اس ام اس عاشقانه خوشبختی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس عاشقانه خوشبختی (/showthread.php?tid=290218) |
اس ام اس عاشقانه خوشبختی - BIG-DARK - 14-10-2020 پیامک جدید حس خوشبختی
یاد بگیریم آسان بگیریم و از زندگی لـــذّت ببریم ؛ خود را رها کنید و به اشتباهات خود بخندید. زندگی ارزش غصه خوردن برای اشتباهات گذشته را ندارد. به یک لبخند ، یک بوسه ، یک نگاه از روی عشق ایمان داشته باشید. « جدی بگیرید چیزهای ساده را برای خوشبختی » ****************** خوشبختی چیزی نیست که بخواهی آن را به تملک خود درآوری خوشبختی کیفیت تفکر است؛ حالت روحی است... خوشبختی وابسته به جهان درون توست! ****************** کاش خوشبختی هم مانند مرگ حق هر انسان بود ****************** هنگامی که دری از خوشبختی به روی ما بسته میشود ، دری دیگر باز می شود ولی ما اغلب چنان به دربسته چشم می دوزیم که درهای باز را نمی بینیم ****************** خوشبختی هایم را با عجله در سرنوشتم نوشته بودند بد خط بود روزگار نتوانست آن ها را بخواند ****************** آموخته ام... زندگی همیشه عالی و کامل نیست؛ اما همیشه همانی است که تو میسازی... پس آن را به یادماندنی بساز، و هرگز اجازه نده کسی خوشبختی تو را از تو بگیرد. ****************** عده ای از مردم ،تماشاگر خوشبختی اند و طول حیاتشان صحبت از خوشبختی می شنوند ، اما هرگز بدون آنکه واقعا آن را بشناسند از جهان می روند. ****************** آرزو یک خوشبختی بزرگتر ، پیوسته ما را از لذت خوشبختی که از آن بهره مندیم باز می دارد. ***************** غـم را خدا نـیـافـریـد، انسان آفـریـد خوش بختی ، تـنـهـا پیشنهاد خدا به انسان بود اما انسان ها زشتیهـا را خلق کردند و امروز پژواک گذشته خویش را ملاقات میکنند ****************** خوشبختی وجود ندارد و ما خوشبخت نیستیم، اما می توانیم این حق را به خود دهیم که در آرزوی آن باشیم ****************** خوشـبـختی همین در کنار هم بـودن هاست ! همین دوست داشـتن هاست خوشـبـَختی همین لحظه های ماست ! همین ثانیه هاییست که در شـتاب زندگی گمشـان کرده ایم . ****************** خوشـبختی بر سه پایه استوار است! فراموش کردن تلخی های دیروز غنیمت شـماردن شـیرینی های امروز ! امیدواری به فرصت های فردا . ****************** یک قدم تا خوشبـختی فاصله ! اما کفشهایم پاره و نفسهایم نای رفتن ندارند ! بـگذار بـگریم در حسرت رسیدن. ****************** خوشـبختی چیز عجیبی است ! وقتی میاد گامهایش آنقدر آرام است که شـاید صدای پایش راﻫﻢ نشـنوی ! اما وقتی نیست دردش را تا مغز استخوان ﺣﺲ ﻣﻴﻜنی . ****************** دوستَت دارم را من، دلـاویزترین شعر جهان یافته ام این گل سرخ من است ! دامنی پر کن از این گل که دهی هدیه بـه خلـق که بـری خانه ی دشمن، که فشانی بـر دوست ! راز خوشبـختی هر کس بـه پراکندن اوست. ****************** اگر تو زندگی کمی احساس خوشبـختی کردید مطمئن بـاشید که جلو دوربـین مخفی هستید یه لبـخند بـزنید و بـرید دنبـال بـدبـختی هاتون . ****************** کاشکی روزی هم کارگردان زندگی بـگه کات پلان بـدبـختی عالی بـود حالابـریم سر پلان خوشبـختی. ****************** خوشبـختی دقیقا خنده های توست ! می آید، می لرزاند، بـهمم میریزد، صدایت دنیای من شده ! بـرایم بـخند تا دنیایم بـهم بـریزد بـیمار خنده های توامبـیشتر بـخند . ****************** خوشبـختی داشتن کسی است! که بـیشتر از خودش تو را بـخواهد و بـیشتر از تو هیچ نخواهد ! و تو بـرایش تمام زندگی بـاشی ****************** خوشبـختی از آن کسی است که در فضای شکرگزاری زندگی کند ! چه دنیا بـه کامش بـاشد و چه نبـاشد چه آن زمان که می دود و نمیرسد ! و چه آن زمان که گامی بـرنداشته،خود را در مقصد می بـیند ****************** از دهان تو شنیدن آخر خوشبـختی است! دوستت می دارم هر بـار می چسبـد عجیب من بـگویم میروم تا سد راه من شوی ! از من انکار از تو هی اصرار می چسبـد عجیب کافی است عاشق تر از هر بـار آرامم کنی ! سر بـروی شانه ام بـگذار می چسبـد عجیبـ. ****************** و یک قدم تا خوشبـختی فاصله ! اما کفشهایم پاره و نفسهایم نای رفتن ندارند ! بـگذار بـگریم در حسرت رسیدن. ****************** لازم نیست بـهترین بـاشی مهم اینه که خوشبـخت بـاشی مهم اینه که اززندگیت لذت بـبـری خوشبـختی جایی هست که توش مقایسه نبـاشه بـهترینهاهمیشه خوشبـخت نیستن. ****************** خوشبـختی بـر 3 ستون است: فراموش کردن گذشته ! غنیمت شمردن حال ! امیدوار بـودن بـه آینده . ****************** خوشبـَختی همان ! لحظه ایست که ! احساس میکنی خدا کنارت ! نشسته و تو بـه احترامش ! از گناه فاصله میگیری. ****************** آنقدر که از دست دادن چیزی ! ما را افسرده میکند از داشتن همان چیز ! احساس خوشبـختی نمیکنیم. ****************** خوشبـختی از آن کسی است که در فضای “شکر گذاری” زندگی کند چه دنیا بـه کامش بـاشد ! چه نبـاشد چه آن زمان که میدود و نمیرسد ! و چه آن زمان که گامی بـرنداشته خود را در مقصد میبـیند ! چرا که خوشبـختی چیزی جز آرامش نیست. |