آغاز برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: آغاز برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند (/showthread.php?tid=274363) |
آغاز برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 04-03-2019 برنامه عملیاتی مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی از روز دوشنبه بیستم اسفندماه آغاز میشود. به گزارش ایسنا، حمید انصاری - مدیرروابط عمومی معاونت بهداشت در این باره گفت: هدف از اجرای این برنامه حفظ و ارتقاء بهداشت مواد غذایی و اماکن در راستای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان است. وی گفت :اولویت بازرسی های بهداشت محیط، مراکز و اماکن حساس از جمله رستوران ها به ویژه رستوران های بین راهی، اماکن اقامتی، تفرج گاهها و پایانه های مسافربری خواهد بود. انصاری افزود: این برنامه از ۲۰ اسفند ماه سالجاری تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۸ با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۸ شب (با توجه به موقعیت مکانی و زمانی تا ساعت ۲۴ قابل تغییر است) در ساعت های اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل همراه با آنکال در ستاد معاونت های بهداشت بعد از ساعت تیم های کشیک تا ۸ صبح روز بعد در سراسر کشور اجرا میشود. بنابر روابط عمومی معاونت بهداشت، وی گفت: تعداد ۳۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای عادی، تعداد ۱۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای تعطیل و تعداد ۴۵۰ تیم کشیک و انکال در این برنامه شرکت خواهند داشت. وی مهمترین اهداف این برنامه را کنترل و بازرسی بهداشت محیطی مراکز و اماکن حساس تعریف شده طبق دستورالعمل و برنامه عملیاتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن بین راهی، کنترل و بازرسی از مراکز اقامتی و تفرج گاهها و اماکن زیارتی، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز عرضه دخانیات به ویژه قلیان طبق برنامه کنترل دخانیات، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از سامانههای آبرسانی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه با اولویت سنجش توسط تجهیزات پرتابل اعلام کرد. |