انجمن های تخصصی  فلش خور
ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ (/showthread.php?tid=31389)

صفحه‌ها: 1 2

ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - reza40 - 29-03-2013

نظر من اینکه وجود دارن دلیلشم اینه که جهان به این بزرگی خدا که بیکار نبوده این همه جهان رو خلق کنه و همچنین در قران هم به این حقیقت اشاره شدهSleepySleepy

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - zahremare_hendi - 29-03-2013

بله وجود دارند

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - 65 tala - 29-03-2013

به نظر من موجودات فضايي وجود ندارن
(29-03-2013، 20:25)reza40 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین در قران هم به این حقیقت اشاره شدهSleepySleepy
دقيقا ميشه بگيد كجايي قرآن نوشته كه موجودات فضايي وجود دارن بگيد ماهم بريم ببينيم؟

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - reza40 - 29-03-2013

سوره ی شوری توی کتاب قران سوم راهنمایی هم ادرس دقیق ترشو داده درضمن کلی چیز های دیگه تو قران نوشته که تازه کشف شده و برای کسانی که می گویند موجود فضایی وجود نداره لطفا دلیل بیارند

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - 65 tala - 30-03-2013

(29-03-2013، 22:52)reza40 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوره ی شوری توی کتاب قران سوم راهنمایی هم ادرس دقیق ترشو داده درضمن کلی چیز های دیگه تو قران نوشته که تازه کشف شده و برای کسانی که می گویند موجود فضایی وجود نداره لطفا دلیل بیارند

دوست عزيز درسته توي قرآن خيلي چيز ها هست كه هنوز كشف نشده ولي تا اونجايي كه ما خونديم چيزي از موجودات فضايي نديدم!!!!

نميدونم شايد منظور شما جن و.....هست كه تويي قرآن بهش اشاره شده؟

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - * Exceptional girl * - 30-03-2013

منظورش جن نیس فرازمینی ها اگه مستند های من وتو رو میدیدی می فهمیدی

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - امیرhh - 30-03-2013

چرا وجود نداشته باشه توی همین کره ی زمینم اول تک سلولی ها بودن بعد تبدیل شدن به این موجوداتی که الان میبینی چرا توی سیاره های دیگه این فرایند اتفاق نیفتاده باشه تو قرانم بهش اشاره شده برای همینه که میگن انسان اشرف مخلوقاته یعنی هم از جن برتره هم از موجودات دیگه در سیارات دیگه فقط ممکنه اون ها اونقدر تکامل پیدا نکرده باشن یا تک سلولی باشن توی یکی از قمر های مشتری هم میکروب پیدا شده اگه نشنال جیو گرافیک یا من و تو نگاه کنید میفهمید تو نشنال جیو گرافیک برنامه جهان اشکار نشون داد خوب همین میکروب تکامل پیدا میکنه میشه یه موجودی که برای ما زمینی ها فضاییهHuhHuhHuhIdeaBig Grin

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - LIBERT - 30-03-2013

bale vojod daran koli mojodati hastan ke ro hamin zamin khodemoon kashf nashode vay be hale faza badam toye abaye sayare haye dige koli tak seloli hastesh be ona ham migan mojodaye fazayi harki tasohbat az mojode fazayi mishe fek mikone faghat oon mojodaie ufo faghat oon chesh doroshtan ke to film starwars mibinim

(30-03-2013، 12:27)امیرhh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا وجود نداشته باشه توی همین کره ی زمینم اول تک سلولی ها بودن بعد تبدیل شدن به این موجوداتی که الان میبینی چرا توی سیاره های دیگه این فرایند اتفاق نیفتاده باشه تو قرانم بهش اشاره شده برای همینه که میگن انسان اشرف مخلوقاته یعنی هم از جن برتره هم از موجودات دیگه در سیارات دیگه فقط ممکنه اون ها اونقدر تکامل پیدا نکرده باشن یا تک سلولی باشن توی یکی از قمر های مشتری هم میکروب پیدا شده اگه نشنال جیو گرافیک یا من و تو نگاه کنید میفهمید تو نشنال جیو گرافیک برنامه جهان اشکار نشون داد خوب همین میکروب تکامل پیدا میکنه میشه یه موجودی که برای ما زمینی ها فضاییهHuhHuhHuhIdeaBig Grin

afarin dada manam hamino migamShyShyShyShy

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - 65 tala - 30-03-2013

(30-03-2013، 10:02)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورش جن نیس فرازمینی ها اگه مستند های من وتو رو میدیدی می فهمیدی

چند سال پيش يه كتاب خوندم به اسم داستانهاي جن (البته اگه اشتباه نكنم اسمش همين بود با يه چيزي توهمين مايه ها) كه از زبان بزرگان نقل شده توي بخش هاي اولش دانستني هاي درباره جن بود توي يكي از قسمت هاي نوشته بود اجنه ها ميتوانن به سيارات ديگه هم سفر كنن(فرازميني).

--------------------------------------

(30-03-2013، 12:27)امیرhh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترين به اين صفحه يه سر بزنيد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آيا امکان دارد آن موجود تک سلولي که ديگر موجودات از آن به وجود آمده اند،خود به خود و بي علت به وجود آمده باشد؟

علم و دانش 27 حرف است. تمام آنچه پیامبران الهی برای مردم آوردند، دو حرف بیش نبود و مردم تاکنون جز آن دو حرف را نشناخته‌اند. اما هنگامی که قائم ما قیام کند، 25 حرف دیگر را آشکار و در میان مردم منتشر می‌سازد و دو حرف دیگر را با آن ضمیمه می کند تا 27 حرف انتشار یابد

پس اين برنامه هاي تلويزيوني چيزي رو ثابت نميكنن.
حداقل براي من كه چيزي رو ثابت نكردن

RE: ایا واقعا موجودات فضایی وجود دارند؟ - عاطفه70 - 30-03-2013

صد در صد