「 آقای قاضی! 」 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: 「 آقای قاضی! 」 (/showthread.php?tid=277685) |
「 آقای قاضی! 」 - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 17-12-2019 +چرا کشتیش؟
-آقای قاضی نظر و سپاس نمیداد!
دوست عزیز به این تاپیک خوش اومدی! ((:
اینجا منبع تکست های آقای قاضی هست ..
+
بروز رسانی!
- آقای قاضی ما داریم زندگیمونو خرج پول می کنیم
نه پولو خرج زندگی! GhziــMr - آقای قاضی رفقا تو مشکلات میشن جن و ما بسم الله!!! GhziــMr - آقای قاضی دلـم خـوش بـود کـهـ رفـقـام پُـشـتمن ولـی چـرخ روزگـار چـرخـیـد هـمون رُفـقـام کـشـتـنم :) - به قول سهراب سپهری آقای قاضی : زندگی یعنی تو به توان ابدیت ..! (: GhziــMr آقای قاضی ی لحضه نگاش کردم ی عُمر عاشقش شدم ^ــ^ - احساس نداشته باشی برنده ای آقای قاضی! GhziــMr
- آقای قاضی بعد اون یه مُرده متحرکم ): - آقای قاضی با دوست داشتنش قلب خودمو شکوندم (: GhziــMr
- آقای قاضی ما حتی دنبال خوشی هم نیستیم دنبال اینیم کمتر رنج بکشیم ..! - من فقط بلد نبودم براش دوست داشتنی باشم آقای قاضی :) GhziــMr - آقای قاضی شرایط سخت ، آدمهای قوی میسازه. ! GhziــMr
- آقای قاضی دنیا سرع سازش نداش با من! - آقای قاضی اونجا که شاهین میگه ما چقدر غریبه شدیم که تو تحریک هم نمیشوی *-* ی روزی اینو فهمیدم که ی شب تا صُب کنارش بودم و اون هیچ حسی، بهم نداشت! فقط گوشیشو نگاه می کرد ک زود صُب شه! - آقای قاضی خورشید هم یه روز خاموش میشه ، ولی ادعای بعضیا نه ..|♕| GhziــMr - آقای قاضی نیست ببینه که از همه چی خستم ..! GhziــMr
آقایـ قاضیـ ..؟ جنازه اوناییـ ک میگفتن بدون تُ میمیرم پیدا نشُد؟ - وقتی کسی رو نداری که براش از روزی که گذشت حرف بزنی آقای قاضی ، تازه میفهمی چقدر تنهایی! GhziــMr
+ دوسش دارم آقای قاضی ((: GhziــMr
- آقای قاضی تقصیر خودمونه از بس خوبیم فکر میکنن لباس فروشیه ، میرن دوراشونو میزنن بهتر نبود برمیگردن ! - آقای قاضی تاوانه خوبیامون بیشتر از بدیامونه ..♥ GhziــMr
- آقای قاضی من براش خون دل خوردم ولی اون عرق کنار یار ... ! (: - آقای قاضی من دلم برای ورژن قدیمیش تنگ شده ، همونی که بهم اهمیت میداد :) GhziــMr
- آقای قاضی پشته حصارع خطاهایم بنویس جوانی✂
- ولی آقای قاضی ما یادمون نمیره دلبر از اونجایی دلبر شد که خندید و حواسش نبود ما محوشیم ((: GhziــMr
×!کُـپـی مَـمـنــوع!× RE: ☫ آقای قاضی ☫ - thug life - 17-12-2019 قشنگ بودن RE: ☫ آقای قاضی ☫ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 17-12-2019 -اقای قاضی مهم ترین سوال تاریخ بشریت، همونی ک سعدی پرسیده: +سوال چی بوده؟! -ای یار کجایی ک در آغوش نه ایـ.! RE: ☫ آقای قاضی ☫ - Mehran_021 - 18-12-2019 قشنگه RE: ☫ آقای قاضی ☫ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 18-12-2019 آقای قاضی اون مُشترک من بود ولی تو دسترس همه ! آقای قاضی بدترین نوع سرقت ؛ سرقت احساسه ! GhziــMr آقای قاضی من تنها گره ای که تونستم از زندگیم باز کنم .. گره هندزفریم بود ! آقای قاضی! دِل شکستن تو این دنیا ، جُرم نیست؟ خوشبختی گرون بود ما پولمون نرسید بخریم آقای قاضی :) آقای قاضی ما هموناییم که تو بچگی بزرگ شدیم تو جوونی پیر! +چ صنمی باش داری؟ -دست بیاره سمتم از کل دنیا دست میکشم آقای قاضی *-* آقای قاضی دشمنارو میبینی؟! همشون از دَم آشنان ((: GhziــMr یه تار موش که سهله ... فکرشم ب کسی نمیدم اقای قاضی ..! - آقای قاضی باخت اصلی ما اونجا بود که واسه ترس از دست دادن کسایی که دوسشون داشتیم خودمون رو تغییر دادیم! RE: ☫ آقای قاضی ☫ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 30-12-2019 آقای قاضی زخم هاتو که به روزگار نشون بدی وحشی تر میشه! خستهام آقای قاضی |♥| مثل هیزمی که خاکستر شده ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه! تنهایی تنها رفیقیه که حتی تو تنهایی هم تنهات نمیزاره آقای قاضی! (: چِشاش گُل بود و شَهرِ ما بی ساقی آقای قاضی! آقای قاضی پاکی بعضیا مثه پاکیه هوای تهران شایعه ست |: + چرا کشتیش؟! _ نگاه به عشــقَم پیگردِ ناموسی داره آقای قاضی *-* معرفتا گیر منفعت شدن آقای قاضی داستان چیه!؟ آقای قاضی یه اهنگ دارم 6 مگابایته .. اما ۵۰ گیگ خاطره توشه ): زِندِگیموبهِچِشمٰاشبٰاختَمآقایِقٰاضی♡ آقای قاضی دُنیا $ زمین بازی پولداراس! $ ما فقط به دنیا اومدیم که استادیوم خالی نباشه .. RE: ☫ آقای قاضی ☫ - پسر شاد - 30-12-2019 اقای قاضی سپاس ندادم صاحب تاپیک با چاقو دنبالمه RE: ☫ آقای قاضی ☫ - کــــــــــⓐرمَن - 30-12-2019 اقای قاضی اشکال نداره وکیلم خودم باشم خودم درباره ی خودم تحقیق کنم بعد بفهمم اگه سپاس ندم حکمم مرگه عالی بود ممنون RE: ⚖️ آقای قاضی⚖️ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 06-01-2020 ما به دنیا اومدیم فقط واسه دیدن خوشبختیه دیگران آقای قاضی ! + چرا کشتیش!؟ _ با صد نفر میپردید ولی تو بیوش می نوشت تنهایی لاتی تره! مَن زمین خوردَن رو به معَلق بودَن ترجیح میدَم آقاضی! + چرا کشتیش؟! _ به زمین خوردنم راضی نشد میخواس از روم رد شع اقای قاضی..! + چرا شبا زود نمیخوابی؟ - ما میخواییم زود بخابیم آقای قاضی - فکرو خیال نمیذاره . ((: + چرا کشتیش؟! _ اقای قاضی جوری دستامو گرفته بود حس میکردم یه دنیا پُشتمه❤✔ _ ولم کرد منم با همون دستا کشتمش! حتی نبودش قشنگ تر از بودن آدمای دیگس آقای قاضی! (: + چرا کشتیش؟! _ چون دور زد منی رو ک بخاطرش همه رو از دورم حذف کرده بودم اقای قاضی ): اگه دنیا بی ارزشه پس چرا اینقدر داره واسه ما گرون تموم میشه آقای قاضی ؟! + چرا نکشتیش!؟ _ سپاس و نظر داد آقای قاضی *-* + ایول،خوب کردی! (:✌ RE: ⚖️ آقای قاضی⚖️ - SABER - 08-01-2020 نقل قول: چرا شبا زود نمیخوابی؟این اینترنت نمی زاره آقای قاضی! ------- این دفعه خیلی خفن بود!!! |