انجمن های تخصصی  فلش خور
حمله هکرها و سرقت سریالهای پرطرفدار / شبکه های تلویزیونی نسبت به اخاذی چه واکنشی نشان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: حمله هکرها و سرقت سریالهای پرطرفدار / شبکه های تلویزیونی نسبت به اخاذی چه واکنشی نشان (/showthread.php?tid=280951)



حمله هکرها و سرقت سریالهای پرطرفدار / شبکه های تلویزیونی نسبت به اخاذی چه واکنشی نشان - کــــــــــⓐرمَن - 05-04-2020

حمله هکرها و سرقت سریالهای پرطرفدار / شبکه های تلویزیونی نسبت به اخاذی چه واکنشی نشان 1
گروه هکرهایی که اپیزودهای پنجمین فصل سریال «نارنجی مشکی جدید است» را به صورت غیرقانونی در فضای مجازی به اشتراک گذاشته‌اند، احتمالا به فایل ده‌ها فیلم و سریال دیگر نیز دسترسی پیدا کرده‌اند. این گروه سارقان اینترنتی موسوم به «ارباب سیاهی» (TheDarkOverlord) با راه‌اندازی وبلاگی با امنیت سایبری بالا تحت عنوان «DataBreaches.net»، فهرست بلندبالایی از فیلم‌های سینمایی و برنامه‌های تلویزیونی را منتشر کرده‌اند که طبق ادعای خودشان از «لارسن استودیوز» - یک کمپانی هالیوودی فعال در زمینه پس‌تولید – به سرقت برده‌اند.

به گزارش مووی مگ به نقل از آی سینما، در فهرست انتشار یافته عنوان شماری از معروف‌ترین تولیدات استودیوها و شبکه‌های تلویزیونی قدرتمند امریکا شامل «ای بی سی»، «ان بی سی»، «سی بی اس» و «فاکس» به چشم می‌خورد. همچنین، نام یکی از برنامه‌های معروف شبکه «نشنال جئوگرافیک» با عنوان «موفقیت غیرمنتظره/ Breakthrough» و «همیشه در فیلادلفیا آفتابی است» کمدی سیتکام شبکه «اف ایکس» در میان اسامی فهرست منتشر شده وجود دارد.

علاوه بر سریال کمدی معروف «نتفلیکس»، یکی از تولیدات سینمایی این کمپانی عظیم تحت عنوان «بُرد تمام عیار» (Win It All) نیز ظاهرا به سرقت رفته است.

نکته قابل توجه آن است که این فهرست به تایید هیچ یک از شبکه‌ها و استودیوهای یاد شده نرسیده است. شبکه‌های تلویزیونی شامل «ای بی سی»، «ان بی سی»، «فاکس»، «اف ایکس»، «آی اف سی» و «نشنال جئوگرافیک»، همگی در گفت‌وگو با خبرنگار «ورایتی» از هر گونه اظهارنظر رسمی و واکنش در این زمینه خودداری کرده‌اند. شبکه‌های «سی بی اس» و «E!» نیز اصلا حاضر به پاسخگویی نشده‌اند.

این در حالی است که در روزهای گذشته، کمپانی «نتفلیکس» با انتشار بیانیه‌ای صریحا این موضوع را تایید کرد و از دخالت مقامات پلیس فدرال امریکا در این پرونده خبر داد. با این حال، این کمپانی هم از اظهارنظر درباره جزییات مرتبط با سرقت اینترنتی اخیر خودداری کرده است.

همچنین لازم به یادآوری است که برخی از عناوین منتشر شده، پیش‌تر توسط استودیوها و شبکه‌های تلویزیونی در دسترس مخاطبان قرار گرفته‌اند و یا در حال حاضر، پخش‌شان آغاز شده است. برای مثال، فصل نخست سریال «بیل نای دنیا را نجات می‌دهد» اوایل آوریل گذشته به طور کامل در دسترس کاربران نتفلیکس قرار گرفت که به این ترتیب، خسارت مربوط به این سرقت اینترنتی را به حداقل می‌رساند.

گروه هکرهای «ارباب تاریکی» با انتشار مطلبی اخطارآمیز در صفحه توییتر خود اعلام کرده‌اند اخاذی از شبکه‌هایی همچون «فاکس»، «آی اف سی»، «نشنال جئوگرافیک» و «ای بی سی» را در برنامه‌های آینده خود دارند. همچنان معلوم نیست دامنه این اخاذی سایبری به دیگر استودیوها و شبکه‌های تلویزیونی نیز خواهد کشید یا نه.

هکرهای یاد شده پیشاپیش در اقدامی ناموفق تلاش کردند با تهدید «لارسن استودیوز» و «نتفلیکس» به انتشار فصل جدید «نارنجی مشکی جدید است» دست به اخاذی بزنند و ممکن است در روزهای آینده با انتشار کل اپیزودهای فصل پنجم تلاش کنند با تحت فشار قرار دادن غول‌های سریال‌سازی و استودیوهای هالیوودی، به مبالغ موردنظرشان دست پیدا کنند.