متن و ترجمه و تلفظ اهنگ breath از Got7 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: متن و ترجمه و تلفظ اهنگ breath از Got7 (/showthread.php?tid=292078) |
متن و ترجمه و تلفظ اهنگ breath از Got7 - DarkLight - 09-12-2020 Korean lyric : Turn the lights on 불이 켜져 네가 내게 온 순간 꺼져가는 나의 마음에 온기를 불어넣어 내 안을 가득 채워 이제 같은 숨을 쉬어 조금씩 흐려져 가는 너와 나의 경계 Breathe in Breathe out You and me now 넌 날 숨 쉬게 해 더 깊이 깊이 날 날아오르게 해 I feel it feel it 넌 날 숨 쉬게 해 내 모든 게 달라져 너로 인해 나를 살아있게 해 느껴져 I can feel your love 넌 날 숨 쉬게 해 날 날아오르게 해 말로 표현하기 어려운 이 느낌 구름 위를 걷는 것 같아 Like a dream 한순간의 꿈 그 이상의 어떤 의미가 돼 줘 You are so amazing 꺼져가는 나의 마음에 온기를 불어넣어 내 안을 가득 채워 이제 같은 숨을 쉬어 조금씩 흐려져 가는 너와 나의 경계 Breathe in Breathe out You and me now 넌 날 숨 쉬게 해 더 깊이 깊이 날 날아오르게 해 I feel it feel it 넌 날 숨 쉬게 해 내 모든 게 달라져 너로 인해 나를 살아있게 해 느껴져 I can feel your love 넌 날 숨 쉬게 해 날 날아오르게 해 뭘 원하는 건지 더는 말 안 해도 돼 With me 눈을 바라만 봐도 알아 우리 같이 호흡하는 이 순간 난 그걸로도 충분해 우린 계속 Down down down 끝이 어딘지 모르겠지만 너와 난 아름다워 그 무엇보다 지금을 기억해 줘 이 순간 All I need is you 꺼져가는 나의 마음에 온기를 불어넣어 내 안을 가득 채워 이제 같은 숨을 쉬어 조금씩 흐려져 가는 너와 나의 경계 Breathe in Breathe out You and me now 넌 날 숨 쉬게 해 더 깊이 깊이 날 날아오르게 해 I feel it feel it 넌 날 숨 쉬게 해 내 모든 게 달라져 너로 인해 나를 살아있게 해 느껴져 I can feel your love 넌 날 숨 쉬게 해 날 날아오르게 해 English lyric : Turn the lights on The lights turned on The moment you came to me The lights were dying inside of me But you’ve put warmth in my heart You’ve filled it up Now we’re breathing the same breath It’s getting blurry The line between you and me Breathe in Breathe out You and me now You help me breathe Deeper and deeper You make me fly high I feel it feel it You help me breathe My everything changes because of you You keep me alive, I can feel it I can feel your love You help me breathe You make me fly high The feeling’s hard to describe Feels like I’m walking on a cloud, like a dream Please be more than a fleeting dream Something more meaningful You are so amazing The lights were dying inside of me But you’ve put warmth in my heart You’ve filled it up Now we’re breathing the same breath It’s getting blurry The line between you and me Breathe in Breathe out You and me now You help me breathe Deeper and deeper You make me fly high I feel it feel it You help me breathe My everything changes because of you You keep me alive, I can feel it I can feel your love You help me breathe You make me fly high I know what you want You don’t have to say anything else, with me I know it just looking into your eyes The moment we’re breathing together That’s enough for me We keep going, down down down I don’t know where it ends, but you and me It’s beautiful, more than anything else Please remember this moment All I need is you The lights were dying inside of me But you’ve put warmth in my heart You’ve filled it up Now we’re breathing the same breath It’s getting