استاتوس جک ها و تیکه های خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: استاتوس جک ها و تیکه های خنده دار (/showthread.php?tid=278516) |
استاتوس جک ها و تیکه های خنده دار - کــــــــــⓐرمَن - 10-02-2020 یخچال ما خوبیش اینه که همیشه آب یخ توش هست ، بدیشم اینه که فقط آب یخ توش هست !!! . . من اگه دیرتر از اون ساعتى که میخوام ، بیدار بشم ؛ اعصابم خورد میشه دوباره میگیرم میخوابم ! . . نحوه جستجو در گوگل : پسرا : دانلود آلبوم جدید شادمهر دخترا : آلبومی که تو ماشین دوستم میخوند رو می خوام ! . . آدم باس دلش پاک باشه ، حموم و اینا همه بهونست … . . اینا که بعد از سلام علامت سوال میذارن خیلی باحالن ! البته التماس دعا هم دارن … . . شما یادتون نمیاد خودمم یادم نمیاد مال خیلی وقت پیشه ! . . قلب تو قلب پرنده ، مغزت اما مغز خر !!! . . درسته که شیکمم سیکس پک نیست ولی خداییش اِیربَگ خوبیه … . . توی تموم زندگیم فکر میکردم هوا مجانیه تا اینکه یه بسته چیپس خریدم … . . از شب پرسیدم چه بنویسم برای کسی که دوستم دارد ؟ گفت : بگیر بخواب بابا کی تورو دوست داره آخه ؟ هیچی دیگه همون یه ذره امیدمونم نا امید شد … . . سابقاً زر زدن یه ضد ارزش بود ، بعدش تبدیل شد به یه فرهنگ ، الان یه فضیلت ه، یواش یواش داره میشه وظیفه ، یه عده هم برای خودشون واجب کردن ! . . ما یه رفیقی داشتیم Unknown Artist رو سرچ کرد ببینه کیه که انقد موزیکای شاخ داره ؟ البته فکر کنم عمرشو داد به شما … . . فرق مدرسه و دانشگاه : اگه به مدرسه دیر برسی مجبوری بری نیمکت آخر بشینی … ولی اگه به دانشگاه دیر برسی مجبوری بری نیمکت اول بشینی … . . یه بار رفتم خونه یه بنده خدایی ویندوز عوض کنم ، دختره بهم گفت اگه میشه مای کامپیوترو هم نصب کنید ! گفتم اونجوری هزینتون بیشتر میشه ها !!! گفت : چاره ای نیست ! هیچی دیگه ، پول تک تک آیکونا رو جداگونه ازش گرفتم … . . بچه که بودم از تاریکی میترسیدم ، الان وقتی قبض برق میاد از روشنایی میترسم … . . باز کجا ؟؟؟ سوالی که حتی اگه 2سال خونه باشی و یهو بخوای از خونه خارج بشی حتما میشنوی ! . . شما یادتون نمیاد ! شرکت های ضبط و پخش برای کپی رایت ، نوار کاست هارو یه تیکشو میشکوندن که نَشه از روش ضبط کرد ، ما هم با دستمال کاغذی و چسب نواری سوراخشو پر میکردیم و واسه رفیقمون اِبی ضبط می کردیم ! . . یکی از اتفاقای مسخره اینه که یکی رو مثلا توی نمایشگاه ببینی و با هم سلام علیک کنید و جدا بشید ؛ بعد سه دیقه دوباره ببینیش … . . گریه نمیکنم نه اینکه سنگم ، بابا ریمل گروووووونه ! . . من معمولا اوقات فراغت تو خونه سعی میکنم با خواننده هاى مختلف تو آهنگاشون همخونی کنم و فیت بدم ، منتهی هنوز موفق به جمع آوری یه آلبوم از خودم نشدم … . . یه پیژامه دارم انقدر راحته که وقتی تنم