![]() |
طنز دانشجویی..♦♦♦ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: طنز دانشجویی..♦♦♦ (/showthread.php?tid=32262) |
طنز دانشجویی..♦♦♦ - aCrimoniouSs - 07-04-2013 کی از سرگرمیام اینه سر امتحان الکی هی کفه دستمو نگا کنم مراقب احساس زرنگی کنه بیاد خفتم کنه ببین هیچی کفه دسم نیست ، بعد بش بگم ضایع شدی خخخخخ اصن به عشق همین حرکت میرم دانشگاه!! ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ میگن تو بهشت وقتی سر کلاس میخوابی ، استاد میاد پتو میندازه روت ، هیچکسم حرف نمیزنه تا تو راحت بخوابی ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ سر جلسه امتحان یه دختره بغل دسته من نشسته بود قیافش از اون درس خونا نشون می داد ، گفتم لااقل ۲۰ نگیرم ۱۷که رو شاخشه خلاصه کلی باهاش هماهنگ کردم که بهت علامت دادم چطور برسونو این حرفا ! هیچی دیگه تا برگها رو اوردن دیدم بلند شد برگهارو پخش کرد و گفت بچها سرتون تو برگه خودتون باشه . ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ طرز نمره گرفتن پسرا ودخترا از استاد مرد : پسرا : استاد به جون مادرم خرج خونه و دانشگارو خودم میدم مادرم مریض بابام مرده ۲ شیفت کار میکنم واسه همین نتونستم خوب درس بخونم ! دخترا : اســـــتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاد !! ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ سوتی که منجر به افتادنم شد استاد دانشگامون میخواست مثال بزنه که کار ماشینی سریعتر از کار دستی انجام میشه : گفت مثلا من تا دیروز ، روزی ۲ تا کفش دستی میدوختم، بعد از ماشینی شدن تونستم روزی ۱۰۰ تا کفش بدوزم ! منم بلند گفتم : دنیا رو میبینید استاد ، تا دیروز کفاش بودید امروز شدید استاد دانشگاه . . . تازه فهمیدم چه گندی زدم ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ دارم به این فکر میکنم وقتی یه جزوه رو میشه تو یه روز خوند حتما میشه تو یه روزم درسش داد ! پس ما چرا یه ترم دانشگاه میریم ؟ ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ فرق مدرسه و دانشگاه : اگه به مدرسه دیر برسی مجبوری بری نیمکت آخر بشینی . . . ولی اگه به دانشگاه دیر برسی مجبوری بری نیمکت اول بشینی . . . ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﯾﺎﻥ ﺭﺩﯾﻒ ﺍﻭﻝ ﮐﻼﺱ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﻫﻮﺷﻦ ! ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮﻫﺎﯼ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮ ﻣﺎﯾﻞ ﺑﻪ ﺭﻗﺎﺑﺖ ﻧﺒﺎﺷﻨﺪ ! ﺗﻘﺪﯾﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺭﺩﯾﻒ ﺁﺧﺮﯼ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ.. ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ میگن تو بهشت سر کلاس استاد هی میگه خسته نباشید ! دانشجوها میگن خسته نیستیم بقیه درسو بگو دیگه . . . ! ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ از تفریحاتم تو کلاس اینه که . . . . دخترا رو صدا میزنم تا برمیگردن ؛ جوری که استاد بشنوه داد میزنم برگرد خانوم فلانی . . . ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ مراقب سر جلسه امتحان اومد گفت کارت ورود به جلسه ؟ گفتم اصن به قیافه من میخوره درسخون باشم جای کسی بیام امتحان بدم ؟ گفت خداییش نه و ول کرد رفت ! ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ دانشجوی سال اولی : دانشجویی که فکر می کند با تحصیلات دانشگاهی می تواند آیندهی بهتری برای خودش بسازد . دانشجوی سال دومی : دانشجویی که فکر نمیکند با تحصیلات دانشگاهی بتواند آیندهی بهتری برای خودش بسازد ! دانشجوی سال سومی : دانشجویی که مطمئن شده است با تحصیلات دانشگاهی نخواهد توانست آیندهی بهتری برای خودش بسازد . دانشجوی سال چهارمی : دانشجویی که دیگر نه فکر میکند ، نه به چیزی اطمینان دارد و نه آیندهی برای خود متصور است . ☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣☣ به اونایی که عجله دارن فارغ التحصیل شن یادآوری کنم که عزیزم بیرون که کار نیست ، باور کن خونه هم هیچ خبری نیست ! همون دانشگاه بمون حداقل هر کی پرسید چیکار میکنی بگی دانشجو هستم RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - payamshams - 07-04-2013 دمت گرم خیلی باهال ود ![]() ![]() ![]() ![]() RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - ***FATEMEH*** - 07-04-2013 عاااااااااااااااااااالی RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - ashkyakhee - 07-04-2013 اکثرشون واقعیت داشتن. RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - bi kas - 07-04-2013 باحال بود. RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - W O L F - 07-04-2013 عالی بود RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - aCrimoniouSs - 08-04-2013 (07-04-2013، 19:38)bi kas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باشه.حتما.ممنون از توجهت دوست عزیز RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - arooos - 08-04-2013 وااااااااااااای مرسی RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - aCrimoniouSs - 08-04-2013 (08-04-2013، 15:22)arooos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وووووووااای خوائش خانوم خانوما RE: طنز دانشجویی..♦♦♦ - پسر ایزانی1 - 08-04-2013 ای ول معلوم خیلی چیز ها یاد گرفتی توی دانشگاه ![]() ![]() ![]() ![]() |