انجمن های تخصصی  فلش خور
انواع مختلف طعم های چای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: انواع مختلف طعم های چای (/showthread.php?tid=3161)



انواع مختلف طعم های چای - poya - 01-02-2012

٫ چای گل گاوزبان و سنبل طیب: گل گاو زبان (۴ قاشق مرباخوری) به اضافه سنبل طیب (۹ قاشق مرباخوری) و ۱ عدد لیمو عمانی در ۲ لیوان آب سرد و مقداری نبات.

خواص: گل گاو زبان طبیعت گرم و تر، آرام بخش اعصاب، خواب آور، سر دردهای عصبی، دردهای کلیوی، ضد سودا و صفرا.

سنبل طیب: طبیعت گرم، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقویت قوه باء.



۲٫ چای به لیمو زیرفون: به لیمو(۱ قاشق مرباخوری) به اضافه زیرفون۰۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، ضد سرماخوردگی، ضد ناراحتی عصبی، ضد تشنج، ضد نقرس، ضد سیاتیک، ضد غلظت خون، ضد رماتیسم، خواب آور شب، ضد میگرن، آرامبخش، ضد تپش قلب، ضد سردرد، تقویت حافظه، تقویت معده، ضد آسم، پایین آورنده ی فشار خون، ضد اسهال، شستشو دهنده‌ی کلیه.



۳٫ چای بادرنجبویه زیرفون: بادرنجبویه (۱ قاشق مرباخوری) به اضافه‌ی زیرفون (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت خیلی گرم، در بعضی مزاجها بالا برنده‌ی قوی قشار خون، مقوی قلب و اعصاب، خونساز، تقویت کنندۀ سلولهای مغزی، فوق العاده آرام بخش، (گیاه مورد علاقه ی حضرت علی(علیه السلام)) مقوی مغز، ضد صدای گوش، خواب آور، نشاط آور، ضد بیماریهای کلیه، ضد خوابهای وحشتناک، ضد بوی دهان.



۴٫ چای بابونه: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۳ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشک. آرام بخش اعصاب، معده، روده و تقویت آنها، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتها آور، ضد بلغم و صفرا، شستشودهندۀ بسیار قوی کلیه ها.

۵٫ چای به لیمو: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، خواب آور شب، آرامبخش، ضد میگرن، ضد سردرد، ضد تپش قلب، تقویت حافظه، ضد نفخ، تقویت معده، ضدآسم.



۶٫ چای دارچین: (چند قلم آسیاب نشده) در یک قوری (۳ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.



۷٫ چای زنجبیل: (۱ قاشق مربا خوری کوبیده) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، بالا برنده فوری فشار خون، ضد ضعف اعصاب، تقویت کننده حافظه، تنظیم ادرار، ضد رطوبت مزاج، ضد بلغم و صفراوی، خونساز، ضد درد مفاصل، تقویت قوه باء، مقوی جهاز هاضمه، ضد سم غذایی، مقوی معده، مسکن، مقوی قوای رئیسه بدن.



۸٫ چای میوه گل نسترن: (۱۵ عدد) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و خشک، پایین آورنده فشار خون، ضد قند خون، ضد ورم و درد کلیه، شستشو دهندۀ کلیه، سرشار از ویتامین ث، ضد سرماخوردگی، مقوی معده، ضد اسهال.



۹٫ چای زیرفون: (۱ قاشق غذای خوری ) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، مصرف زیاد پایین آورنده فشار خون، ضد ناراحتیهای عصبی و تشنجها، ضد میگرنهای مزمن، ضد بیخوابی، ضد سردرد، بیماریهای ریوی، زکام، ضد غلظت خون، ضد استفراغ، ضد رماتیسم، آرتروز، نقرس و سیاتیک (برای خانمهای باردار ممنوع است).



۱۰٫ چای آویشن: (۱ قاشق غذا خوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل، بالا برنده فشار خون، تقویت اعصاب، رفع کولیتهای مزمن، شسشو دهنده ی کلیه، ضد انگل، ضد رطوبت بدن، ضد صفرا، ضد زکام و سرفه و آسم، اشتهاآور، ضد غلظت خون، مقوی جهاز هاضمه، تقویت بینایی.



