متن اهنگ thought of you جاستین بیبر+ترجمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ thought of you جاستین بیبر+ترجمه (/showthread.php?tid=28887) |
متن اهنگ thought of you جاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 21-02-2013 متن و ترجمه ی آهنگ Thought Of You Girl i've been fooled by your smile عزیزم من دیوونه ی اون خنده هاتم I was mistaken by the way you love me من درباره دوست داشتش تو اشتباه میکردم We let it straight for a while, yeah ما یه مدتی میذاریم که این مسیر درست رو بده ، اره But you deceived me, you convinced me yeah اما تو فریبم میدی ، تو منو متقاعد میکنی So clear to me now, can't explain what you're doing to me خیلی برام مفهومه ، نمیتونم بگم که چیکار داری میکنی باهام did but I don't know how انجامش دادی و اما الان نمیدونم It's gon' take some time یکم وقت میبره تا متوجه بشم But i'll figure it out اما بلاخره میفهمم Why should we fight the feeling چرا باید با احساسمون بجنگیم Let's just live in the moment بذار فقط توی لحظه ها زندگی کنیم Though it's infatuation فکر کنم این شیفتگی هست I'm good with that من باش مشکلی ندارم Cause i'm in love with the thought of you چون من عاشقم با فکر کردن به تو With thought of you, with thought of you با فکر کردن به تو ، با فکر کردن با تو i'm in love with the thought of you من عاشقم با فکر کردن به تو All the things you do, with thought of you همه کاری که میکنی با فکره تو هست Girl, i'm in love with the thought of you, you, you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم ، تو تو ... Girl, i'm in love with the thought of you, you, you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم ، تو تو ... Love with the thought of you عاشق فکر کردن به تو هستم I felt victim to your style حس میکنم قربانی استیلت شده بودم It's so amazing, girl you're in your only خیلی زیباست ، دختر تو نوع خودت یه دونیه ای Riding be stuck in the night, yeah تا صبح تو خیابونا سواری میکنم اره Then tryna be without you girl بعدشم سعی میکنم که بودن تو باشم So clear to me now, can't explain what you're doing to me خیلی برام روشنه ، نمیتونم توضیحش بدم وقتی چنین کاری باهام میکنی did but I don't know how انجامش دادی و اما الان نمیدونم It's gon' take some time یکم وقت میبره تا متوجه بشم But i'll figure it out اما بلاخره میفهمم Why should we fight the feeling چرا باید با احساسمون بجنگیم Let's just live in the moment بذار فقط توی لحظه ها زندگی کنیم Though it's infatuation فکر کنم این شیفتگی هست I'm good with that من باش مشکلی ندارم Cause i'm in love with the thought of you چون من عاشقم با فکر کردن به تو With thought of you, with thought of you با فکر کردن به تو ، با فکر کردن با تو i'm in love with the thought of you من عاشقم با فکر کردن به تو All the things you do, with thought of you همه کاری که میکنی با فکره تو هست Girl, i'm in love with the thought of you, you, you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم ، تو تو ... Girl, i'm in love with the thought of you, you, you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم ، تو تو ... Love with the thought of you عاشق فکر کردن به تو هستم So clear to me now, can't explain what you're doing to me خیلی برام مفهومه ، نمیتونم بگم که چیکار داری میکنی باهام did but I don't know how انجامش دادی و اما الان نمیدونم It's gon' take some time یکم وقت میبره تا متوجه بشم But i'll figure it out اما بلاخره میفهمم Why should we fight the feeling چرا باید با احساسمون بجنگیم Let's just live in the moment بذار فقط توی لحظه ها زندگی کنیم Though it's infatuation فکر کنم این شیفتگی هست I'm good with that من باش مشکلی ندارم Cause i'm in love with the thought of you چون من عاشقم با فکر کردن به تو With thought of you, with thought of you با فکر کردن به تو ، با فکر کردن با تو i'm in love with the thought of you من عاشقم با فکر کردن به تو All the things you do, with thought of you همه کاری که میکنی با فکره تو هست You-hoo-hoo, you-hoo-hoo Girl, i'm in love with the thought of you, you, you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم ، تو تو ... Girl, i'm in love with the thought of you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم All the things you do, with thought of you همه کاری که میکنی با فکره تو هست Girl, i'm in love with the thought of you دختر ، من عاشق فکر کردن به تو هستم RE: متن اهنگ thought of you جاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 22-02-2013 دوستان پس نظرا و سپاساتون کو؟ RE: متن اهنگ thought of you جاستین بیبر+ترجمه - shadi shekari - 22-02-2013 مرسی ممنون |