املت بیکن - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: املت بیکن (/showthread.php?tid=292697) |
املت بیکن - zahrahaghi - 04-01-2021 مواد لازم ۳ تا ۴ نفر تخم مرغ به تعداد نفرات ۱/۲ بسته بيكن ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ لیوان سيب زمينی خرد شده ۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد پياز زردچوبه و فلفل سياه آسياب شده و نمک و آويشن مراحل سيب زميني ها و گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را به صورت مكعب هاي كوچك خرد كرده و سيب زميني ها را سرخ مي كنيم و از تابه خارج مي كنيم. بعد تكه هاي بيكن را تفت مي دهيم و از تابه خارج مي كنيم. سپس گوجه ها را داخل تابه ريخته و كمي تفت مي دهيم ، بعد سيب زميني ها و فلفل دلمه اي ها را هم به گوجه ها اضافه كرده در يك كاسه تخم مرغ ها را شكسته و هم مي زنيم و ادويه ها را هم به تخم مرغ اضافه كرده و هم مي زنيم و روي سيب زميني ها و گوجه مي ريزيم. بعد تكه هاي بيكن و پياز را هم روي املت چيده و درب تابه را مي گذاريم. فراموش نكنيد ۵ دقيقه آخر پخت درب تابه را باز بگذاريد. |