طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل (/showthread.php?tid=294832) |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی با سس خردل - Emmɑ - 02-03-2021 یکی از سالادهای بین المللی سالاد سیب زمینی است که با روش ها و طعم های متنوعی تهیه می شود که یکی از خوشمزه ترین طعم های این سالاد با طعم خردل است که به صورت دست سازمی باشد. مواد لازم برای 4 نفر سیب زمینی :4 عدد متوسط خیار شور :6 عدد پیازچه : 2 ساقه کنسرو ذرت :2 قاشق غذاخوری شوید خرد شده : 1 دسته سالاد سیب زمینی سالاد سیب زمینی مواد لازم سس خردل ماست چکیده : 2 قاشق غذاخوری خردل : 1 قاشق غذاخوری سس مایونز : 2 قاشق غذاخوری شکر : 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش : 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری نمک : به مقدار کافی سس خردل سس خردل خانگی دستور تهیه سالاد سیب زمینی سیب زمینی ها را ابتدا خوب بشویید تا گل و خاک نداشته باشد.بعد داخل قابلمه ای بریزید و به اندازه ای که سطح روی آن ها را آب بگیرد.آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید و سیب زمینی ها پخته شوند. دقت کنید تا له نشوند. در این حین شوید را پاک کنید و بشویید. سپس داخل آبکش قرار دهید. وقتی آب شوید ها گرفته شد آنها را ریز خرد کنید. خیارشورها را به صورت مکعبی خرد کنید. سپس داخل کاسه ای بزرگ خیار شورها را با ذرت و شوید خرد شده مخلوط کنید. برای تهیه سس خردل در کاسه ای دیگر ، ماست چکیده و سس مایونز را به همراه سس خردل،روغن زیتون و شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا شکر حل شود. آب نصف یک عدد لیمو را بگیرید و به سس اضافه کنید.وقتی شکر کاملا حل شد و مواد سس یکنواخت شدند آن را داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید و مزه ها باهم ترکیب شوند. سیب زمینی ها ی آبپز شده را در آبکش قرار دهید تا خنک شوند. بعد پوست روی آن ها را بگیرید. سپس به صورت مکعبی خرد کنید و مواد سالاد اضافه کنید. در آخر سس خردل دست ساز را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا مواد کاملا به سس آغشته شوند. سالاد سیب زمینی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و هنگام سرو مقداری کنجد بو داده روی آن بپاشید و میل کنید |