متن اهنگ right here جاستین بیبر+ترجمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ right here جاستین بیبر+ترجمه (/showthread.php?tid=28888) |
متن اهنگ right here جاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 21-02-2013 متن و ترجمه ی آهنگ Right Here Baby, i'm here, i'm here to stay عزیزم من اینجام ، اینجام تا بمونم I ain't going nowhere هیچ جا نمیرم I know you're scared cause you've been hurt میدونم میترسی چون اذیتت کردن Baby it's alright عزیزم مشکلی نیست Lost in your eyes everytime that you look in mine توی چشم هات گم شدم هر بار که توی جشم هام نگاه کردی I promise to be all that you need قول دادم که همه چیزی باشم که تو نیاز داری I won't leave you baby من ترکت نمیکنم عزیزک No cause I just wanna love you نه ، چون من فقط میخوام که عاشقت باشم I would never ever put nobody up above you من هیچ کس رو هیجوقت بالا تر از تو قرار نمیدم I just wanna kiss you baby, I just wanna hug you till the end, baby till the end من فقط میخوام که بوست کنم عزیزم ، میخوام که بقلت کنم تا اخر عمرم ، عزیزم تا اخر عمرم And i'm right here, ain't nobody gotta hold you و من اینجام ، هیچ کس دیگخ ای نیست برا بقل کردنت Cause i'm right here, ain't nobody gon' control you اخه من اینجام ، و هیچکس روت کنترولی نداره Cause i'm right, right here اخه من همینجام ، همیجا I'm right here, i'm right here, i'm right here من دریت کنارتم ، همینجا ، همینجا Right here, right here, yeah من دریت کنارتم ، همینجا ، همینجا Right here, right here, yeah من دریت کنارتم ، همینجا ، همینجا [Drake] Say you'll be mine, say we'll be fine بگو که مال منی ، بگو که خوب میشیم Say we'll be together بگو که ما با هم میشیم Selfish of me to ask since I be the reason we gon' last forever خود خواهانه پرسیدم ازت که من دلیل اینم ما همیشه با همیم "؟ Wish that you knew all that I do to make this thing go right کاش میدونستی کار هایی ک کردم تا این چیزا تو مسیر درست بره Promise to be all that you need قول بده که همه جیزی که نیاز دارم باشی I won't leave you baby من ترکت نمیکنم No cause I just wanna love you نه ، چون من فقط میخوام که عاشقت باشم I would never ever put nobody up above you من هیچ کس رو هیجوقت بالا تر از تو قرار نمیدم I just wanna kiss you baby, I just wanna hug you till the end, baby till the end من فقط میخوام که بوست کنم عزیزم ، میخوام که بقلت کنم تا اخر عمرم ، عزیزم تا اخر عمرم And i'm right here, ain't nobody gotta hold you و من اینجام ، هیچ کس دیگخ ای نیست برا بقل کردنت Cause i'm right here, ain't nobody gon' control you اخه من اینجام ، و هیچکس روت کنترولی نداره Cause i'm right, right here اخه من همینجام ، همیجا I'm right here, i'm right here, i'm right here من دریت کنارتم ، همینجا ، همینجا Right here, right here, yeah من دریت کنارتم ، همینجا ، همینجا Right here, right here, yeah من دریت کنارتم ، همینجا ، همینجا [Drake] And I say, good girl got in my right و من میگم ، دختر خوبی اومده تو زندگیم She can brace right, the impatient, I know you waiting اون به خوبی متونه خودشو کنترل کنه ، خیلی بیتابه ، اما میدونم میتونی صبر کنی Waiting on a good thing, when the time's right منتظر چیزای خوب باش ، وقتی که وقتش برس You should let me get to know you baby تو باید بذاره که بدنتم بشناسم I just wanna put it on you فقط میخوام بذارم به عهده تو If you want too, baby tell me what you gon' do girl اکه تو هم اینطور میخوای ، عزیزم بهم بگو که میخوای چیکار کنی ؟ I can make you feel perfect, girl you're worth it میتونم حس خوبی بهت بدم ، عزیزم تو ارزش اینو داری I just need to see you work it girl فقط نیاز دارم ببینمت که داری روش کار میکنی And i'm right here, ain't nobody gotta hold you و من درست همینجام ، هیچکسی قرار نیست بقلت کنه Cause i'm right here, ain't nobody gon' control you چون من اینجام ، هیچ کسی قرار نیست کنترلت کنه Cause i'm right, right here جون من اینجام ، همــــینجا I'm right here, i'm right here, i'm right here من همینجام ، کنارت ، من همینجام Right here, right here, yeah من همینجام ، اره من همینجام Right here, right here, yeah من همینجام ، اره من همینجام Right here, right here, yeah من همینجام ، اره من همینجام RE: متن اهنگ right here جاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 22-02-2013 دوستان پس نظرا و سپاساتون کو؟ RE: متن اهنگ right here جاستین بیبر+ترجمه - shadi shekari - 22-02-2013 مرسی |