انجمن های تخصصی  فلش خور
انواع سالاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: انواع سالاد (/showthread.php?tid=32077)



انواع سالاد - فرشته آسمانی - 05-04-2013

طرزتهیه سالادروس
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی پخته و خرد شده: 2لیوان
نخود سبز پخته: 1 لیوان
لبو یا هویج پخته و خرد شده: یک دوم لیوان
1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی کالباس خرد شده یا تن ماهی
سبزی خرد شده "نعناع، جعفری و ترخون": یک دوم لیوان
خیارشور: یک دوم لیوان
سرکه: 3 تا 4 قاشق غذا خوری
سس مایونز: یک دوم شیشه سس
به مقدار کافی نمک و فلفل

طرز تهیه:
در ابتدا سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته "در تابستان به جای لبو از هویج می توان استفاده کرد" و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.
نکات تغذیه ای
این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.
این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.


سالادماکارونی باسس جعفری
مواد لازم برای سالاد:
ماکارونی پخته و آبکش شده=3 لیوان
کنسرو سبزیجات مخلوط=1 قوطی
گوجه فرنگی ریز شده=1 عدد
خیار سبز ریز شده=2 عدد
فلفل دلمه ریز شده=1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
مواد لازم برای سس:
جعفری ریز شده=1/2 لیوان
ماست=1 لیوان
پیاز=1 عدد
سیر=2 حبه
مایونز=2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون=1/2 استکان
سرکه و نمک=کمی
نعناع=کمی
فلفل دلمه=یک عدد کوچک
طرز تهیه:
1.تمام مواد لازم برای سالاد را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید.
2.مواد لازم برای سس سالاد را در مخلوط کن ریخته خوب مخلوط کنید تا بشکل سس در آید سپس نصف از سس را با سالاد مخلوط کرده هم بزنید.
3.سالاد را در ظرف کشیده و نصف باقیمانده از سس را روی سالاد ریخته و میل کنید.








طرزتهیه سالادبادنجان
مواد مورد نیاز:طرز تهیه سالاد بادنجان
بادنجان تنوري و پوست گرفته شده: يك كيلو
خيارشور نگيني خرد شده: نيم كيلو
سير: يك حبه
سس مايونز: يك پيمانه
نمك و فلفل: به مقدار لازم
گوجه‌فرنگي و خيارشور حلقه‌اي براي تزئين: به مقدار لازم

طرزتهیه:
بادنجان‌ها را تنوري كرده و پوست بگيريد و روي تخته ساطوري كنيد. بعد از آن درون يك ظرف ريخته و خيارشور نگيني شده را به آن اضافه كنيد. سير را رنده كرده و با بادنجان و خيارشور مخلوط كنيد و در آخر سس مايونز را به آن اضافه كرده و خوب هم ‌زنيد، براي تزئين مي‌توانيد از حلقه‌هاي خيارشور و گوجه‌فرنگي استفاده كنيد. در ضمن اين سالاد سرد ميل مي‌شود.