اس ام اس های سنگین و معنی دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های سنگین و معنی دار (/showthread.php?tid=296002) |
اس ام اس های سنگین و معنی دار - BIG-DARK - 04-04-2021 همین که فهمید غـــــــــــم دارم آتش گرفت . . . به خودت نگیر رفیق !!!!! سیـــــــــــــ ــگارم را گفتم ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ هر جا که می بینم نوشته است : ” خواستن توانستن است ” آتش می گیرم ! یعنی او نخواست که نشد ؟! ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ دلم میخواهد ویرگول باشم تا وقتی به من میرسی ، مکث کنی ! ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ حرارت لازم نیست ، گاهی از سردی نگاهت میتوان آتش گرفت ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ چه رسم جالبی است !!! محبتت را میگذارند پای احتیاجت … صداقتت را میگذارند پای سادگیت … سکوتت را میگذارند پای نفهمیت … نگرانیت را میگذارند پای تنهاییت … و وفاداریت را پای بی کسیت … و آنقدر تکرار میکنند که خودت باورت میشود که تنهایی و بیکس و محتاج !!! ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ آدمها آنقدر زود عوض می شوند … آنقدر زود که تو فرصت نمی کنی به ساعتت نگاهی بیندازی و ببینی چند دقیقه بین دوستی ها تا دشمنی ها فاصله افتاده است … ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ زیاد خوب نباش … زیاد دم دست هم نباش ... زیاد که خوب باشی دل آدم ها را می زنی … آدم ها این روزها عجیب به خوبی ، به شیرینی ، آلرژی پیدا کرده اند … زیاد که باشی ، زیادی می شوی … ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ دوست داشتن کسی که شما رو دوست نداره مثل بغل کردن کاکتوس می مونه … هرچی محکم تر بغل کنی بیشتر آسیب میبینی … ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ بنـــد دلـــم را به بند کفـــش هایت گـــره زده بودم که هر جـــا رفتـی دلــم را با خود ببری غــــافل از اینکه تو پـــا برهنـــه می روی و بی خبــــر… ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ می دانی..؟ آدم های ِ ساده.. ساده هم عاشق می شوند.. ساده صبوری می کنند.. ساده عشق می وَرزَند.. ساده می مانند.. اما سَخت دِل می کنند.. آن وقت که دل ِ می کنند.. جان می دَهند.. سخت میشکنند.. سخت فراموش میکنند.. آدم های ِ ساده….. بیشتر بخوانید: اس ام اس معرفت و بی معرفتی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ عمریست نشسته ام پای لرز خربزه هایی که هیچوقت یادم نمی آید کی؟! خوردمشان… ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ پیشنهاد ویژه طلاق توافقی و هرآنچه لازم است بدانیدلایک،کامنت وفالوور آنی و با کیفیتدرخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان در فنجان خالی میشوم شبیه عابران خسته مرا قورت میدهی و من راه قلبت را پیش میگیرم در قهوه ای که به رگهایت جاری است! ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ وقتی از درد به خود می پیچیدم همسایه ها گفتند: چقدر قشنگ قر می دهی… و سالهاست من هنــــــــوز رقاص پردرد خیابانهایم… ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ گاهی وسط یک فکر گاهی وسط یک خیابان سردت می کنند داغت می کنند رگ خوابت را بلدند زمینت می زنند… ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ حکایت ما آدم ها … حکایت کفشاییه که … اگه جفت نباشند … هر کدومشون … هر چقدر شیک باشند … هر چقدر هم نو باشند تا همیشه … لنگه به لنگه اند … کاش … خدا وقتی آدم ها رو می آفرید … جفت هر کس رو باهاش می آفرید … تا این همه آدمای لنگه به لنگه زیر این سقف ها … به اجبار، خودشون رو جفت نشون نمی دادند… ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ بگذآر سُ _ ک _ و _ تـ قآنون زندگی مَن بآشد… وَقتی وآژِه هآ دَرد رآ نِمی فَهمند…. ♦♦♦♦♦♦♦♦♦اس ام اس با معنی♦♦♦♦♦♦♦♦♦ سکوتـــــــــــــ … و دیگر هیچ نمی گویم …! که این بزرگترین اعتراض دل من است به تو … سکوت را دوستـــــــــ دارم به خاطر ابهت بی پایانشـــــــ ….. |