انجمن های تخصصی  فلش خور
برپایی ۶۰۰ پایگاه و کمپ اورژانس در نوروز/ تمهیدات ویژه برای زائرین راهیان نور - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: برپایی ۶۰۰ پایگاه و کمپ اورژانس در نوروز/ تمهیدات ویژه برای زائرین راهیان نور (/showthread.php?tid=274649)



برپایی ۶۰۰ پایگاه و کمپ اورژانس در نوروز/ تمهیدات ویژه برای زائرین راهیان نور - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 09-03-2019

برپایی ۶۰۰ پایگاه و کمپ اورژانس در نوروز/ تمهیدات ویژه برای زائرین راهیان نور 1


رییس سازمان اورژانس کشور از برپایی ۶۰۰ پایگاه امدادی و کمپ اورژانس در ایام نوروز خبر داد و با اشاره به سفرهای راهیان نور گفت: میزان مرگ و میر در این سفر نسبت به سفرهای دیگری که در کشور انجام می‌شود، بسیار کمتر است.
به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند - نماینده وزارت بهداشت در نشست شورای سیاستگذاری راهیان نور سال ۹۸، اظهار کرد: در تجهیز درمانگاه‌ها و یادمان‌ها طبق نیاز اقدام کرده‌ایم و ۲۷ یادمان را پوشش می‌دهیم.
وی افزود: در قالب ۳هزار پایگاه زمینی و ۴۱ اورژانس هوایی نیازمندی‌های سراسر کشور را تأمین می‌کنیم و در ایام نوروز ۶۰۰ پایگاه و کمپ نوروزی در کشور ایجاد خواهیم کرد.
کولیوند تصریح کرد: در شهرهای مختلف نیز پتانسیل‌ها و امکانات را تجهیز کرده‌ایم تا در کمترین زمان، خدمات بهینه‌ای به زائرین و مسافران ارائه دهیم. همچنین، سیستم پیام‌ نگاری را در مراکز و بیمارستان ‌ها نصب کرده این تا هویت افراد مراجعه‌ کننده مشخص شود.
وی گفت: در طول سال، در قالب کاروان راهیان نور، هفت میلیون نفر زائر داریم که تنها ۱۷ هزار نفر از آنان به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند. میزان مرگ و میر در این سفر (راهیان نور) نسبت به سفرهای دیگری که در کشور انجام می‌شود، بسیار کمتر است و با آن‌ها قابل قیاس نیست.
کولیوند افزود: تا امروز تنها ۳۲ عمل جراحی برای زائران راهیان نور انجام شده و این نشان‌ دهنده کم بودن میزان جراحات است.
رییس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: همه بیمارستان‌ها در ایام عید آماده‌باش هستند. همچنین از تمام زائران می‌خواهیم که دفترچه بیمه خود را در سفر همراه داشته باشند.