نکاتی برای خوشمزه و خوش طعمتر شدن خورشها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نکاتی برای خوشمزه و خوش طعمتر شدن خورشها (/showthread.php?tid=287173) |
نکاتی برای خوشمزه و خوش طعمتر شدن خورشها - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 11-07-2020 اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را میگیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید. رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ میکند. اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی را به دو نیم کرده در آن بیاندازید تا کمی بجوشد و شوری را بگیرد. اگرخورش شما بیش ازحد چرب شد، چند قطعه یخ راداخل پاکت فریزری بریزید، آنرا محکم ببندید ودرغذا بیاندازید؛ چربیها به دور پاکت جمع میشوند و میتوانید آنها رابردارید. برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند. خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای خیلی کم نیاز دارد تا کاملا جا بیافتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید. نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی راهی برای سرخ کردن بادمچان با فقط یکی دو قاشق روغن. ابتدا قابلمهای را جوش آورده وکمی روغن و نمک داخل ان بریزید درست مانند طبخ ماکارونی. سپس بامجانها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. سپس بادمجانها را سرخ کنید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست. RE: نکاتی برای خوشمزه و خوش طعمتر شدن خورشها - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 11-07-2020 خیلی ممنون نکات کاملا ریز وپیچیده بود |