متن اهنگ های کیتی پری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ های کیتی پری (/showthread.php?tid=2865) |
متن اهنگ های کیتی پری - deymon1 - 26-01-2012 You change your mind Like a girl changes clothes Yeah you, PMS Like a bitch I would know And you over think Always speak Critically I should know That you're no good for me [Chorus:] Cause you're hot then you're cold You're yes then you're no You're in then you're out You're up then you're down You're wrong when it's right It's black and it's white We fight, we break up We kiss, we make up (you) You don't really want to stay, no (but you) But you don't really want to go-o Cause You're hot then you're cold You're yes then you're no You're in and you're out You're up and you're down We used to be Just like twins So in sync The same energy Now's a dead battery Used to laugh bout nothing Now your plain boring I should know that You're not gonna change [Chorus] Someone call the doctor Got a case of a love bi-polar Stuck on a roller coaster Can't get off this ride You change your mind Like a girl changes clothes تو نظرت رو عوض کردی همون طور که یه دختر لباسشو عوض می کنه تو مثل یک حروم زاده دمدمی مزاجی میدونم و تو زیاد فکر می کنی (؟) و با لحنی سرزنش گر صحیت می کنی باید می دونستم که به درد من نمی خوری چون یه موقع هایی سردی و یه موقع گرم تو دمدمی مزاجی گاهی توی خطی و گاهی بیرون از اون گاهی در اوج و گاهی پایین وقتی چیزی درسته تو در اشتباهی دعوا میکنیم و با هم به هم میزنیم بعد همیدگه رو میبوسیم و جبران می کنیم تو واقعا خیال موندن نداری ...نه و واقعا هم نمیخوای بری چون گاهی سردی و ... تکرار عادت کردیم درست مثل دو قلو ها در هماهنگی با انرژزی یکسان و حالا مثل یک باتری از کار افتاده به هیچ چی میخندیم و شکوه و ناله های تو خسته کننده است باید بدونم که تو عوض شدنی نیستی ...تکرار یه نفر دکتر رو خبر کنه این یک عشق دوطرفه ی کشنده ی قویه به یه غلطک بیتفاوتی چسبیدی و نمیخوای ازش پیاده شی تو نظرت رو عوض کردی به همون سادگی که یه دختر لباسشو عوض میکنه "I Kissed A Girl lyrics" This was never the way I planned Not my intention I got so brave, drink in hand Lost my discretion It's not what, I'm used to Just wanna try you on I'm curious for you Caught my attention I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chap stick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong It felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it I liked it No, I don't even know your name It doesn't matter, You're my experimental game Just human nature, It's not what, Good girls do Not how they should behave My head gets so confused Hard to obey I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chap stick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong It felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it I liked it, Us girls we are so magical Soft skin, red lips, so kissable Hard to resist so touchable Too good to deny it Ain't no big deal, it's innocent I kissed a girl and I liked it The taste of her cherry chap stick I kissed a girl just to try it I hope my boyfriend don't mind it It felt so wrong It felt so right Don't mean I'm in love tonight I kissed a girl and I liked it I liked it من یک دختر را بوسیدم کتی پری این هرگز چیزی نبود که برایش نقشه کشیده باشم قصد من نبود خیلی جسور شدم با نوشیدنی در دستم احتیاطم رو از دست دادم این چیزی نیست که بهش عادت داشته باشم فقط میخوام تو رو امتحان کنم من برای تو کنجکاو شدم توجه من رو جلب کردی (دلم رو بردی) من یک دختر رو بوسیدم و از این کار خوشم امد طعم اون دختر شیرین واقعا چسبید من یک دختر رو بوسیدم فقط برای اینکه این موضوع رو تجربه کنم امیدوارم دوست پسرم براش مهم نباشه احساس میکردم کار اشتباهیه حس کردم کار درستیه منظورم این نیست که امشب عاشق شدم من یک دختر رو بوسیدم و از این کار خوشم اومد خوشم اومد... نه من حتی اسمت رو هم نمیدونم اهمیتی نداره تو بازی تجربه ای منی فقط طبیعت بشری این کاری نیست که دخترهای خوب انجام میدن چیزی نیست که باید اون طوری رفتار کنن خیلی گیج شدم تسلیم شدن سخته تکرار ما دخترا خیلی جادویی هستیم پوست نرم لبهای سرخ خیلی بوسیدنی هستیم مقاومت کردن خیلی سخته خیلی لمس کردنی ایم خیلی خوبه که انکار بشه (؟) چیز خیلی بزرگی نیست این بیگناهیه تکرار ... RE: متن اهنگ های کیتی پری - negar98 - 13-04-2012 عاشقشم بوس بوس بوس RE: متن اهنگ های کیتی پری - behnamz - 12-06-2012 okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk RE: متن اهنگ های کیتی پری - ...elham... - 02-09-2012 ازش بدم میاد RE: متن اهنگ های کیتی پری - melikaaaa - 09-09-2012 ashegheshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! mamnun kheyli khub bud RE: متن اهنگ های کیتی پری - ICe Angele - 29-09-2012 عالییییییییییییییییییییییییییییی RE: متن اهنگ های کیتی پری - shadi shekari - 09-03-2013 عالیییییییییییییییییی RE: متن اهنگ های کیتی پری - ICe Angele - 10-03-2013 بسیاذ عالییییییییییییییییی RE: متن اهنگ های کیتی پری - angry boy - 10-03-2013 گوش نمیدم RE: متن اهنگ های کیتی پری - قاتل - 11-03-2013 دوسشششش دالممممم... |