متن و ترجمه آهنگ HIP از مامامو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: متن و ترجمه آهنگ HIP از مامامو (/showthread.php?tid=291160) |
متن و ترجمه آهنگ HIP از مامامو - _sehun_ - 09-11-2020 همه آنچه که میخواهم عالی است All I wanna be is 멋짐 هرچه می خواهید انتخاب کنید ، لگد بزنید 내 마음대로 골라 kick it سر ، شانه ها ، زانوها ، همه لگن 머리 어깨 무릎 다 hip 해 آن را انجام دهید ، آن را مانند من انجام دهید آن را انجام دهید Do it, do it like me do it دنبالم کن 나를 따라 해 kick it کف زدن با کف زدن همه با هم لگن (لگن ، لگن ، لگن) Clapping clapping 모두 같이 hip (hip, hip, hip) من هر چی میگی دوستت دارم I love you 네가 뭐라든 간에 به هر کاری که می کنید احترام بگذارید (او دیوانه است) Respect you 네가 뭘 하든 간에 (she's crazy) همیشه داغ است ، آن علاقه داغ است 늘 따끈따끈해 그 관심이 따끔따끔해 نگاهی دیگر 또 힐끔 힐끔 힐끔 جانباز ، همه چیز اکنون آسان است 이젠 모든 일이 가뿐해 veteran موفقیت را برش دهید و آن را مانند میشلن بخورید 성공을 썰어 먹어 마치 Michelin در خارج از فصل سریعتر از بقیه قدم زدید 누구보다 빠른 걸음을 걸었네 비시즌 نقشه های فراموش شده طولانی ، مراحل عقب 잊은 지도 오래야 뒷걸음 همه آنچه می خواهم باشم عالی است All I wanna be is 멋짐 من هرچه می خواهم انتخاب می کنم ، لگد بزن 내 멋대로 골라 kick it سر ، شانه ها ، زانوها ، همه لگن (لگن ، لگن ، لگن) 머리 어깨 무릎 다 hip (hip, hip, hip) بوق بوق ، مد من بحث انگیز می شود (آه) 삐삐삐 논란이 돼 my fashion (oh) من خیلی اهمیت نمی دهم ، فقط عمل (آره) 별로 신경 안 써 그저 action (yeah) من مرتباً بر روی من کلیک کنید 자꾸 click me click me انگار که تسخیر شده اید ، بزرگنمایی کنید 홀린 듯이 zoom از نزدیک ، از نزدیک ، از نزدیک Close up, close up, close up لگن ران را انجام دهید Hip 해 hip hip سر شانه ران ران 머리 어깨 무릎 hip مفصل ران ، ران ران ران ران ران ران Hip hip, hip hip hip hip 해 hip hip سر شانه ران ران 머리 어깨 무릎 hip لگن ران ران ران ران (ران ، لگن ، ران) Hip hip hip hip 해 hip (hip, hip, hip) هر کجا بروید 어딜 가든 넌 (انعکاس) من می توانم بله بدرخشم (Reflection) 빛날 수 있어 yeah شما فقط یک نفر در دنیا هستید 세상에 넌 하나뿐인 걸 اما چرا شما به صورت خود تف می کنید (Kagtu) 근데 왜이래 네 얼굴에 침 뱉니 (칵투) از همه کسانی که مرا تحریک کردند تشکر می کنم 날 자극한 여러분 감사 پوسته هایی که در آنجا متوقف شده اند منعکس می شوند 거기서 멈춘 찌질이 반사 با تشکر از شما ، ذهنیت من قوی است 덕분에 나의 멘탈은 단단해 من قصد دارم آلبوم بعدی را بسازم 난 다음 앨범 만들러 갈게 تمام آنچه می خواهید باشید مد روز است All you wanna be is trendy Aggro رسم حیله Ttaejji! 어그로 끌기 gimmick 때찌! بین آن بچه ها ، لگن (لگن ، لگن ، لگن) 그런 애들 끼리끼리 hip (hip, hip, hip) بوق بوق ، مد من بحث انگیز می شود (آه) 삐삐삐 논란이 돼 my fashion (oh) من خیلی اهمیت نمی دهم ، فقط عمل می کنم 별로 신경 안 써 그저 action (yeah) من مرتباً روی من کلیک کنید ، روی من کلیک کنید 자꾸 click me, click me انگار که تسخیر شده اید ، بزرگنمایی کنید 홀린 듯이 zoom از نزدیک ، از نزدیک ، از نزدیک Close up, close up, close up لگن ران را انجام دهید Hip 해 hip hip سر شانه ران ران 머리 어깨 무릎 hip مفصل ران ، ران ران ران ران ران ران Hip hip, hip hip hip hip 해 hip hip سر شانه ران ران 머리 어깨 무릎 hip لگن ران ران ران ران (ران ، لگن ، ران) Hip hip hip hip 해 hip (hip, hip, hip) چای آغشته به بینی 코 묻은 티 دهان بیرون زده 삐져나온 입 موهای ضخیم ، من اهمیتی نمی دهم 떡진 머리, 난 상관없지 چای آغشته به بینی 코 묻은 티 دهان بیرون زده 삐져나온 입 موهای ضخیم ، اگر من آن را انجام دهم ، ران 떡진 머리, 내가 하면 hip چای آغشته به بینی 코 묻은 티 شورت بیرون زده 삐져나온 팬티 موهای ضخیم ، من اهمیتی نمی دهم 떡진 머리, 난 상관없지 چای آغشته به بینی 코 묻은 티 شورت بیرون زده 삐져나온 팬티 موهای ضخیم ، اگر من آن را انجام دهم ، ران 떡진 머리, 내가 하면 hip بوق بوق ، مد من بحث انگیز می شود (آه) 삐삐삐 논란이 돼 my fashion (oh) من خیلی اهمیت نمی دهم ، فقط عمل (آره) 별로 신경 안 써 그저 action (yeah) من مرتباً روی من کلیک کنید ، روی من کلیک کنید 자꾸 click me, click me انگار که تسخیر شده اید ، بزرگنمایی کنید 홀린 듯이 zoom از نزدیک ، از نزدیک ، از نزدیک Close up, close up, close up لگن ران را انجام دهید Hip 해 hip hip سر شانه ران ران 머리 어깨 무릎 hip مفصل ران ، ران ران ران ران ران ران Hip hip, hip hip hip hip 해 hip hip سر شانه ران ران 머리 어깨 무릎 hip لگن ران ران ران ران (ران ، لگن ، ران) Hip hip hip hip 해 hip (hip, hip, hip) |