![]() |
دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی (/showthread.php?tid=278255) |
دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - کــــــــــⓐرمَن - 23-01-2020 ![]() زیباترین و جالب ترین دیالوگ ها و جملات باب اسفنجی – باب اسفنجی: من زشت و مغرورم. – باب اسفنجی: اگر تو خودتا قبول داشته باشی و کمی حقه بازی کنی همه ی رویاها به حقیقت تبدیل می شن. – باب اسفنجی به آقای کرابز: این شرم آورترین چیزیه که تا به حال دیدید؟ – باب اسفنجی به پاتریک: من هیچ چیز متفاوتی در تو نمی بینم! اوه خدای من تو یک سیبل داری. – باب اسفنجی: می دونی من احساس می کنم که بهتر شدم اما یادم نمیاد که اصلا چرا ناراحت بودم! – پاتریک : من سال هاست بیدار میشم , میخورم , میخوابم , حس میکنم به استراحت نیاز دارم . – پاتریک : باب دوباره اومدم یخچالتو قرض بگیرم . باب : مگه یخچال خودت چشه؟ پاتریک : هیچی فقط خالیه ![]() ****** ![]() اب اسفنجی : امروز چه روزیه؟؟ پاتریک: امروز. باب اسفنجی: اوووه، روز مورد علاقم !!!!!! ****** – پلانکتون: این دلقک (پاتریک) دقیقا چه فایده ای برای تیممون داره؟ باب اسفنجی: وفاداره پلانکتون. مگه نه پاتریک؟ پاتریک: آره باب اسفنجی رو گیر آوردم.بیاین اینجاست! – باب اسفنجی: الان توی چه سالی هستیم؟ پاتریک: سه شنبه ست – باب اسفنجی: وای عجب عموی خوبی داری میشه بگی دیگه چی میگفت پاتریک: نمیدونم چون اصلا من عمویی ندارم – ﺑﺎﺏ ﺍﺳﻔﻨﺠﯽ : ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ ﺻﺪﺍﻡ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﯼ؟ ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ : ﻧﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺗﺎﺭﯾﮑﻪ – اختاپوس : ﺣﯿﻒ ﮐﻪ ﺑﺎﺏ ﺍﺳﻔﻨﺠﯽ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺧﻮﺩﺵ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﻩ – ﺑﺎﺏ ﺍﺳﻔﻨﺠﯽ ﺑﻪ ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ : ﻣﻦ ﺯﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﺩﺭﺩﯼ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻡ ! ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ : ﭼﺮﺍ ﺑﺪﺭﺩ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ، ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﯽ ﺑﻘﯿﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺣﺲ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ – ﺑﺎﺏ ﺍﺳﻔﻨﺠﯽ : ﻭﻗﺘﯽ ﻣﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﺗﻮ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﯽ؟؟؟ ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ : ﺻﺒﺮ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺗﺎ ﺗﻮ ﺑرگردی RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - Open world - 24-01-2020 آخریش خیلی قشنگ بودش ممنونم عکسم هم اضافه کن یدونه کمه RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - کــــــــــⓐرمَن - 30-01-2020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - کــــــــــⓐرمَن - 30-01-2020 خچالتو قرض بگیرم باب : مگه یخچال خودت چشه؟! پاتریک : خالیه آقای خرچنگ : تو اخراجی پاتریک : اما اقای چرخنگ من که برای شما کار نمیکنم آقای خرچنگ : پس الان استخدام شدی پاتریک : واقعا؟! آقای خرچنگ : الان اخراجی پاتریک : روز بدون باب اسفنجی خیلی خوش گذشت آقای خرچنگ : آره خوب بود پاتریک : بیابد یه روز بدون پاتریکم داشته باشیم! پاتریک : یه روز یه اسفنج بود که خیلی زشت بود . اینقدر زشت بود که همه از زشتی اون مردن پایان. باب اسفنجی : بیاید بریم سراغ اختاپوس بعدشم با هم میریم شکار عروس دریایی پاتریک : اما اون که مارو دوس نداره باب اسفنجی : دوستمون داره اما خودشم هنوز نمیدونه تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.pichak.net كليك كنيد باب اسفنجی : در چه روزی هستیم ؟! پاتریک : امروز باب اسفنجی : عالیه روز مورد علاقه من باب : پاتریک صدامو میشنوی پاتریک : نه اینجا خیلی تاریکه اختاپوس : حیف باب اسفنجی اینجا نیس تا از نبودن خودش لذت ببره پاتریک : یه هواپیما از جنس طلا میخریم باب : پاتریک،یه هواپیما از جنس طلا نمی تونه پرواز کنه پاتریک : ما دیگه پولداریم قانون فیزیک رو ما اثر نداره باب اسفنجی : من زشتم به هیچ دردی نمیخورم پاتریک : اتفاقا به درد میخوری باعث میشی دیگران نصبت به خودشون حس بهتری داشته باشن باب اسفنجی : وقتی من نیستم تو معمولا چکار میکنی؟ پاتریک : صبر میکنم تا تو برگردی پاتریک : اگه نمیتونم دوستت باشم حداقل بذار یادگاری نگهت دارم . RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - чернаяЛуна - 23-07-2020 پاتریک: من سال هاست بیدار میشم، میخورم، میخوابم .. حس میکنم به استراحت نیاز دارم! (: RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - моои - 25-03-2021 – پاتریک : باب دوباره اومدم یخچالتو قرض بگیرم . باب : مگه یخچال خودت چشه؟ پاتریک : هیچی فقط خالیه ![]() RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 25-03-2021 *پاتریک رو به نقاشی باب اسفنجی که همه جا رو داغون میکنه* پاتریک: چندش آوره! اون بدنه مکعبیش اون چشای ورقلمبیده ش! اون دندونای ازخ وجخش!با اون لباساشحالمو بهم میزنه! *باب اسفنجی نگاه چپی به پاتریک می اندازد* پاتریک: اوه ولی تو خیلی خوشگلی مودونستی؟! RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - Emmɑ - 25-03-2021 پاتریک:بیا باب اسفنجی این کادو برا ی توعه! باب اسفنجی:وایی پاتریک پولشو از کجا اوردی؟ پاتریک:کلیه دوباره رشد میکنه دیگه مگه نه؟ RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - моои - 25-03-2021 – ﺑﺎﺏ ﺍﺳﻔﻨﺠﯽ ﺑﻪ ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ : ﻣﻦ ﺯﺷﺘﻢ ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﺩﺭﺩﯼ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻡ ! ﭘﺎﺗﺮﯾﮏ : ﭼﺮﺍ ﺑﺪﺭﺩ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ، ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯿﺸﯽ ﺑﻘﯿﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺣﺲ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ RE: دیالوگ های ماندگار و خنده دار باب اسفنجی - моои - 22-04-2021 پاتریک : من سال هاست بیدار میشم , میخورم , میخوابم , حس میکنم به استراحت نیاز دارم . |