![]() |
تخم شنبلیله و خواص عالی شگفت انگیز تخم شنبلیله - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: تخم شنبلیله و خواص عالی شگفت انگیز تخم شنبلیله (/showthread.php?tid=289488) |
تخم شنبلیله و خواص عالی شگفت انگیز تخم شنبلیله - جاویدم - 02-10-2020 شنبلیله دارای خواص زیادی است. شنبلیله از بروز سکته قلبی جلوگیری می کند. در این مطلب به خواص شنبلیله اشاره می کنیم. “شنبلیله” گیاهی دارویی با خواصی زیاد و شگفت انگیز رییس انجمن صنایع غذایی ایران درباره گیاهان دارویی مفید برای دیابت گفت:از گیاهانی مانند شنبلیله، زنجبیل، زرد چوبه، سیر، میخک، زیره سیاه، دارچین و بابونه نیز در پیشگیری و درمان دیابت استفاده می شود. وی عصاره شنبلیله را موثر در درمان زخم معده دانست و اظهار داشت:این گیاه خصوصیاتی مانند ضدالتهاب و میکروب، تقویت کننده قلب، کاهش دهنده کلسترول خون و ورم معده دارد. رییس انجمن صنایع غذایی افزود:از شنبلیله می توان به طور موضعی، به شکل خمیر و پماد جهت درمان جوش ، سوختگی، التهابات و اگزما نیز استفاده کرد. وی دانه گیاه شنبلیله را یکی از مهم ترین ادویه ها در آشپزی و طب سنتی دانست و تصریح کرد:این گیاه معجزه آسا در گذشته برای درمان کورک، دیابت و سل کاربرد داشته است. ایشان افزود:شنبلیله تقویت کننده لوزالمعده است و با برخورداری از مواد فسفردار، آهن و ازت برای جلوگیری از لاغری مفرط مفید می باشد. شنبلیله دارای خواص اثر تقویتی، ملین، اشتهاآور، خلط آور و ضدتب، محرک جریان شیر و کاهنده قندخون است. همچنین این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن، فسفر و ویتامین دی است. شنبلیله یک داروی گوارشی تلخ است و می توان آن را در بیماری قند و به صورت موضعی در التهابات پوستی مصرف کرد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() گیاه شنبلیله وی تاکید کرد:مصرف بیش از اندازه دارویی شنبلیله، ممکن است باعث سردرد، تهوع و تحریکات پوستی شود که باید در زمان حاملگی و شیردهی با احتیاط مورد استفاده قرار بگیرد. رییس انجمن صنایع غذایی اظهار کرد:در صورتی که میزان قند خون بالا باشد، نمی توان برای کنترل آن به طور مستقل، از دانه ی شنبلیله استفاده کرد؛ زیرا میزان کاهش قند خون، توسط دانه شنبلیله، بسیارکم است. عزیزی ابراز داشت:افراد دیابتی برای استفاده از شنبلیله به عنوان کاهش قند خون بهتر است روزی 5 گرم از آن را مصرف کنند و پس از دو هفته با مراجعه به پزشک و آزمایش قند خون کارایی آن را از نظر موثر بودن و میزان کاهش قند خون توجه کنند. وی یاد آور شد:از آنجایی که پودر دانه های شنبلیله تلخ است، برای استفاده راحت تر می توان پودر را در کپسول های خالی که در داروخانه ها یافت می شوند، قرار داد و استفاده کرد که این کپسول ها اکثراً خوراکی هستند و هیچ عارضه جانبی به دنبال ندارند. منبع تاپ ناز |