انجمن های تخصصی  فلش خور
پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه (/showthread.php?tid=287205)



پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 12-07-2020

پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه 1


پلمنی نوع دیگری از غذا‌های کشور روسیه است که بسیار معروف و پرطرفدار است. شاید بهتر باشد این غذا را اینگونه معرفی کنیم یک نوع پیراشکی کوچولو که بر خلاف پیراشکی‌های دیگر سرخ نمی‌شود بلکه با خامه ترش و یا به همراه سوپ میل می‌شود.

پلمنی یک نوع پیراشکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

این غذا هم همانند پیراشکی‌های دیگر نیاز است که خمیر آن را تهیه کنید و موادی را در داخل آن جای دهید. اما ابعاد این پیراشکی کوچک است و شاید به اندازه یک گردو باشد و حتی کوچکتر. شما می‌توانید این خمیر را با مواد داخلش تا چندین هفته در یخچال نگه داری کنید بدون آنکه آسیبی به آن برسد. در واقع پلمنی خمیری است به شکل هلال یا دایره که داخلش گوشت چرخ کرده ریخته‌اند و آب‌پز می‌کنند.



مواد لازم

مواد تشکیل‌دهنده‌ی خمیر پیراشکی:
آرد: ۲/۱ فنجان
تخم‌مرغ: ۲ عدد
آب: ۲/۱ فنجان
نمک: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
مواد داخل پیراشکی:
گوشت گاو: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط خردشده: ۲ عدد
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
سیر: به تعداد دلخواه جهت طعم و مزه

مراحل پخت

برای تهیه خمیر ابتدا آرد، تخم‌مرغ، آب و نمک را به‌خوبی مخلوط کرده و اجازه دهید خمیر حاصل ۳۰ دقیقه بماند.


گوشت گاو، پیاز، نمک، فلفل و سیر را باهم مخلوط می‌کنیم.


خمیر را به قطعات کوچک‌تر به‌اندازه‌ی یک گردو تقسیم کرده و هر تکه را پهن می‌کنیم و مقداری از ترکیب گوشت چرخ‌کرده را در درون آن قرار می‌دهیم.


سپس لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید، به‌طوری‌که چیزی از مواد درونی بیرون نزند.


پلیمانی‌ها را به مدت ۷ دقیقه در آب و نمک جوشانده و درنهایت می‌توان درون سوپ و یا خامه‌ی ترش آن‌ها را سرو کرد.