۱۱٫ چای اکلیل کوهی: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، گیاه معجزه گر، مقوی اعصاب، شستشودهنده ی کلیه، ضد صفرا، ضد دلهره و اضطراب، تقویت بدن، زکام، آسم، سیاه سرفه، مقوی معده، ضد درد روماتیسمی و استخوانی و کمر، ضد سنگ کیسه صفرا.

۱۲٫ چای گزنه: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، ضد قند، ضد غلظت خون، ضدچربی، ضد صفرا و سنگ کیسه ی صفرا، ضد سرطان، ضد خونریزی، زیاد کننده شیر مادر، رفع خستگی، ضد ریزش مو.



۱۳٫ چای مرزنگوش: (۱ قاشق غذاخوری) در قوری (۳ لیوان آب سرد) به همراه مقدار نبات.

خواص: طبیعت گرم، آرامبخش اعصاب، بهترین داروی میگرن کهنه و درد شقیقه‌ها و سردردها، ضد نفخ معده، ضد ورم معده، ضد اخلاط مضره، ضد سرماخوردگی، ضد اسهال، تب بر، خواب آور، اشتها آور.



۱۴٫ چای استخودوس: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۳ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات

خواص: طبیعت گرم و خشک، آرامبخش اعصاب، تقویت کننده سلولهای مغز، ضد میگرن، ضد زکام و آسم و برونشیت، مسکن، درمان رماتیسم، شسشودهندۀ کلیه، ضد اگزما. (کاربرد در اکثر بیماریها دارد)



۱۵٫ چای فلوس: (۱ قاشق غذاخوری مغز فلوس) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت پایین آورندة فشار خون، برفک دهان، ملین، مسهل قوی، ضد صفرا، ضد یبوستهای بد و مزمن، ضد تورم امعاء و احشاء.



۱۶٫ چای زعفران: (۱ قاشق مرباخوری کوبیده) در یک قوری (لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، مفرح، مقوی قلب، محرک قوای مغزی، نشاط آور، خنده آور، ضد کرمخوردگی دندان، شستشودهنده کلیه، مقوی معده، ضد سرفه



۱۷٫ چای نعناع: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، خوشبوکننده دهان، آرام کنندۀ روده ها، رفع خستگی، رفع ناراحتیهای کیسه صفرا، رفع ناراحتیهای ریوی، تنگی نفس و آسم، ضد سرفه.



۱۸٫ چای بابونه: (۱ قاشق غذا خوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت معتدل و اندکی گرم، ضد اسهال و استفراغ، ضد نفخ معده، مقوی معده، خوشبوکننندۀ دهان، آرام کنندۀ روده ها، رفع ناراحتی های ریوی و آسم، و تنگی نفس، ضد سرفه، ضد ناراحتی‌های کیسه صفرا، رفع خستگی.



۱۹٫ چای چلتوک برنج: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.



۲۰٫ چای گلپر: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری (۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، تقویت کننده عالی حافظه، ضد صرع قوی، ضد فراموشی، ضد انواع اسهال.



۲۱٫ چای زیره سیاه: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت بسیار گرم، بالا برنده فشار خون، سوزاندن چربی اضافی، تصفیه خون، مقوی قلب و عروق، شستشودهنده کلیه، ضد چاقی، ضد زردی پوست، ازدیاد کنندۀ شیر مادر، ضد نفخ معده، مقوی معده، رفع ناراحتی‌های روده.



۲۲٫ چای بهارنارنج: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، آرامبخش، تقویت کنندۀ قلب و اعصاب، مفرح و نشاط آور، سردردهای عصبی، اشتها آور.



۲۳٫ چای هوفاریقوت: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم و خشک، مقوی اعصاب، مقوی قلب، دافع اخلاط فاسده.



۲۴٫ چای کوهی: (۱ قاشق غذاخوری) در یک قوری(۲ لیوان آب سرد) به همراه مقداری نبات.

خواص: طبیعت گرم، ضد آلرژی و حساسیت، مقوی اعصاب، آرامبخش، ضد اگزمای پوستی.



اکثر چای ها به شرح ذیل مورد تأیید ائمه ی معصومین (علیهم السلام) و اساتید بزرگی چون شیح الرئیس ابن سینا می‌باشد



RE: انواع مختلف طعم های چای - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 16-09-2020

این چای ها بهترین طعم رو دارن ولی چای خارجی که مردم بیشتر دم میکنن پراز افزودنی و طعم های مصنوعی