متن و ترجمه آهنگ Without You از G-Dragon و رز عضو بلک پینگ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: موسیقی شرق ( کره ی جنوبی ؛ K pop ) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=84) +---- موضوع: متن و ترجمه آهنگ Without You از G-Dragon و رز عضو بلک پینگ (/showthread.php?tid=289666) |
متن و ترجمه آهنگ Without You از G-Dragon و رز عضو بلک پینگ - _sehun_ - 04-10-2020 Love is painful, although love is painful عشق دردناکه... با اینکه عذابم میده Babocheoreom banbok That's what I always do این کاریه که همیشه انجام میدم But pain is beautiful, It's same as you اما این درد قشنگه، درست مثل تو Hoemangeun silmangeuro somangeun jeolmangeuro (عشق) امیدتُ ناامید و آرزوهاتُ پوچ میکنه Sarangi gipeo jilsurok apeumeun deep-hae deo هرچی عمیق تر باشه، عذابش بیشتره Ibeonen dareul georan توهم یا واقعیت... Chakgak hogeun gidae uh مفهومشُ برات تغییر میده Gyeolguk. myeot nyeoni jinasseulkka تهش فقط عمرت میگذره Yeongwoniran geon eobtda این وسط هیچ "تاابد" ی وجود نداره Gyeolguk. inyeoni anin geolkka آخرش دیگه "ما" یی وجود نداره Dasi honjaga dweda دوباره تنها میشی Gyeou. gyeou. gyeou. اونقدر سخت... Jinjja sarangeul chajeun jul aldaga فکر میکردم بالاخره عشقمُ پیدا کردم Gyeolguk. ddo gyeolguk. ireohge ggeutnabeorinda اما میبینی که تهش اینطوری تموم شد Nae maeumeun cheoumbuteo geudaeroinde قلبم مثه روز اوله Sangcheoro gadeukhae ijen geudaero inhae (اما) حالا پر از بدبینی شده Jeomjeom byeonhaega chagaun ne moksorie ما کم کم عوض شدیم؛ مثه صدات که حالا سرد شده Nado sigeogago منم سرد شدم Meoreojineun uri sai dwedolligien شکاف بینمون اونقد زیاد شده که نمیشه یه چیزاییُ برگردوند Amu gamjeong eobsi seororeul maemdolgien واسه دور شدن از هم بدون هیچ احساسی... Hime gyeowo na ibyeoreul سخت بود که به خاطر (خودت) ازت جدا شم Seonmulhago doraseo I'm fallin' without you بعد از اینکه بهت پشت کردم، بدون تو کم آوردم Gyeolguk. nuguui jalmosilkka آخرش نفهمیدم اشتباه از کی بود Sarangiran geon eobtda حالا بینمون چیزی به اسم عشق نیس Gyeolguk. ibyeori jineun geolkka آخرش بهم زدیم و من باختم Jicheyo na jami deulda خسته شدم و دارم از حال میرم Gyeou. gyeou. gyeou. اونقدر سخت... Yeogikkajiga majimaginji urin این چیزیه که تهش گیرمون اومد؟ Gyeolguk. ddo gyeolguk. ddo dasi nami dwena آخر همه ی اینا... بازم میتونیم مثل قبل قوی باشیم؟ Nae maeumeun cheoumbuteo geudaeroinde قلبم مثه روز اوله Sangcheoro gadeukhae ijen geudaero inhae (اما) حالا پر از بدبینی شده Jeomjeom byeonhaega chagaun ne moksorie ما کم کم عوض شدیم؛ مثه صدات که حالا سرد شده Nado sigeogago منم سرد شدم Meoreojineun uri sai dwedolligien شکاف بینمون اونقد زیاد شده که نمیشه یه چیزاییُ برگردوند Amu gamjeong eobsi seororeul maemdolgien واسه دور شدن از هم بدون هیچ احساسی... Hime gyeowo na ibyeoreul سخت بود که به خاطر (خودت) ازت جدا شم Seonmulhago doraseo I'm fallin' without you بعد از اینکه بهت پشت کردم، بدون تو کم آوردم Ye I'm falling without you hey. من بدون تو میمیرم Let's go بزار ادامه بدیم Choeumeneun mollatgetji اولش نمیدونستم اما با دیدن جای خالیت... Geunyeoui bin jariga johatgetji بعد یکی دو روز، فهمیدم چقد دوست داشتم Haru iteul more jina bonaen dwieseoya فک نمیکردم اینطوری بش Biroso geunyeoga gomabgetji فک میکردم بی توعم اوضاعم خوبه Mollatgetji ne jasine daehae فردا شاید از امروز متفاوت بشه Neo eobsi jal sal su itdadeon geu hwaksine daehae همین حالاشَم یکی دو سالی گذشته Oneulgwa dareun naeil beolsseo روزایی که با عذاب گذشت Ir, i nyeon i siryeonmankeum neureonaneun miryeon هرچی میگذره احساسم جای کم رنگ شدن پررنگ تر میشه Sigani jinamyon dallajigil gidohae (اما) امیدوارم یه چیزایی با این چن وقت عوض شده باشه... For you my baby برای تو عزیزم Nae maeumeun cheoumbuteo geudaeroinde قلبم مثه روز اوله Sangcheoro gadeukhae ijen geudaero inhae (اما) حالا پر از بدبینی شده Jeomjeom byeonhaega chagaun ne moksorie ما کم کم عوض شدیم؛ مثه صدات که حالا سرد شده Nado sigeogago منم سرد شدم Meoreojineun uri sai dwedolligien شکاف بینمون اونقد زیاد شده که نمیشه یه چیزاییُ برگردوند Amu gamjong eobsi seororeul maemdolgien واسه دور شدن از هم بدون هیچ احساسی... Hime gyeowo na ibyeoreul سخت بود که به خاطر (خودت) ازت جدا شم Seonmulhago doraseo I'm fallin' without you بعد از اینکه بهت پشت کردم،بدون تو کم آوردم Ye I'm fallin' without you. Ye I'm fallin' without you. RE: متن و ترجمه آهنگ Without You از G-Dragon و رز عضو بلک پینگ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-10-2020 متن خوبي واسه شكست خورده عشقي هستش |