جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ (/showthread.php?tid=31588) |
جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - رضا کرجی - 01-04-2013 یارو زبونش میگرفته، میره داروخونه می گه: آقا دیب داری؟ کارمند داروخونه می گه: دیب دیگه چیه؟ یارو جواب می ده: دیب دیگه. این ورش دیب داره، اون ورش دیب داره. کارمنده می گه: والا ما تا حالا دیب نشنیدیم. چی هست این دیب؟ یارو می گه: بابا دیب، دیب! طرف میبینه نمی فهمه، می ره به رئیس داروخونه می گه. اون میآد می پرسه: چی میخوای عزیزم؟ یارو می گه: دیب! رئیس می پرسه: دیب دیگه چیه؟ یارو می گه: بابا دیب دیگه. این ورش دیب داره، اون ورش دیب داره. رئیس داروخونه می گه: تو مطمئنی که اسمش دیبه؟ یارو می گه: آره بابا. خنده بازار خودم دائم مصرف دارم. شما نمیدونید دیب چیه؟ رئیس هم هر کاری میکنه، نمی تونه سر در بیاره و کلافه می شه. یکی از کارمندای داروخونه میآد جلو و می گه: یکی از بچههای داروخونه مثل همین آقا زبونش میگیره. فکر کنم بفهمه این چی میخواد. اما الان شیفتش نیست. رئیس داروخونه که خیلی مشتاق شده بود بفهمه دیب چیه، گفت: اشکال نداره. یکی بره دنبالش، سریع برش داره بیارتش. میرن اون کارمنده رو میارن. وقتی می رسه، از یارو میپرسه: چی می خوای؟ یارو می گه: دیب! کارمنده می گه: دیب؟ یارو: آره. بهترین مطالب خنده دار کارمنه می گه: که این ورش دیب داره، اون ورش دیب داره؟ یارو میگه: آره، همونه. کارمند میگه: داریم! چطور نفهمیدن تو چی می خوای!؟ همه خیلی خوشحال شدن که بالاخره فهمیدن یارو چی می خواد. کارمنده سریع می ره توی انبار و دیب رو میذاره توی یه کیسه نایلون مشکی و میاره می ده به یارو و اونم می ره پی کارش. همه جمع می شن دور اون کارمند و با کنجکاوی میپرسن: چی میخواست این؟ کارمنده می گه: دیب! میپرسن: دیب؟ دیب دیگه چیه؟ می گه: بابا همون که این ورش دیب داره، اون ورش دیب داره! رئیس شاکی می شه و می گه: اینجوری فایده نداره. برو یه دونه دیب ور دار بیار ببینیم دیب چیه؟ کارمنده می گه: تموم شد. آخرین دیب رو دادم به این بابا رفت! . . . *دلم خنک شد، آخر نفهمیدین دیب چیه* سپاس یادت نره RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - ♫♥ana♥♫ - 01-04-2013 حالا دیب چی بود؟؟ RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 01-04-2013 دیب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - رضا کرجی - 01-04-2013 منم مثل شما نمیدونم RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 01-04-2013 ادم چیزی روکه نمیدونه واس چی ارسال میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - MAMAD*ALONE - 01-04-2013 جدی جدی نفهمیدین دیب چیه؟ من که فهمیدم RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - رضا کرجی - 01-04-2013 واسه اینکه ببینه فوضولش کیه RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - MAMAD*ALONE - 01-04-2013 بابا دیب دیب همون که اینورش دیب داره اونورش هم دیب داره RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - رضا کرجی - 01-04-2013 (01-04-2013، 11:13)MAMAD*ALONE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راست میگه دیگه دیب همونیه که اینورش دیب داره اونورش هم دیب داره RE: جریان خنده دار آقا دیب دارین؟؟؟ - MAMAD*ALONE - 01-04-2013 اره دیگه تو گوگل سرچ کردم به این نتیجه رسیدم تو هم برو سرچ کن ببین چقدر ادم موندم تو کف دیب تو همه انجمن ها هستش |