blurry The line between you and me Breathe in Breathe out You and me now You help me breathe Deeper and deeper You make me fly high I feel it feel it You help me breathe My everything changes because of you You keep me alive, I can feel it I can feel your love You help me breathe You make me fly high >> BREATH << چراغ ها رو روشن کن چراغ ها روشن شدن لحظه ای که تو پیشم اومدی نور های درونم خاموش شده بودن اما تو، توی قلبم گرما رو آوردی تو قلبمو پر کردی حالا ما باهم هم نفس هستیم مرز بینمون محو میشه دم بازدم من و تو همین الان تو بهم کمک میکنی نفس بکشم عمیق و عمیق تر تو منو وادار می کنی اون بالا بالاها پرواز کنم من حسش میکنم، حسش میکنم تو بهم کمک میکنی نفس بکشم همه چیز من بخاطر تو تغییر می کنه تو منو زنده نگه میداری میتونم حسش کنم من میتونم عشقتو حس کنم تو بهم کمک میکنی نفس بکشم تو منو وادار میکنی اون بالا بالاها پرواز کنم توصیف این احساس سخته حس میکنم روی ابرا قدم می زنم مثل یه رویا لطفا فراتر از یه رویای زودگذر باش یه چیز معنادارتر تو خیلی فوق العاده ای نور های درونم خاموش شده بودن اما تو، توی قلبم گرما رو آوردی تو قلبمو پر کردی حالا ما باهم هم نفس هستیم مرز بینمون محو میشه دم بازدم من و تو همین الان تو بهم کمک می کنی نفس بکشم عمیق و عمیق تر تو منو وادار می کنی اون بالا بالاها پرواز کنم من حسش می کنم،حسش می کنم تو بهم کمک می کنی نفس بکشم همه چیز من بخاطر تو تغییر می کنه تو منو زنده نگه می داری می تونم حسش کنم من می تونم عشقتو حس کنم تو بهم کمک می کنی نفس بکشم تو منو وادار می کنی اون بالا بالا ها پرواز کنم می دونم چی میخوای لازم نیست چیزی بهم بگی اینو فقط با نگاه کردن به چشمات می تونم بفهمم لحظه ای که باهم نفس می کشیم همین برای من کافیه ما ادامه میدیم پایین، پایین، پایین نمیدونم کجا تموم میشه اما من و تو زیباییم ،زیباتر از هر چیز دیگه ای لطفا این لحظه رو یادت بمونه تو همه ی اون چیزی هستی که نیاز دارم نور های درونم خاموش شده بودن اما تو، توی قلبم گرما رو آوردی تو قلبمو پر کردی حالا ما باهم هم نفس هستیم مرز بینمون محو میشه دم بازدم من و تو همین الان تو بهم کمک می کنی نفس بکشم عمیق و عمیق تر تو منو وادار می کنی اون بالا بالا ها پرواز کنم من حسش میکنم، حسش میکنم تو بهم کمک میکنی نفس بکشم عمیق و عمیق تر تو منو وادار میکنی اون بالا بالا ها پرواز کنم من حسش می کنم، حسش می کنم تو بهم کمک میکنی نفس بکشم همه چیز من به خاطر تو تغییر می کنه تو منو زنده نگه میداری می تونم حسش کنم من میتونم عشقتو حس کنم تو بهم کمک میکنی نفس بکشم تو منو وادار میکنی اون بالا بالاها پرواز کنم Romanization lyric : Turn the lights on buri kyeojyeo nega naege on sungan kkeojyeoganeun naye maeume ongireul bureoneoeo nae aneul gadeuk chaeweo ije gateun sumeul shwieo jogeumsshik heuryeojyeo ganeun neowa naye gyeonggye Breathe in Breathe out You and me now neon nal sum shwige hae deo gipi gipi nal naraoreuge hae I feel it feel it neon nal sum shwige hae nae modeun ge dallajyeo neoro inhae nareul saraitge hae neukkyeojyeo I can feel your love neon nal sum shwige hae nal naraoreuge hae mallo pyohyeonhagi