متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه (/showthread.php?tid=28885) صفحهها:
1
2
|
متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 21-02-2013 متن و ترجمه ی آهنگ Take You Hey, what's the situation? هی ، ایستگاهت کدومه ؟ I'm just tryna make a little conversation, why the hesitation? دارم سعی میکنم سر حرف رو باز کنم ، چرا اینقد دودلی ؟ Tell me what your name is, for your information, don't get me wrong بگو بم اسمت چیه ؟ برای اطلاعاتی که دای بهم دروغ نگو You know it's right, don't be so cold, we could be fire میدونی که مشکلی نداره ، اینقدر سرد رفتار نکن ، میتونیم مث اتیش گرم بگیریم Tomorrow we go, let's start tonight فردا حرکت داریم ، بیا از امشب شروع کنیم You know what is all about میدئنی که منظورم چیه ؟ I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، یمتونم ببرمت خونه I can take you oh-oh-oh where you wanna go اما میتونم ببرمت جایی که دوست داری و میخوای بری I can pack it up, we could take it slow میتونم انجامش بدم ، میتونم ارومش کنم I can take you home میتونم ببرمت خونه I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، میتونم ببرمت خونه I can take you oh-oh-oh where you wanna go اما میتونم ببرمت جایی که دوست داری و میخوای بری I can pack it up, we could take it slow میتونم انجامش بدم ، میتونم ارومش کنم I can take you home میتونم ببرمت خونه I have reputation, oh oh, but it's only me and you in this equation من اعتبار زیادی دارم، اما این فقط برای منو و تو هست Promise this occasion, oh oh, it's a different situation قول میدم به این مناسبت ، یه وضعیت متفاوت درست کنم , for your information, don't get me wrong بگو بم اسمت چیه ؟ برای اطلاعاتی که دای بهم دروغ نگو You know it's right, don't be so cold, we could be fire میدونی که مشکلی نداره ، اینقدر سرد رفتار نکن ، میتونیم مث اتیش گرم بگیریم Tomorrow we go, let's start tonight فردا حرکت داریم ، بیا از امشب شروع کنیم You know what is all about میدئنی که منظورم چیه ؟ I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، یمتونم ببرمت خونه I can take you oh-oh-oh where you wanna go اما میتونم ببرمت جایی که دوست داری و میخوای بری I can pack it up, we could take it slow میتونم انجامش بدم ، میتونم ارومش کنم I can take you home میتونم ببرمت خونه I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، میتونم ببرمت خونه I can take you oh-oh-oh where you wanna go اما میتونم ببرمت جایی که دوست داری و میخوای بری I can pack it up, we could take it slow میتونم انجامش بدم ، میتونم ارومش کنم I can take you home میتونم ببرمت خونه I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، میتونم ببرمت خونه I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، میتونم ببرمت خونه Hey senorita, my shorty, please be my little lady, my little lady هی سنوریا ، کوچولوی من ، بیا و بشو خانوم کوجولوی من Hey amor, you're the one, I adore you, come on be my little lady, my little lady هی آمور ، تو خیلی تکی ، بهت عشق میورزم ، بیا بشو عزیزم من Hey senorita, my shorty, please be my little lady, my little lady هی سنوریا ، کوچولوی من ، بیا و بشو خانوم کوجولوی من Hey amor, you're the one, I adore you, come on be my little lady, my little lady هی آمور ، تو خیلی تکی ، بهت عشق میورزم ، بیا بشو عزیزم من I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، میتونم ببرمت خونه I can take you oh-oh-oh where you wanna go اما میتونم ببرمت جایی که دوست داری و میخوای بری I can pack it up, we could take it slow میتونم انجامش بدم ، میتونم ارومش کنم I can take you home میتونم ببرمت خونه I can take you up, I can take you home میتونم ببرمت بالا ، میتونم ببرمت خونه I can take you oh-oh-oh where you wanna go اما میتونم ببرمت جایی که دوست داری و میخوای بری I can pack it up, we could take it slow میتونم انجامش بدم ، میتونم ارومش کنم I can take you home میتونم ببرمت خونه Hey, what's the situation?... هی ، وضعیت چطوره ؟ RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 22-02-2013 دوستان پس نظرا و سپاساتون کو؟ RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - SHERMION - 22-02-2013 اورین ...اورین RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - علیرضا♥ - 22-02-2013 ازش بدم میاد جاسم بربر لعنتی.. ولی مر40 RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - shadi shekari - 22-02-2013 منون مریم چون RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - ~JaSmIn~ - 21-07-2013 مرسی! چند تا عکس! RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - مریم کیان - 21-07-2013 عالی بود خیلی قشنگه معنیش:cool: RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - nika** - 21-07-2013 مر300000 RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - مهدی8 - 21-07-2013 مثل خودش......... RE: متن اهنگ take you جاستین بیبر+ترجمه - tan!a - 09-10-2013 |