شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... (/showthread.php?tid=277818) صفحهها:
1
2
|
شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - (ʂէεllმ(R - 05-01-2020 آدامس نعنایی آدامس های نعنایی خنک کننده است شما با خوردن این آدامس احساس میکنید سرشار از انرژی شده و میتوانید کار خود را در مدت زمان کمتری انجام دهید. بالاترین هدف تان در زندگی جلو راندن خانواده با انجام به موقع کارها و روحیه بخشیدن به آنها در مواقع ضروری است شما احساس برتری و اعتماد به نفس عجیبی دارید. آدامس های موزی شخصیت افرادی که آدامس های موزی را ترجیح میدهند معمولا با نوآوری و خلاقیت همراه است بنابراین همواره سرشار از ایده های خلاق و مثبت و سازنده اند.آنها به دنبال شکار مجوزهای جدید برای ارائه ی برنامه های جدید در حوزه های مختلف کاری و زندگی خود هستند. آدامس های دارچینی افرادی که عاشق آدامس های دارچینی و یا حتی خمیردندان های با طعم دارچین هستند افرادی احساساتی و رمانتیک بوده و همیشه احساس نزدیکی بیشتری با افراد به ویژه همسرشان دارند آنها شادی و نشاط و دوست داشتن را به دیگران منتقل کرده. آدامس های سفید کننده ی دندان جویدن آدامس های با طعم تند که در واقع خاصیت سفید کننندگی دندان ها را نیز دارد به انسان آرامش عجیبی میبخشند و در حقیقت نوعی آرامبخش قوی هستند اگر شما عاشق چنین طعم هایی هستید مطمئنا عاشق یک استراحت کوتاه مدت در زندگی سراسر جنب و جوش خود هستید اعلام تنفس در طول روز شما را شاد و سرحال میسازد. ادامس های توت فرنگی افرادی سخت کوش هستند که همیشه آماده کشف چیزهای جدیدند امتحان کردن چیزهای جدید میتواند روحیه ی شما را شادتر کند و انرژی بیشتری برای ادامه کارتان به شما بدهد. آدامس های پرتقالی افرادی به شدت اجتماعی و عاشق طبیعت هستند شخصیت شاد و اجتماعی آنها باعث میشود مردم فکر کنند سالهاست آنها را میشناسند در خانه ی شما همیشه به روی دیگران باز است و دوستان روی سخنان و کمک های فکری شما حساب میکنند. سپاس بدینا ! من موزی! RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - red_Queen - 05-01-2020 من همجور ادامسی میخورم RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - *Tamana - 05-01-2020 من فقط دارچيني رو دوست ندارم و نمي خورم RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - Ɗєя_Mσηɗ - 06-01-2020 من دارچینی و توت فرنگی دوس دارم RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - (ʂէεllმ(R - 06-01-2020 من موزی RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 10-05-2020 من توت فرنگیو موزی رو دوست دارم RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - BIG-DARK - 10-05-2020 من همرو دوست دارم جز دارچینی و بهترینشون نعناییه RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 02-11-2020 آداﻣﺲ ﻫﺎی ﭘﺮﺗﻘﺎﻟﯽ (; اﻓﺮادی ﺑﻪ ﺷﺪت اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ و ﻋﺎﺷﻖ ﻃﺒﯿﻌﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺷﺨﺼﯿﺖ ﺷﺎد و اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ آﻧﻬﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽﺷﻮد ﻣﺮدم ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻨﺪ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ آﻧﻬﺎ را ﻣﯽﺷﻨﺎﺳﻨﺪ در ﺧﺎﻧﻪ ی ﺷﻤﺎ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﻪ روی دﯾﮕﺮان ﺑﺎز اﺳﺖ و دوﺳﺘﺎن روی ﺳﺨﻨﺎن و ﮐﻤﮏ ﻫﺎی ﻓﮑﺮی ﺷﻤﺎ ﺣﺴﺎب .ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - :) dαяуα - 02-11-2020 موزی و توت فرنگی*-* RE: شخصیت شناسی از روی ادامس مورد علاقه..... - _sehun_ - 02-11-2020 توت فرهنگی |