اس ام اس بوسه.. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس بوسه.. (/showthread.php?tid=33779) |
اس ام اس بوسه.. - *2gether4ever* - 25-04-2013 بوسه ، بهترین سرقتِ دنیاست ! چون هم دزیدیش حال میده ! هم پس دادنش . . . ! :: فنجان چای توام ، ببین چگونه قند در دلم آب می شود به شوق لبت... سـیــاه مـشق ِ پــشت ِ چــشـمـهـایــت ، دسـت خـــط ِ کــیـست ! که بــوســیـدنــش ، سـجــده ی واجــب دارد ! . . . دیگر هیچ مزه اى دلچسب نخواهد بود من تمام حس چشاییم را روى لبانت جا گذاشته ام … . . . مــرا ببــوس، روزهــای سختــی در پیــش اســت! بگــذار تــو را کمــی پــسانــداز کنــم! . اگه میشد با بوس شارژت کنم ، اینقدر می بوسیدمت که دائمی بشی ! ******************* بوسه هایت را کش بده . . . ! من می میرم که این لحظه ها را زندگی کنم . . . ******************* آن روزها : تو و بوسه های داغ . . . این روزها : من و داغ بوسه ها . . . ******************* تمام دقایق مانده از عمرم به همراه زیبا ترین بوسه های عاشقانه ، هدیه ای برای تو . . . دوستت دارم . . . ******************* بوسه هایت انار را می ترکاند ، نفس هایت سیب را می رساند ، آغوشت ابر را می باراند پاییزترینی تو ! ******************* بوس بوث بوs بوص بو۳ بوc . . . تنوع از ما انتخاب از شما ! ******************* ترنم باران را نصار چشمانت میکنم نازنینم ، تا شبنمی شود بر سرخی گونه هایت و داغی بوسه ام را به پیشانی ات به یادگار میگذارم و دست نوازشم را به موهایت هدیه میکنم ، که تا عمر داری مرا از خاطر نبری . . . ******************* این بار میخواهم صدای بوسه هایت را ضبط کنم دور که میشوی دلم برای مَلچ مُلوچ هایت تنگ میشود . . . ******************* بیخیال حرفای مردم ، بیا مرا ببوس ! آنها پشت سر خدا هم که خداست حرف می زنند ، وای به حال من و تو ! ******************* یه بوس فرستادم بی زحمت دست به دست کن بذار رو لپت . . . ! ******************* کاش میشد بوسه ها را قاب کرد / مثل نامه سوی هم پرتاب کرد کاش میشد عشق را تقسیم کرد / مثل تک شاخه گلی تقدیم کرد . . . ******************* بوسه ، بهترین سرقتِ دنیاست ! چون هم دزیدیش حال میده ! هم پس دادنش . . . ! ******************* چه خوب که من بهشت را به بوسه های تو بخشیدم ! حالا همه جا بوی بهشت دارد و من ، عطر بوسه های تو ! ******************* اگر نیمه شبی در آغوش من افتی / آنقدر بوسه بر لبهایت زنم که از نفس افتی ! ******************* هنوز هم در کوچه های خلوت عاشقی ، در میان سکوت بوسه هایمان زندگی می کنم . شاید رهگذری مژده ای از رویای ماندگار و عشق جاودانه ام ، به همراه بیاورد . ******************* فرقی نمی کنه دودی که مصرف می کنی سیگار باشه یا قلیون ! اما تو اون لحظه جای خالیشو پر میکنه ! تقصیر ما نیست می خواست باشه تا ما بودنشو بوسه بارون کنیم ! نه اینکه خاطره هاشو دود کنیم . . . ! ******************* بوسه هایت مرگ را به تاخیر می اندازد . . . ! مرا ببوس . . . ! ***************** تو آن فرشته ای که وقتی در فصل بهار راه می روی ، برگ درختان انتظار پاییز را می کشند تا جای پاهایت را بوسه بزنند . . . ******************* هرگز ندیدم بر لبی لبخند زیبای تو را / تو گل ناز منی از دور می بوسم تو را تقديم به تنها عشق زندگيم ... RE: اس ام اس بوسه.. - *2gether4ever* - 25-04-2013 (25-04-2013، 11:28)♥ سارا ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پ ن پ بيكار بودم خودم سه ساعت نوشتم.. RE: اس ام اس بوسه.. - 14.anita - 13-08-2013 ممنون |