میکنم هر 5دیقه یه بار نگا میکنم ببینم پامه یا نه … معاوضه با زمین یا خودرو . . تو تاکسی بودم یه دختره گیتار رو دوشش بود یهو پرید جلو ماشین ؛ راننده زد رو ترمز ، چپ چپ همدیگه رو نگاه میکردن که راننده گفت شیطونه میگه برم اُرگو تو سرش خرد کنمااا … . . بعضیا فکر می کنن خیلیییی خوبن اما من فکر می کنم فرهنگ استفاده از آینه رو ندارن ! . . یه روز به لقمان هیچى نگفتن ، همینجورى ساکت فقط نیگاش کردن ، آخر خودش خسته شد اومد گفت از بى ادبان … . . هموطن عزیز ! در آیین نامهی راهنمایی و رانندگی ، بخش حق تقدم ، اشاره ای به قیمت خودروی شما نشده است ! . . ﻭﺍﻻ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻭ ﻏﻢ ﻭ ﻋﺸﻖ ﻭ ﺍﯾﻨﺎ ﺩﺍﺭﻩ ؟ ﻗﺪﯾﻢ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﻫﻤﻪ ﺩﻕ ﻣﺮﮒ ﻣﯿﺸﺪﻥ ؟؟؟ . . یکی از نکات جالب تیکه ی “ببین با کیا شدیم 75 میلیون ” اینه که 60 میلیون ایرانی از این تیکه استفاده میکنن … . . سالها بود که از شکم شل و بزرگ خود رنج میبردم تا اینکه یکی از دوستام به من قرص Adobe Photoshop رو معرفی کرد ! استفاده کردم و در کمتر از ده دقیقه به سایز مورد علاقه ی خود دست پیدا کردم … . . شما هم قبل از خاموش کردن لامپ وامیستین مسیر برگشت به جای خوابتون و جای گوشیتون رو از حفظ میکنین یا فقط من اینجوریم ؟ . . کسایی که آیفون دارن باید بدونن که آیفون هم موبایل محسوب میشه یعنی میتونید بگید گوشی ، لازم نیست بگید دارم با آیفونم آهنگ گوش میکنم ! . . بیشتر وسایل خونه ما چششون ضعیف شده ، هی می خورن به دست و پای انگشت کوچیکه آدم ! . . خوابیم اگرچه مرد میدان هستیم خیر سرمان رستم دستان هستیم وقتی به داداش کایکو نیازی باشد گوییم که نه ! ما ایکیوسان هستیم ! . . ما تو خونمون سینه خیز میریم تا سماور که کسی نفهمه چون اگه یکی بفهمه یه سینی چای رفته تو پاچمون ! . . حُسن یوسف بهش نمیاد اسم گیاه باشه … بیشتر بهش میخوره یه فضیلت باشه … . . بچه بودیم امکان نداشت بخوریم زمین و این جمله رو نشنویم : خدا رحم کرد سرت جایی نخورد ! . . عروس خانوم برای بار سوم عرض میکنم آیا وکیلم ؟ “رویای شبانه ی همه ی دخترا” . . امروز تبلیغ گوشی جی ال ایکس رو توی تلوزیون دیدم کفم برید : “به آسانی توی جیب جا میشود و به آسانی از جیب خارج میشود !!!” یعنی Apple رفت تو دیوار با این تبلیغ … . . بدبختی یعنی اینکه بابات بهت بگه زودتر بخواب فردا صبح باید پاشی بری نون بگیری و خوشبختی یعنی مادرت بیاد بگه نمیخواد ، تو فریزر نون داریم !!! . . مراقب سر جلسه امتحان اومد گفت کارت ورود به جلسه ؟؟؟ گفتم اصن به قیافه من میخوره درسخون باشم جای کسی بیام امتحان بدم ؟ گفت خداییش نه و ول کرد رفت … من سپاس میخوام RE: استاتوس جک ها و تیکه های خنده دار - (ʂէεllმ(R - 11-02-2020 چوخ گوزلیدی ساغول |