تغذیه در دوران کنکور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64) +--- موضوع: تغذیه در دوران کنکور (/showthread.php?tid=298916) |
تغذیه در دوران کنکور - Mutemit - 22-10-2022 توصیههای مهم برای تغذیه در دوران کنکور ماهی را در وعدههای غذایی فرزندتان بگنجانید، مصرف هفتهای دو بار ماهی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند میتواند در افزایش قدرت یادگیری فرد مؤثر باشد. مصرف روزانه یک لیوان شیر برای ایجاد آرامش در طول دوران آمادگی برای امتحان مؤثر است. مصرف لبنیات در کاهش استرس و ایجاد آرامش بسیار مؤثر هستند، پس مصرف آنها را جدی بگیرید. داوطلبان کنکور باید از مصرف غذاهای حجیم و سنگین پرهیز کنند، غذاهای سرخکرده و پرچرب باعث پر شدن معده و احساس سنگینی در معده شده و متعاقب آن ممکن است اختلال در خواب برای فرد ایجاد کند. مصرف کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان، برنج، سیبزمینی و حبوبات در این دوران لازم است زیرا قند کربوهیدراتهای پیچیده تدریجاً وارد خون میشود، درنتیجه اگر فرد دچار افت قند خون شود از این طریق جبران میشود. نوشیدن آب فراوان موجب کاهش خستگی و افسردگی فرد میگردد. مصرف عسل و خرما همراه با شیر علاوه بر رساندن انرژی به کاهش اضطراب و استرس نیز کمک میکند. خرما دارای فسفر و کلسیم فراوان است و مصرف آن موجب سرزندگی سلولهای عصبی و تقویت مغز میشود. رعایت هرم غذایی استاندارد و استفاده از همهی گروههای غذایی متنوع و متناسب به شکل متعادل، میتواند تمام نیازهای بدن را تأمین کند. مصرف قهوه و کافئین و نوشابههای انرژیزا نیز باید در ایام کنکور به حداقل ممکن برسد. تغذیه در دورهی قبل از امتحان میتواند موجب تقویت قدرت فکری، آرامش اعصاب و روان و افزایش قدرت ایمنی بدن شود. |