روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه (/showthread.php?tid=28850) |
روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - gomnam - 20-02-2013 اين ماجرا رو توی يک وبلاگ خواندم حالا خودم آن را با زبان خودم از زبان يکی از محافظين ايشون نقل می کنم همان طور که مشغول بالا رفتن از کوه بوديم و به اطراف نگاه می کرديم ديديم در مسير کوهنوردی يک دختر و پسر دانشجو با وضعی نامناسب نشسته اند طبق تجربه های قبلی می دانستيم که نبايداز آن ها بخواهيم که مکانشان رو تغيير بدهند يا درباره ی وضع ظاهری شان تذکری بدهيم آيت الله خامنه ای هم دقیقا از مسيری رفتندکه به مکان آن دونفر ختم می شد آقا پسر هم که ناخدا گاه متوجه يک موقعيت غير عادی شده بودسرش رو بالا آورد و با رهبر نظام رودر رو شد هر دوی آن ها فکر می کردند که الآن حتما رهبری يک مجازاتی برايشان در نظر می گيرند ولی ايشون بدون در نظر گرفتن چهره ی اون دو نفر باهاشون صحبت کردند درباره ی شغل آقا پسر رشته ی تحصيلی دختر خانم و نسبتشون با هم سوال کردند که خوب این سوال بدون جواب ماند بعد درباره ی مشکلاتشان سوال کردند و کمی هم دوستانه با اون ها صحبت کردند آقا پسر هم که صميميت رهبری رو می بيند می گويد که ما با هم نسبتی نداريم و با هم رفيقيم رهبری کمی درباره ی فوايد ازدواج برايشان صحبت کردند و آخر هم گفتند که اگه دوست داريد من حاضرم خطبه ی عقدتون رو هم بخونم اون دو نفر هم که تحت تاثير رفتار مقام معظم رهبری قرار گرفته بودند قبول می کنند و می گويند چی از اين بهتر و ما هم زمانی رو که ايشون وقت خالی داشتند براشون در نظر گرفتيم و از اون ها خواستيم با خانواده هايشان تشريف بياورند بعد از مدتی آيت الله خامنه ای خداحافظی کردند و ما به راهمان ادامه داديم چند روز بعد درحالی که اون آقا پسر تبديل به يک پسر مذهبی شده بود و اون دختر خانم هم يک خانم محجبه به بيت آمدند RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - poyan lover you - 20-02-2013 ایول این کارش خوب بودا RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - gomnam - 21-02-2013 مگه کاری هم داشتن که بد باشه RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - pervasive - 21-02-2013 رهبره دیگه RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - AyDiN.S - 05-03-2013 (21-02-2013، 7:26)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دمش گرم از اين كارش خيلي خوشم اومد ولي اينو فراموش نكن كه خدا نيست كه كاره اشتباهي انجام نداده باشه ممنون RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - pink lady - 05-03-2013 اوه مرسی ایولللللللللللل RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - maari - 16-03-2013 مگه هر رفاقتی باید منجر به ازدواج بشه؟!قبل این اتفاقا باید به فکر برنامه ریزی و پیشگیری بود نه بعدش ختم به ازدواج شه RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - i m a n - 27-11-2013 گمنام تو از این پسرایی هستی که بسیجی عقده ای هستن اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ توهین نباشه ولی خب................ RE: روبرو شدن آیت الله خامنه با دو دانشجو در کوه - ▪неизвестный▪ - 03-12-2013 از کجا معلوم حقیقت داشته باشه؟ |