انجمن های تخصصی  فلش خور
خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! (/showthread.php?tid=29483)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - aLiReZaZ-iM - 01-03-2013

خبر درگذشت گوگوش اسفند ۹۱

به گزارش تهران پاتوق به نقل از جام اخباری که این روزها در مورد مرگ گوگوش می شنویم یا می خوانیم خیلی ها را تحت تاثیر قرار داده است . شبکه من و تو در صفحه شخصی خودش چنان چه در بالا می خوانید نوشت که خبر مرگ گوگوش دروغ بوده و وی به دلیل حمله قلبی در بخش مراقبت های ویژه بستری می باشد و ادامه قسمت های برنامه آکادمی گوگوش طبق روال ضبط شده تا قسمت آخر پخش خواهد شد! .ضبطی بودن این برنامه حکایت از آن دارد که تمام صحنه هایی که گوگوش در آن حضور داشته تا قسمت آخر که نفر اول در آن به رای بیننده ها انتخاب می شود قبلا ضبط شده است و نظرات مخاطبین در انتخاب نفر اول هیچ نقشی نداشته و رای گیری صرفا برای ایجاد جذابیت بوده و کاملا نمادین می باشد. روشنا دختری که از آکادمی گوگوش حذف شد در وبلاگ شخصی اش نوشت : من فقط به خاطر شما هموطنای ایرانی خودم این حرف ها را می زنم من و همه اون سیزده نفری که توی آکادمی شرکت کرده بودیم باید تمامی شرایط آنها را قبول می کردیم تا بتونیم توی اون مرحله باقی بمونیم.یکی از شرط ها این بود که هیچ وقت از آکادمی هیچ جایی حرفی نزنیم و هیچ اشاره ای به زمان پخش آن نداشته باشیم و… به همین خاطر وعده هایی به من و دیگر افراد داده بودند که یکی از وعده ها این بود که می توانم آلبوم هایی را که بعد ها می خوانم را از طریق این شبکه پخش کنم
HuhHuhHuhHuhHuhHuh

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - سارا 1 - 01-03-2013

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااHuhHuhHuhHuhcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - *setare* - 01-03-2013

cryingcryingcryingcryingcryingcrying
akhe chera??

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - * Exceptional girl * - 01-03-2013

از همون اولم از اکادمی بدم میاومد از وقتی اون طور ناعادلانه آدرین حذف شد.

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - قاتل - 01-03-2013

واییییییییییییی نهcryingcryingcrying

من از آکادمی خیلی بدم میومد خیلی از برنامه ی آمَریکَن آیدِل کپی کردن از وقتی روشنا حذف شد شبکه ی من و تو رو نگاه نکردمSad

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - LOVE KING - 01-03-2013

من هم ازگوگوش بدم میادهم ازآکادمیDodgyConfused
چرااین گوگوش نمرد ازدستش راحت بشیم؟AngryDodgy

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - bi kas - 01-03-2013

حالم از آكادمیه مزخرفش بهم ميخوره.AngryAngry

اما از هر 10000000 آهنگش 2 تا رو دوست دارم!!!!!!!!Big Grin

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - Moji Viper - 01-03-2013

من همون اول میدونستم تازه اگه اشتباه نکنم گوگوش به خاطر اکادمی 2500 هزار دلار از دولت انگلیس گرفت

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - ***Z.E*** - 01-03-2013

دروغگو ها

RE: خبری که دنیا را تکان داد.گوگوش سکته کرد!!! - aLiReZaZ-iM - 01-03-2013

این حرف رو روشانا در فیسبوک خود تایید کرده