انجمن های تخصصی  فلش خور
املت بیکن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: املت بیکن (/showthread.php?tid=292697)



املت بیکن - zahrahaghi - 04-01-2021

مواد لازم
۳ تا ۴ نفر
تخم مرغ به تعداد نفرات
۱/۲ بسته بيكن
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱ لیوان سيب زمينی خرد شده
۱ تا ۲ عدد گوجه فرنگی
۱ عدد پياز
زردچوبه و فلفل سياه آسياب شده و نمک و آويشن

مراحل
سيب زميني ها و گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي را به صورت مكعب هاي كوچك خرد كرده و سيب زميني ها را سرخ مي كنيم و از تابه خارج مي كنيم. بعد تكه هاي بيكن را تفت مي دهيم و از تابه خارج مي كنيم. سپس گوجه ها را داخل تابه ريخته و كمي تفت مي دهيم ،
بعد سيب زميني ها و فلفل دلمه اي ها را هم به گوجه ها اضافه كرده در يك كاسه تخم مرغ ها را شكسته و هم مي زنيم و ادويه ها را هم به تخم مرغ اضافه كرده و هم مي زنيم و روي سيب زميني ها و گوجه مي ريزيم. بعد تكه هاي بيكن و پياز را هم روي املت چيده و درب تابه را مي گذاريم. فراموش نكنيد ۵ دقيقه آخر پخت درب تابه را باز بگذاريد.