اس ام اس غمگین و تلخ با عنوان زندگی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس غمگین و تلخ با عنوان زندگی (/showthread.php?tid=290040) |
اس ام اس غمگین و تلخ با عنوان زندگی - BIG-DARK - 10-10-2020 یه لحــظــه هایــی تو زندگی هست که سر جمع دو دقیقه هم نبوده
اما یادش یه عــمـــر آدمو داغون می کنه… ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ در هیاهوی زندگی دریافتم ؛ چه بسیار دویدن ها،که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم ، چه بسیار غصه ها،که فقط باعث سپیدی موهایم شد در حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود ، دریافتم،کسی هست که اگر بخواهد “می شود” و اگر نخواهد “نمی شود” ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی چون قفسی است ، قفسی تنگ ، پر از تنهایی ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ چقدر عبرت در این عروسک هاست، و ما از عروسک کمتریم … آن ها مرده بودند و زندگی می کردند، ما زندگی می کنیم و مرده ایم … ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ راه رفتن را یاد گرفتیم تا دویدن را بلد شویم دویدن را یاد گرفتیم تاراهی برای زودتر رسیدن بیابیم دویدیم و دویدیم و دویدیم بی آنکه بدانیم سهم ما از زندگی فقط دویدن بود نه رسیدن بیشتر بخوانید: اس ام اس های جدید به سلامتی ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ خودکُشی کردن که کاری نداره. . . اگه مـــَردی، زندگی کن… ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی ، ساعتی شنی ست گاه لازم است زیر و رو شود ! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ میــدونـ ــی چـیـه؟ چـــیز خـاصــی نــیــست فـقـط یـــکم خستــم از زندگـی یـکم میخوام بـــخوابم یـــکــم مـــیـــخــوام نـــبـــاشم بیشتر بخوانید: پیامک بی معرفتی ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ ﻭﻗﺘﯽ ﻋﺮﺽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﻃﻮﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﮐﻢ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺍﯾﻦ ﺭﻧﺪﺍﻧﻪ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻫﻦ ﮐﺠﯽ ب ﺳﺮﻧﻮﺷﺘﯽ ﺳﺖ ک ب ﺁﻥ ﻣﺤﮑﻮﻣﻢ… ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ خسته میشه از زندگی! کسی که جسم و روحش باهم اختلاف سنی داشته باشه! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ کاش زندگی از آخر به اول بود.. پیر بدنیا می آمدیم.. آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم.. سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم…!!! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی تلخ ترین… خواب من است! خسته ام خسته از این خواب بلند ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ گاهی آنقدر دلم از زندگی سیر میشود که میخواهم تا سقف آسمان پرواز کنم و رویش دراز بکشم آرام و آسوده ، مثل ماهی حوضمان که چند روزی است که روی آب شناور است ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی دو چیز را یادم داد : آرزوی مرگ مرگ آرزو ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ sms جالب و خنده دار -سرکاری وباحال اس ام اس جدید و باحال دستمال که هیچ ، کل زندگی ام زیر درخت آلبالو گم شده است ! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی… خاطر دریایی یک قطره ، در آرامش رود زندگی… حس شکوفایی یک مزرعه ، در باور بذر زندگی… باور دریاست در اندیشه ماهی ، در تنگ زندگی… ترجمه روشن خاک است ، در آیینه عشق زندگی… فهم نفهمیدن هاست ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی مثل دیکته است، هی غلط مینویسیم و هی پاک میکنیم، دوباره مینویسیم و باز پاک میکنیم، غافل از اینکه یه روز داد میزند ورقه ها بالا… ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ گيفت كارت اپل آيتونز آمریکا،آلمان و.. رزرو آنلاین مفرح ترین تورهای پیشنهادی فصل نمی دانم چه کسی ! دست اتفاق های خوب زندگی ام را گرفت که دیگر نمی افتند ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ غروب جمعه … از زندگی من دلباز تر است ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ باران کمی آهسته تر ، اینجا کسی در خانه نیست من هستم و تنهایی و دردی که نامش زندگیست ! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ هیچ گرسنه ای باقی نمی ماند شک ندارم همین روزها همه سیر میشوند ، از زندگی … ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ سکوت نکن زمزمه کن گاهی ! قدم بزن در کوچه های زندگی و گاهی آرام پرواز کن این آبی بیکران مال تو نباشد … مال کیست ؟ ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ زندگی زمان دارد و زمان میگذرد هر دو میگذرند و ما مینگریم ؛ زندگی ٬ زمان تیک تاک با صدای قلب هماهنگ می شود هر دو باهم می نوازند و میروند تا پایان هر دو سکوت باشد و ایست ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ موضوع غم انگیز در خصوص زندگی ، کوتاه بودن آن نیست بلکه غم انگیز آن است که ما زندگی را خیلی دیر شروع میکنیم ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ تلخ ترین قسمت زندگی اون جاییه که آدم به خودش میگه : چی فکر می کردیم و چی شد ! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ کرم دندانهایم را خورد … از بس در قاب زندگی گفتم : سیب ! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ به شدت نیاز دارم یکی پایین زندگیم بنویسه : چند سال بعد … ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ خدایا میخواهم یک تکه آسمان کلنگی بخرم ، دیگر زمینت بوی زندگی نمیدهد ! ∞∞∞∞∞∞∞ اس ام اس زندگی ∞∞∞∞∞∞∞ تو زندگی خیلی از ما یه شبایی بوده که فقط خدا میدونه چجوری سر کردیم تا صبح |