eoryeoun i neukkim gureum wireul geonneun geot gata Like a dream hansungane kkum geu isange eotteon uimiga dwae jweo You are so amazing kkeojyeoganeun naye maeume ongireul bureoneoeo nae aneul gadeuk chaeweo ije gateun sumeul shwieo jogeumsshik heuryeojyeo ganeun neowa naye gyeonggye Breathe in Breathe out You and me now neon nal sum shwige hae deo gipi gipi nal naraoreuge hae I feel it feel it neon nal sum shwige hae nae modeun ge dallajyeo neoro inhae nareul saraitge hae neukkyeojyeo I can feel your love neon nal sum shwige hae nal naraoreuge hae mweol weonhaneun geonji deoneun mal an haedo dwae With me nuneul baraman bwado ara uri gachi hoheubhaneun i sungan nan geugeollodo chungbunhae urin gyesok Down down down kkeuchi eodinji moreugetjiman neowa nan areumdaweo geu mueotboda jigeumeul gieokhae jweo i sungan All I need is you kkeojyeoganeun naye maeume ongireul bureoneoeo nae aneul gadeuk chaeweo ije gateun sumeul shwieo jogeumsshik heuryeojyeo ganeun neowa naye gyeonggye Breathe in Breathe out You and me now neon nal sum shwige hae deo gipi gipi nal naraoreuge hae I feel it feel it neon nal sum shwige hae nae modeun ge dallajyeo neoro inhae nareul saraitge hae neukkyeojyeo I can feel your love neon nal sum shwige hae nal naraoreuge hae اTurn the lights on پوری کوجو نیگا نایِگه اون سونگان کوجو گانین نایه مامه اونگیریل پورو نویو نه آنیل گادیک چه وُ ایجه گاتین سومیل شو چوگومشیک هیریوجو گانین نُوانایه گیونگه اBreathe in اBreathe out اYou and me now نون نال سومشیگه هه دو گیپی گیپی نال ناراعوریگه هه اI feel it feel it نون نال سوم شیگه هه نان مودین گه تالاجو نورو اینه ناریل ساراییگه هه نوکیوجو اI can feel your love نون نال سوم شیگه هه نال ناراعوریگه هه مالو پیوهیونهاگی اوریوعون اینوکیم گوریم ویریل گونین گو گاتا اLike a dream هانسونگانه گوم کو ایسانگه اودون ایمیگا ته جو اYou are so amazing کوجو گانین نایه مامه اونگیریل پورو نویو نه آنیل گادیک چه وُ ایجه گاتین سومیل شو چوگومشیک هیریوجو گانین نُوانایه گیونگه اBreathe in اBreathe out اYou and me now نون نال سومشیگه هه دو گیپی گیپی نال ناراعوریگه هه اI feel it feel it نون نال سوم شیگه هه نان مودین گه تالاجو نورو اینه ناریل ساراییگه هه نوکیوجو اI can feel your love نون نال سوم شیگه هه نال ناراعوریگه هه مول وُنانین گونجی تونین ماران هِدوده ویت می نونیل پارامان بادو آرا اوری گاچی هوهه بانین ایسونگان نان کوگولودو چونگ بونه اورین کِسوک اDown down down گوچی اودینجی موری گِجیمان نُوا نان آروم دا وُ کو موعوبودا چیگومیل کیوکه جو ایسونگان اAll I need is you کوجو گانین نایه مامه اونگیریل پورو نویو نه آنیل گادیک چه وُ ایجه گاتین سومیل شو چوگومشیک هیریوجو گانین نُوانایه گیونگه اBreathe in اBreathe out اYou and me now نون نال سومشیگه هه دو گیپی گیپی نال ناراعوریگه هه اI feel it feel it نون نال سوم شیگه هه نان مودین گه تالاجو نورو اینه ناریل ساراییگه هه نوکیوجو اI can feel your love نون نال سوم شیگه هه نال ناراعوریگه هه |