استفاده می‌کردند.

اکنون نیز طلا به غیر از آراستن زن و رسم استفاده از آن در مجالس و مهمانی ‌ها یک نوع سرمایه‌گذاری نیز به حساب می‌آید به باعث افزایش میل زنان در خرید و نگهداری زیور‌الات به ویژه طلا و جواهر شده است.تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. 1

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - M.H2 - 21-07-2013

من طلا دوست ندارم
برا همین بدل میندازم
به بدلم حساسیت دارم پدرم در میاد
اخه شکلای بدل متنوع تر و قشنگ ترBig GrinBig Grin

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - گریس - 23-07-2013

منم از طلا بدم میاد بدل دوست دارم بعدشم به بدل حساسیت دارم مجبورم خداد تومن بالاشون پول بدم

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - PROOSHAT - 23-07-2013

منم زیاد طلا دوست ندارم

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 23-07-2013

من فقط یاقوت و الماسAngelAngelAngelAngel دوست دارم به خاطر همین نمیتونم برم طلا و جواهر فروشی.AngryAngryAngryAngryAngryExclamation

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - ss.mu - 27-07-2013

طلا خوب نیست

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - ناز خوشگله - 04-08-2013

ممنونتمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. 1

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - shawkila - 04-08-2013

(21-07-2013، 10:02)M.H2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طلا دوست ندارم
برا همین بدل میندازم
به بدلم حساسیت دارم پدرم در میاد
اخه شکلای بدل متنوع تر و قشنگ ترBig GrinBig Grin
like

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - *هوش سیاه* - 04-08-2013

اصلا طلا برای زن مفیده برای مرد ضرر داره.
برا همین اسلام گفته طلا به مرد حرامه و برای زن مستحب

RE: تمام زنان به این مکان به شدت علاقه دارند و سعی می‌کنند به آن وارد شوند. - ☼آریا☼ - 04-08-2013

من خیلی کم دیدم که زن ها به این جور جاها علاقه نداشته باشن