متن و ترجمه آهنگ Beggin از Madcon - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه آهنگ Beggin از Madcon (/showthread.php?tid=300730) |
متن و ترجمه آهنگ Beggin از Madcon - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 24-12-2024 متن و معنی آهنگ Beggin از Madcon [Intro: Tshawe Baqwa] Ooh اوووه Put your loving hand out, baby دستای عاشقانتو بیار بیرون عزیزم I’m begging التماس میکنم [Chorus: Tshawe Baqwa] Beggin’, beggin’ you دارم التماس میکنم Put your lovin’ hand out baby دستهای پرمحبتت رو به من بده عزیزم Beggin’, beggin’ you دارم التماس میکنم Put your lovin’ hand out darling دستهای پرمحبتت رو به من بده عشقم [Verse 1: Tshawe Baqwa] Ridin’ high, when I was king وقتی شاه بودم، در اوج بودم Played it hard and fast, ’cause I had everything سخت و سریع بازی کردم، چون همه چیز رو داشتم Walked away, wondering then رفتم و بعدش به این فکر کردم But easy come and easy go ولی چیزی که آسان میاد، آسان هم میره And it would end و تموم میشه Anytime I seek you let me know هرسری که دنبالتم منو خبر میکنی But I plan and see just let me go اما من برنامه ریزی کردم و فقط دیدم ولم کردی I’m on my knees when I’m (Begging) من روی زانوهام هستم وقتی که دارم التماس میکنم ‘Cause I don’t wanna lose (You) جون نمیخوام از دستت بدم I got my arms on spread من دستامو باز کردم I hope that my heart gets fed امیدوارم که قلبم اروم بشه Matter of fact, girl, I’m beggin’ محض اطلاع، دختر، من دارم التماس میکنم متن و ترجمه آهنگ Beggin از Madcon [Chorus: Tshawe Baqwa] Beggin’, beggin’ you التماست میکنم Put your lovin’ hand out baby عشقت رو ابراز کن عزیزم Beggin’, beggin’ you التماست میکنم Put your lovin’ hand out darling عشقت رو ابراز کن عسلم [Verse 2: Tshawe Baqwa] I need you, (Yeah) to understand من احتیاج دارم تا درکم کنی (اره) Tried so hard to be your man سخت تلاش کردم تا مرد تو باشم The kind of man you want in the end همون جور مردی که تو آخرش میخوای Only then can I begin to live again فقط اون موقع هست که میتونم دوباره زندگی کردنو شروع کنم [Verse 3: Tshawe Baqwa] An empty shell I used to be من یه جلد خالی بودم Shadow of my life was hangin’ over me سایه ی زندگیم داشت آویزون میشد از من A broken man that I don’t know یه مرد خسته که نمیشناسمش Won’t even stand the devil’s chance to win my soul شیطان حتی یرزه هم برای بردن روح من شانس نداره تکست و ترجمه موزیک Beggin از مدکان [Verse 4: Yosef Wolde-Mariam] Why we chewing, why we chasin’? چرا داریم میجوییم، چرا داریم همو دنبال میکنیم؟ Why the bottom, why the basement? چرا زیر، چرا انباری؟ Why we got good s–t don’t embrace it? چرا خودمون رو ضایع نمیکنیم؟ Why the feel for the need to replace me? چرا حس عوض کردن من رو داری؟ You’re the wrong way track from the good تو راه اشتباه یه قطعه ای از خوبی I want to paint in a picture tellin’ where we could be at میخوام این که الان میتونستیم باشیمو تو یه عکسی که میکشم بگم Like a heart in the best way should مثل یک قلب تو بهترین راه که باید You done give it the away, you had it and you took the pay کارت تمومه برش گردون، یه مدت داشتیش و هزینشو پرداخت کردی [Chorus: Tshawe Baqwa] Beggin’, beggin’ you التماست میکنم Put your lovin’ hand out baby عشقت رو ابراز کن عزیزم Beggin’, beggin’ you التماست میکنم Put your lovin’ hand out darling عشقت رو ابراز کن عسلم [Bridge: Tshawe Baqwa] I’m fightin’ hard (Yeah) من دارم سخت میجنگم (آره) To hold my own (Hold my own) که از پس خودم بر بیام (از پس خودم بر بیام) Just can’t make it فقط نمیتونم انجامش بدم All alone (All alone) تنهای تنها (تنهای تنها) I’m holdin’ on من دارم تحمل میکنم I can’t fall back (Now I’m fallin’) نمیتونم سقوط کنم (الان دارم سقوط میکنم) I’m just a calm ’bout to fade to black من فقط آرومم (یه آدم آروم هستم) And I can’t come home و من نمیتونم بیام خونه You call and I can’t come home تو زنگ میزنیو من نمیتونم بیام خونه You call you can’t come home تو زنگ میزنی که نمیتونی بیای خونه You call and I can’t come home تو زنگ میزنیو من نمیتونم بیام خونه You call تو زنگ میزنی [Chorus: Tshawe Baqwa] (Beggin’) beggin’ you التماست میکنم Put your lovin’ hand out baby عشقت رو ابراز کن عزیزم (Beggin’) beggin’ you التماست میکنم Put your lovin’ hand out darling عشقت رو ابراز کن عسلم |