انواع نمک خوراکی برای آشپزی + کاربردهای آنها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: انواع نمک خوراکی برای آشپزی + کاربردهای آنها (/showthread.php?tid=300789) |
انواع نمک خوراکی برای آشپزی + کاربردهای آنها - nyusha - 15-01-2025 تولیدکنندگان مواد غذایی، سرآشپزهای حرفه ای و آشپزهای خانگی به خوبی اهمیت استفاده از انواع نمک خوراکی را درک می کنند. نمک یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در دنیای آشپزی است و نقشی غیرقابلانکار در پخت و پز و بهتری کردن طعم غذاهای مختلف سرد و گرم دارد. این ماده یکی از بی رقیب ترین گزینه ها برای افزایش طعم به غذاها در سراسر دنیا به شمار می رود. امروزه انواع مختلفی از نمک برای تهیه در دسترس است. که هر کدام رنگ ها، بافت ها و طعم های منحصر به فرد خود را دارند. این تفاوت ها باعث می شود هر نوع نمک برای کاربرد خاصی مناسب بوده و در موقعیت های خاصی مورد استفاده قرار گیرد. در این مقاله از مجله سلامتی و زیبایی هرموکا، به بررسی برخی از محبوب ترین انواع نمک ها در کل دنیا و زمان استفاده از آنها خواهیم پرداخت. انواع نمک های دانه ریز نمک دانه ریز به دلیل داشتن ذرات بسیار کوچک، به راحتی در غذا و مواد خوراکی حل می شود. همچنین با دقت بیشتری قابل اندازه گیری است. به همین دلیل، این نوع نمک یکی از پرطرفدارترین انواع نمک در آشپزی محسوب می شود. معمولاً از آب نمک استخراج شده و تولید آن مقرون به صرفه تر است. انواع نمک های خوراکی دانه ریز عبارتند از: ۱. نمک سفره (خوراکی) نمک سفره رایج ترین نوع نمک برای آشپزی، پخت و پز، و افزودن طعم در لحظات آخر به خوراکی مورد علاقه شما است. این نمک بافتی نرم و دانه هایی یکنواخت دارد که استفاده از آن طبق اندازه دلخواه در غذا را ساده تر می کند. کاربردها: استفاده در آشپزخانه، پخت و پز، و افزودن طعم در لحظات آخر. بیشتر بخوانید: دانه بوبا (تاپیوکا) چیست؟ ۲. نمک یددار عکس نمک ید دار نمک یددار همان نمک سفره است که با ید غنی شده است. با افزایش شیوع کمبود ید، نیاز به تقویت نمک های سفره با یدید پتاسیم نیز بیشتر شده است. اکثر محصولات نمک یددار شامل افزودنی های ضدکلوخه هستند که از چسبیدن نمک جلوگیری می کنند، اما ممکن است طعمی فلزی به نمک بدهند. کاربردها: استفاده در آشپزخانه های صنعتی و خانگی، پخت و پز، و افزودن طعم در لحظات آخر. انواع نمک خوراکی hermocha.com |