انجمن های تخصصی  فلش خور
تست هوشی بدو بیا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: تست هوشی بدو بیا (/showthread.php?tid=30797)

صفحه‌ها: 1 2

تست هوشی بدو بیا - ♥سارا ♥ - 19-03-2013

مسئله 1 - فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟

مسئله 2 - پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟

مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟

مسئله 4 - شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی ، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه است . خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است . تخم به کدام سمت پرت می شود ؟

مسئله 5 - این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند ؟

مسئله 6 - من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد .

بدوییدTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

RE: تست هوشی بدو بیا - shadi shekari - 19-03-2013

عزیزم اینو اینجا ننویس!!!

RE: تست هوشی بدو بیا - amir4 - 19-03-2013

اولی چه ربتی به سال داشتSad
دومی چه ربتی داشت نفهمیدمHuh
اونم حضرت نوح بود نه موسیIdea
خروس تخم نمی گذارهTongue
ایران وترکیه دارای مرز نیستندExclamationExclamationExclamation
شیشم زیاد نفهمیدم ولی دو سکه 15 تومنی بوده اصلا سکه 15 تومنی نیستExclamationExclamationExclamationAngryAngryAngel

RE: تست هوشی بدو بیا - LOVE KING - 19-03-2013

14 سن خودم چون رانندش منمTongue
5تا چون هنوزپروازنکردنTongue
اون کشتی نوح بود نه موسیTongue
خروس که تخم نمیذارهTongue
خودت میگی بازمانده کسی که نمرده بخوان دفنش کننTongue
15 تومنی ولی مطمئن نیستمBig Grin
درست گفتم؟؟؟

RE: تست هوشی بدو بیا - ♥سارا ♥ - 19-03-2013

عزیزم به خاطر همین میگن تست هوشی

RE: تست هوشی بدو بیا - محمد امین _عشق - 19-03-2013

1_هم سن خودم
2_هیچی چون همه کلاغ ها به شرق می روند
3_اون که نوح بود
4_خروس که تخم نمی زاره
5_بین دو مرز یا نیمی در ایران نیمی در ترکیه
6_دو تا سکه15 تومانی به من می دی

RE: تست هوشی بدو بیا - selenax90 - 19-03-2013

مسله ی 1 هیچی چون گفتی فرض کنیدمیشه سن خودم مسله ی 2 <5 تا مسله ی 3 موسی مگه کشتی داشت اون نوحه4 خروس تخم نمیزاره >5 گفته بازمانده ها پس هیچجا6 هردو 15 تومانی میشهHuhBig GrinBig GrinBig Grin

RE: تست هوشی بدو بیا - سایه2 - 19-03-2013

1من 14 سالمه
2بنج تا
3موسي كشتي نداشت
4خروس تخم نميزاره
5بازماندكان زنده اند لازم نيس دفن بشن
6نميدونمUndecided

RE: تست هوشی بدو بیا - *maryam* - 19-03-2013

(19-03-2013، 15:42)♥سارا ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مسئله 1 - فرض کنید راننده یک اتوبوس برقی هستید. در ایستگاه اول 6 نفر وارد اتوبوس می شوند ، در ایستگاه دوم 3 نفر بیرون می روند و پنج نفر وارد می شوند . راننده چند سال دارد ؟

مسئله 2 - پنج کلاغ روی درختی نشسته اند ، 3 تا از آنها در شرف پرواز هستند . حال چه تعداد کلاغ روی درخت باقی می ماند؟

مسئله 3 - چه تعداد از هر نوع حیوان به داخل کشتی موسی برده شد ؟

مسئله 4 - شیب یک طرف پشت بام شیروانی شکلی ، شصت درجه است و طرف دیگر 30 درجه است . خروسی روی این پشت بام تخم گذاشته است . تخم به کدام سمت پرت می شود ؟

مسئله 5 - این سوال حقوقی است . هواپیمایی از ایران به سمت ترکیه در حرکت است و در مرز این دو سقوط می کند ، بازمانده ها را کجا دفن می کنند ؟

مسئله 6 - من دو سکه به شما می دهم که مجموعش 30 تومان می شود. اما یکی از آنها نباید 25 تومانی باشد .

بدوییدTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

1.هم سن خودم چون خودم راننده هستم
2. 5 کلاغ چون ان 3 تا فقط در شرف پروار بودن
3.اون کشتی نوح بوده
4.خروس تخم نمیذاره
5.بازمانده ها زنده هستند و نمردند
6.یک 25 تومانی و یک 5 تومانی

RE: تست هوشی بدو بیا - ♥سارا ♥ - 19-03-2013

سپاس بدیدcryingcryingcryingcryingcrying